Şimdi Ara

Biri Telefonunuzu yere atsa !! SSli (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
6
Favori
9.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: O'brien

Beyler Arkadaşlar ile dışarı çıktık sahilde oturuyoruz
    iş yerinden bi kız arkadaş diger arkadaş ile iddaya girmiş.
    benim telefonu yere atarsa 10 tl vercekmiş benim hiç bişeyden haberim yok tabi
    neyse masada oturuyoruz annem aradı o sırada bende teli cebimben
    çıkardım konuştum masaya bıraktım hay bırakmaz olaydım kız telefonu aldı gözüm gibi baktıgım silikon kılıfı olmadan kullanmadıgım telefonun kılıfını çıkardı kaldırıp attı
    bide benden degerlimi yaa falan yaptı aptal aptal güldü ölüyorum sinirimden...
     Biri Telefonunuzu yere atsa !! SSli

Silikon kılıfı

Ekranın kenarında oluşan hasar (kullanırken elime takılıyor)

yandan aldıgı darbe

üstten aldıgı darbe

Kızlar seni pek adam yerine koyup ciddiye almıyorlar belli ki, arkadaşları olarak da gördüklerini sanmıyorum. Ortamda pasif olan tiplerdensin benim gibi. Seni eğlence aracı olarak görüyorlar. Sesinin çıkmayacağını, pasifliğinden dolayı, ve bir şey diyemeyeceğini düşünüyorlar ki böyle bir iddiaya giriyorlar. Eğer sen otoriteni koyup tavrını belli etseydin böyle yapamazdı.

Hocam intikam almayla filan uğraşma, yok telefonunu atıp kırıyım şeklindeki şeyleri aklından çıkart bence. O telefonun üstüne soğuk su iç, rahatlarsın. O kızlarla da ilişkini kes, ne olursa olsun isterlerse sürünsünler ayaklarında gene de onlardan sana fayda gelmez. Bence onların seviyesine düşme.

• Eve Götürür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRealPerest -- 3 Mart 2013; 9:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D ne BANDIM

quote:

çıkardım konuştum masaya bıraktım hay bırakmaz olaydım kız telefonu aldı gözüm gibi baktıgım silikon kılıfı olmadan kullanmadıgım telefonun kılıfını çıkardı kaldırıp attı

Silikon kılıfı

yandan aldıgı darbe

üstten aldıgı darbe

Kızlar seni pek adam yerine koyup ciddiye almıyorlar belli ki, arkadaşları olarak da gördüklerini sanmıyorum. Ortamda pasif olan tiplerdensin benim gibi. Seni eğlence aracı olarak görüyorlar. Sesinin çıkmayacağını, pasifliğinden dolayı, ve bir şey diyemeyeceğini düşünüyorlar ki böyle bir iddiaya giriyorlar. Eğer sen otoriteni koyup tavrını belli etseydin böyle yapamazdı.

Hocam intikam almayla filan uğraşma, yok telefonunu atıp kırıyım şeklindeki şeyleri aklından çıkart bence. O telefonun üstüne soğuk su iç, rahatlarsın. O kızlarla da ilişkini kes, ne olursa olsun isterlerse sürünsünler ayaklarında gene de onlardan sana fayda gelmez. Bence onların seviyesine düşme.

kardeşim varya üzülmedim desem yalan olur vallahi içim cız etti nasıl sinirlenmişsindir eminim.Benim anlamadıgım bu nasıl o . . . . senin arkadaşınlan o nası yani senden izinsiz ve idda giriyor başkasının malıyla bu kadar "mallık" "gerizekalı"lık varmı abi inanamıyorum ya çıldırcam

• uzun uzun alıntı yapan gerzolar iyice arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ha20ktan

quote:

Orijinalden alıntı: 3D ne BANDIM

quote:

Silikon kılıfı

yandan aldıgı darbe

üstten aldıgı darbe

kardeşim varya üzülmedim desem yalan olur vallahi içim cız etti nasıl sinirlenmişsindir eminim.Benim anlamadıgım bu nasıl o . . . . senin arkadaşınlan o nası yani senden izinsiz ve idda giriyor başkasının malıyla bu kadar "mallık" "gerizekalı"lık varmı abi inanamıyorum ya çıldırcam

Yanlış mesajı alıntıladın, olay benim başıma gelmedi.

• ohhh yeahh sende çantasını denize atsaydın ya. refleks diyerekten.
  • Telefonu yerden alıp kafasına fırlatsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır sahildeyken indririm pantolonunu sahildekilere beleş film izletirim.
  • Okurken sinirlendim.
  • bi de derlerki bayana el kalkmaz diye. al işte okkalı bir tokadı hak etmiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

en uyuzun olduğum şeydir birisinin ( yakın veya uzak fark etmez ) benim olan bir nesneye t shirt, telefon, ayakkabı, mont, kulaklık, saat vs vs en ufak bir hasar vermesidir. adamı öldüresiye dövesim gelir.

senin yerinde olsam kızın telefonunu alırım gözünün önünde telefonu atabildiğim kadar yukarı atar, yere düşmesini ve kızın yüz ifadesini izlerdim ya da telefonu pencerede aşağı atardım yanlışlıkla düştü der kahkaha atardım.

not: mutlaka bir şeyler yapmalısın.

yeni telefon aldırııyorum ekran gitti dedim :D

Telefon falan almayacak. Bosuna umutlanma.

• quote:

Orijinalden alıntı: JC_Furkan

çektiğin o devasa fotoğrafta ki her pixeli

+1234567890

Hala simage yapmayı bilmeyenler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona para veren eleman daha şerefsiz, biliyormuş telefonuna verdiğin değeri İ. nelik yapmış.

• bende o kadini yere atardim. hatta bide ustune cikar tepinirdim gebersin .....

• Bu kadar yüz verirsen olacağı bu işte.
  • öyle bişey gelse basıma suratının ortasına yumruğu gecirmezsem adam değilim
  • Sende onun telefonunu at . Niye yaptın ?? İddiaa canm bnden önemli mi dersin ....

• Böyle bi olaydan sonra kıza hiçbir şey yapmayıp gelip burada konu açıyorsan harbi malmışsın birader kusura bakma ama.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.