Şimdi Ara

Biri Telefonunuzu yere atsa !! SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
6
Favori
9.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Arkadaşlar ile dışarı çıktık sahilde oturuyoruz
    yerinden bi kız arkadaş diger arkadaş ile iddaya girmiş.
    benim telefonu yere atarsa 10 tl vercekmiş benim hiç bişeyden haberim yok tabi
    neyse masada oturuyoruz annem aradı o sırada bende teli cebimben
    çıkardım konuştum masaya bıraktım hay bırakmaz olaydım kız telefonu aldı gözüm gibi baktıgım silikon kılıfı olmadan kullanmadıgım telefonun kılıfını çıkardı kaldırıp attı
    bide benden degerlimi yaa falan yaptı aptal aptal güldü ölüyorum sinirimden...

Silikon kılıfı

Ekranın kenarında oluşan hasar (kullanırken elime takılıyor)

yandan aldıgı darbe

üstten aldıgı darbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O'brien -- 3 Mart 2013; 12:53:45 >

• ben olsam odetirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen n'aptın asıl önemli olan o? Ben olsam o kız, kız olmaktan çıkardı.
  • Benim telefonumu yere atmadan önce Meksika'ya bilet almalı, eğer yakalarsam o kafasını tutar o telefonu onun.....
    Ceza almak istemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Tokatlarim lan tokat manyagi yaparim onu orda. deli misin sen?

bagardım çagırdım ama sonuçta telefon içim cızzz etti baktım hala gülüyo ölürmüsün öldürür müsün. kırılmasın diye sesimi çıkarmadım 2 gündür yüzüne bakmıyorum ama çihazdaki hasar büyük... wave 2 kasa satan bi site bilen varsa link at hocam
  • Kız sevgilin değilse tokat manyağı yap.
  • kızın ss atsana nasıl bi kezban merak ettim.Ben olsam bi fırsatını bulup bunun 10 katı şiddetle yere atardım onunkini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasla sakizina iddaaya girer ( kizin degeri kadar girelim derim basta ) iddiaya girer bu kizi kucagima alip atar miyim atamaz miyim iddaasina girerdim .

• Çekerdim kılıcımı beş el ateş edip oradan uzaklaşırdım.
  • Ben sinirlendim yahu,git hallet bi şekilde.
  • Tekme tokat dalarim yeminle hadi parasini zararini gectim kim lan o benimle dalga gecicek

• Böyle saçmalık yapıyorsa orda güzel bir ders verir ve konuşmadım bir daha.

• Ben olsam çok pis döverdim.
  • Ve sen hiçbir şey yapmadın?
  • Çok kıl bi durum ya ben küfür ederdim ve kafasına vururdum sanırım sonra kimle iddaya girdiyse sizin gibi arkadaşların der yardırırımdım küfürü bir dahada görüşmezdim
  • Bizim uye arkadaslarimiz neden hep kullaniliyor? Kardesim cok safsin. Benimde basima boyle bi olay geldi. Kizin biri (fazla sevmiyordum tupsizdi) telefonumu incelemek istedi cok israr edince bende verdim guya abisi alcakmis. Tam bana veririken bilerek elinde dusurdu telefonu. Gerci telefona birsey olmadi ama kiza 2 tokat attim herkesin icinde. İdareye bile cagrildim ama kurtuldum sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

kızın ss atsana nasıl bi kezban merak ettim.Ben olsam bi fırsatını bulup bunun 10 katı şiddetle yere atardım onunkini

kız eski manita beyler bide. ss atardım ama malum bura donanım haber
  • hadi kıza hiç birşey yapmadın en azından bi daha yüzüne bakma. lafa bak benden değerli mi demiş. vay be orda saksıya gömmek lazım
  • kan çıkar çok ciddiyim git parasını iste erkeklik gururu fln yaparsan daha çok kaybedersin
  • Ben olsam milletin ortasında bağırır onun da telefonunu 10 kat daha hızlı yere atar giderdim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.