Şimdi Ara

biri yorum yapsın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mersin i.ö okul öncsi öğrtmenliği puanı 439 sıralaması 79100

sizce gelirmi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: simmm25

ygs 5 puanım 432 sıralamam 63000

mersin i.ö okul öncsi öğrtmenliği puanı 439 sıralaması 79100

sizce gelirmi arkadaşlar

zor dostum zor
  • Burda '' kesin gelir '' denilince tatmin mi oluyorsunuz anlamıyorum .

Gelmez arkadaşım imkanı yok
  • arkadaşlar bu ikinci üni olucak benim için fen bilgisi öğretmeni mezunuyum ve yeni sistemi bilmiyorum yakında düğünüm var ve belki geliş gidiş yaparak zor şartlarda okuyacam inanın bilmiyorum puanım yetmiyor benim zamanımda öss vardı yüzdelik dilim vardı herşey karışmış birinin ağzından duysam rahatlıycam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

Puana ne bakıyorsunuz sıralama 16100 kişi önde gelmesi lazım yani neden gelmez ki? Hani yanıldığım bir yer varsa belirtin lütfen.

haklisin mudur ters anlamisim siramalari
    ....%97.6 gelir
  • okul öncesi çok tercih ediliyor birde lys sıralaması değil ygsde şans düşermi falan diye düşündüm bilmiyorumki iyice karışmış sistem
  • yorum yapanlar çok sağolun 3.girişim kpssye 80 aldım atanamıyorum fen matematik fizik biyoloji kimya yazmasın 2012de girecekler inanın atanamıyorlar allah herkesin yardımcısı olsun ünideyken hayat öyle güzelki bitirince herşey zorlaşıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inşallah arkadaşım herkes dilediği yeri kazanır artık işsizlikten bıktım evde oturup 10larca kitap bitirip atanamamaktan bıktım şimdi geriye gitsem daha çok çalışırdım üni sınavına yada hiç okumaz önlisanstan memur olurdum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.