Şimdi Ara

Birikmiş param az ve bilgisayar almam lazım, ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben seneye makine okuyacağım ve kendimi geliştirmek adına yazılım öğrenmek istiyorum ve kütüphanedeki bilgisayarların hiçbiri istediğim programları çalıştırmıyor. İyi ve güzel ömürlü bir bilgisayar için yaklaşık 25-30k para lazım ve birden verebileceğim bir para değil. Bu miktarda bir krediyi hangi banka bana verebilir. Ödeme konusunda sorunum yok, her ay o parayı ödeyebilirim. Evkur'dan kredisiz alabilme imkanım varmış ama benden kefil istediler. Şuan hiçbir akrabam ve ailemle görüşmüyorum ailesel sebeplerden ötürü. Yazın bir işte çalışacağım ve böyle bir parayı birden bir şeye vermek istemiyorum en azından cebimde para kalsın istiyorum. Siz ne önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• umutberke_13 U kullanıcısına yanıt
    Bence kredi kartına peşin fiyatına 9 veya 12 taksit yapılan bilgisayarlara bakmalısın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Andacbasarran A kullanıcısına yanıt
    Ama bana kredi limiti vermiyorlar işte

• Sigortali bir ise gir. Bankaya çalıştığını ispatla. Kredi kartini verirler. Bir iste calismadan cok zor vermeleri. Bu arada kredi karti actiracağın zaman kredi kartinin avantajlarina dikkat et. Hangisine en cok taksit yapılıyor vs. Her bankanin kredi ksrti iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 16 Mayıs 2024; 1:37:20 >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    1 ay önce işten çıktım, sigortalı işçiyken bile vermiyorlardı ki 2-3 ayı devirdikten sonra istedim.

• @turbolineam paran varsa şu çocuğa yardım et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.