Şimdi Ara

Biri Telefonunuzu yere atsa !! SSli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
6
Favori
9.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni delmişler deyip oracıkta dikerdim onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O'brien

quote:

Orijinalden alıntı: Lachesis<3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lachesis<3

resimleri görünce sinirden klavyeyi yere vurdum parçaları topluyorum
    Edit: SS Geldi (resmi prizle çektim)
     Biri Telefonunuzu yere atsa !! SSli

yooook artık sakin ol hocam

git benim yaptığımın aynısını kıza yap

agzına uçan depik atıcaaaam

Babayi atarsın.

• o kizdan kan getirtirdim orda.

• Benim arkadaşlarım buna cesaret edemez, mesafeyi koymalısın en azından bunların yaptığı bildiğin yüzsüzlük.. maddiyatla ölçülemez değer ama senin malına öyle davranan sana ne kadar değer veriyordur sen düşün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Benim arkadaşlarım buna cesaret edemez, mesafeyi koymalısın en azından bunların yaptığı bildiğin yüzsüzlük.. maddiyatla ölçülemez değer ama senin malına öyle davranan sana ne kadar değer veriyordur sen düşün..

aynen !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Kızın orasını burasını elle, sonrada arkadaşla iddaya girdik yapamazsın dedi dersin

Arkadaşla 1 tl sine iddaa'ya girdik dersin birde Sağlam cevap olur.
  • Sana yemin ediyorum kız falan dinlemem vururum ağzına. Hadi yanlışlıkla düşürse tamam da bilerek atmak nedir?

• Leeen hemde Wave.

Kızın Laptopu, tableti, telefonu eline ne geçerse en büyük parçası 2 cm olacak şekilde parçala parçaları bir torbaya koy o torbayla kızın kafasına kafasına vur ki o 2 cm lik parçalarda ufalsın.

Acil serviste gözünü açında problem çocuk cafer gibi sırıtarak "benden önemli" mi deyip serumunu elinle sık.

Yazarken kendi başıma gelmiş gibi hissettim sinir katsayım arttı durduk yere.

Not: Eğer CSB ise L&M dekilerden beter küfür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Leeen hemde Wave.

Kızın Laptopu, tableti, telefonu eline ne geçerse en büyük parçası 2 cm olacak şekilde parçala parçaları bir torbaya koy o torbayla kızın kafasına kafasına vur ki o 2 cm lik parçalarda ufalsın.

Acil serviste gözünü açında problem çocuk cafer gibi sırıtarak "benden önemli" mi deyip serumunu elinle sık.

Yazarken kendi başıma gelmiş gibi hissettim sinir katsayım arttı durduk yere.

Not: Eğer CSB ise L&M dekilerden beter küfür ederim.

kanıtlanabilir

• Telefona göre degişir ve önemsemene göre tabi.ben iphone 4s kullanıyorum ilk zamanlarda özen gösteriyodum artık düşe düşe gözümden de düştü sorun olmaz.

• saçından tutup evire çevire döverdim

(bekara karı boşamak kolay)
  • quote:

Orijinalden alıntı: almer@

Telefona göre degişir ve önemsemene göre tabi.ben iphone 4s kullanıyorum ilk zamanlarda özen gösteriyodum artık düşe düşe gözümden de düştü sorun olmaz.

telefonum 2 senelik ama orjinal kutusuna koysam 0 diye yuttururum düşün yani
    mortingen strasse
  • Oha o ne lan.Boynunu kır çöpe at onu, ya da pilot kalem sapla en temizi.
  • Nasil bu kadar pisiril olabiliyorsunuz anlamiyorum, alacaktin onun telefonunu firlatacakim 5 metre sonra cekip gidecektin kardesim.

O degilde bizim sinifta bir kiz var temple run2 oynamak icin telefonumu istiyor surekli kirmiyim diye veriyorum, oynarken heyecanlaniuor firlatacak elinden diye korkuyorum. Veryincede cimri oluyoruz. Telefon 4s

• quote:

Orijinalden alıntı: JimiKié

Nasil bu kadar pisiril olabiliyorsunuz anlamiyorum, alacaktin onun telefonunu firlatacakim 5 metre sonra cekip gidecektin kardesim.

O degilde bizim sinifta bir kiz var temple run2 oynamak icin telefonumu istiyor surekli kirmiyim diye veriyorum, oynarken heyecanlaniuor firlatacak elinden diye korkuyorum. Veryincede cimri oluyoruz. Telefon 4s

olucaksam cimri olayım sonradan pişmanlık para etmiyo orjinallik felan kalmdı
  • 3310 olsa atsa da en fazla zeminde çizilme olur.
  • quote:

Beyler Arkadaşlar ile dışarı çıktık sahilde oturuyoruz
    iş yerinden bi kız arkadaş diger arkadaş ile iddaya girmiş.
    benim telefonu yere atarsa 10 tl vercekmiş benim hiç bişeyden haberim yok tabi
    neyse masada oturuyoruz annem aradı o sırada bende teli cebimben
    çıkardım konuştum masaya bıraktım hay bırakmaz olaydım kız telefonu aldı gözüm gibi baktıgım silikon kılıfı olmadan kullanmadıgım telefonun kılıfını çıkardı kaldırıp attı
    bide benden degerlimi yaa falan yaptı aptal aptal güldü ölüyorum sinirimden...

Silikon kılıfı

Ekranın kenarında oluşan hasar (kullanırken elime takılıyor)

yandan aldıgı darbe

üstten aldıgı darbe

kızla git bi kafeye 2 çay söyle kendine fincanda söyle al kızın telefonunu sok çayın içine oooh mis gibi yada ver telefonu ağzına oda olmadı diyelim çayının içine daya uyku ilacını kızı pazarla telefonun parasını çıkartırsın yadaa al eline küçuk ama delici bişey vur telefonunun camına arka taraftan çıkart he baktın oda yok al telefonunu kızın suda sektir (taşlan yaptığımız gibi) yada telefonun şarz aletinin adaptor kısmını kes fiş bağla sonra git tak pirize ve ordan uzaklaş benden bu kadar

• samsung wave 8500?

kızın telefonunu havaya dikmeden dh'ye girme bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

samsung wave 8500?

kızın telefonunu havaya dikmeden dh'ye girme bir daha

GT-S8530 WAVE 2
  • 10 TL için bunu yapan kız 100 lira için neler yapmaz ki.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.