Şimdi Ara

Biri Telefonunuzu yere atsa !! SSli (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
6
Favori
9.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kezban extreme edition. Sen de tut kızı ormana kaldır biz arkadaşlarla iddiaya girmiştik 20Tl sine, ..ın benden değerli mi? de.
  • resimler o kadar büyük ki akk doldu
  • Telefonu malum bolgrye monte eder sabaha kadar caldirirdim senin yerinde olsam o nasil kiz lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az bile yapmis senin gibi pisiriklarin eziceksin kafasini

• açık söyliycem kırılmak yok... arkadaş amma salak kişilerle arkadaşlık kuruyormuşsun sen öyle. benim telefonum şu an haşat bi durumda ama bana yapılsa şu şey iyi bir azarlarım ve çeker giderim. kırılmasın diye ne demek ya. dangalak(sana değil kıza). ben sinirlendim şurda

ağzını burnunu kırmak da bir çözüm tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Az bile yapmis senin gibi pisiriklarin eziceksin kafasini

az önce aradım yeni telefon almasını söyledim
  • onay bekliyor mesajları
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

çıkarır ağzına ağzına vururdum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

onay bekliyor mesajları

küfretmişlerdi normaldir :D
  • Fotoğrafları gördükten sonra gerçekten içim acıdı, dostum o kızın ağzını burnunu dağıtman karşılığında sana 50 tl vereceğim!
  • en uyuzun olduğum şeydir birisinin ( yakın veya uzak fark etmez ) benim olan bir nesneye t shirt, telefon, ayakkabı, mont, kulaklık, saat vs vs en ufak bir hasar vermesidir. adamı öldüresiye dövesim gelir.

senin yerinde olsam kızın telefonunu alırım gözünün önünde telefonu atabildiğim kadar yukarı atar, yere düşmesini ve kızın yüz ifadesini izlerdim ya da telefonu pencerede aşağı atardım yanlışlıkla düştü der kahkaha atardım.

not: mutlaka bir şeyler yapmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

en uyuzun olduğum şeydir birisinin ( yakın veya uzak fark etmez ) benim olan bir nesneye t shirt, telefon, ayakkabı, mont, kulaklık, saat vs vs en ufak bir hasar vermesidir. adamı öldüresiye dövesim gelir.

senin yerinde olsam kızın telefonunu alırım gözünün önünde telefonu atabildiğim kadar yukarı atar, yere düşmesini ve kızın yüz ifadesini izlerdim ya da telefonu pencerede aşağı atardım yanlışlıkla düştü der kahkaha atardım.

not: mutlaka bir şeyler yapmalısın.

yeni telefon aldırııyorum ekran gitti dedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: O'brien

quote:

Orijinalden alıntı: almer@

Telefona göre degişir ve önemsemene göre tabi.ben iphone 4s kullanıyorum ilk zamanlarda özen gösteriyodum artık düşe düşe gözümden de düştü sorun olmaz.

telefonum 2 senelik ama orjinal kutusuna koysam 0 diye yuttururum düşün yani
    mortingen strasse

Ne güzel.benim telde çizik yokta sadece kasasının yanındaki plastikler zedelendi.
  • yahu sen ciddi misin? okurken küplere bindim sinirden, öyle şey mi olur? bir de yüzsüz yüzsüz gülecek...

tavsiye istiyorsan git telefonu yaptır, faturasını tabi ki o ödeyecek, yaptırılmıyorsa yenisini alsın. fakat yenisini alsa da arkadaşlığı kes bundan sonra
  • Kız mız farketmez kim olursa olsun dalarım güzel kadınsa 1 hafta alırım.
  • benimkinde sıkıntı olmaz ama normal bi telefon olsa azını yüzünü dağıtırdım
  • Ona bunun onur kirici bir harekey oldugunu soyle.

• Bir şey yapmayıp bir de gelip olayı sergiliyorsan yapılanı sonuna kadar haketmişsin zaten. En azından aynı şekilde intikam alana kadar cevabımı alıntılama, benimle iletişime geçme. O saftiriğe gereken dersi vereceğin güne kadar tanımıyorum seni.
  • döverdim
  • kafasına sık gitsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.