Şimdi Ara

Birileri Ölümsüzlüğe Çare Bulacaktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha virüse çare bulamadılar. 10 yıl içinde ölümsüzlüğe çare bulacaklarını söylüyorlardı. Hatta programda saatlerce konuşulmuştu.

Özellikle kadının söyledikleri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım bu konuyu imamoğlu'na nasıl bağlayacaklar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B

Bakalım bu konuyu imamoğlu'na nasıl bağlayacaklar
  • Diyelimki ölümsüzlüğü buldular.
    Bu kutsal gördükleri yerin kapısını kırmaya çalışan arkadaşlar ne yapar.?

akılda cennetteki cicikler. İntiharda günah

• Ulan ufacık bir virüs dünyayı etkiledi
    Demekki dualar ayinler inanclar hepsi yalanmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne virüsü tıp daha sinüzite çare bulamadı
  • Doktorların ve bunca bilim insanlarıda cahil biz ilkel bir toplumuz insanlık olarak.

Basit hasatlıkların bile kökten ve kesin çözümü yok.Virüs lerin hiç yok.

3 Ay da dünya alt üst oldu.Her gün 1000 kişi ölüyor.Keşke insanlık komple yok olsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölümün 'ana' kaynağı yaşlanmaktır.Hiçbir hastalık geçirmeseniz bile bir gün yaşlılıktan dolayı öleceksinizdir.Bilim daha doğrusu tıp yaşlanmayı durdurmanın bir yolunu bulduğu zaman yaşlılığa bağlı ölümler ortadan kalkmış olacak ve insanın ömrü hayal bile edemediğimiz şekilde uzayacaktır.Dahası laboratuvar ortamlarında yapay organlarda üretilme çalışmaları yapılıyor.Yani çok değil belkide yüz yıl içinde organ yetmezliğinden dolayı ölen insanların sayısında da bir hayli azalma olacaktır.İşte o zaman insan ırkı ölümsüzlüğe çok yaklaşmış olacak lakin yinede ölümler olacaktır.

Zira bugünlerde gördüğümüz üzere bilimin ve tıbbın 'şimdilik' çaresiz kaldığı hastalıklar insanlara zarar vermeye ve öldürmeye devam edecektir.Dahası savaşlarda insanların ölmesine yol açmaya devam edecektir.Bireysel olarak işlenen ölümcül yaralanma olaylarında da yani cinayet ve kavgalarda da insanlar ölmeye devam edecek.Hiç olmadı trafik kazalarında,iş kazalarında ya da uçak/tren kazalarında insan ölmeye devam edecektir.Mesela bugün Afrikada hala daha birçok insan susuzluktan ve açlıktan ölmeye devam ediyor..

Kısacası tam anlamıyla ölümsüzlük hiçbir zaman bulunmayacak lakin insan ömrü şuan bile hayal edemediğimiz şekilde uzayacak.Kim bilir belki yaşlılığa bağlı olarak ölecek son nesille biz olacağız.Bundan bir belki iki yüz yıl sonra insanların ömrü 200-300 yıl'a yaklaşmış olacak ve bizler için çok erken (80-90 yaş vs) yaşta ölmüş diyeceklerdir.

Bugün korona virüs yüzünden bunların gerçekleşmeyeceğini düşünüyor olabilirsiniz lakin insanlık ilk defa böyle bir hastalıkla karşı karşıya kalmadı.Birçok defa forumda örnek verdiğim 'Veba' illeti yüz yıllarca tüm Dünya'da düzinelerce insanı öldürdü.Hatta bir dönem neredeyse Avrupa'nın kökünü kurutuyordu.Bu nedenle Veba Avrupa'da 'Kara Ölüm' olarak anılır.Lakin bugün Veba artık bir tehdit olmaktan çıkmıştır.Bundan beş yüz yıl öncesine gidip bir gün vebanın yok olacağını söyleseydik herhalde dönemin insanları bizlere deli gözüyle bakardı.Bu virüstede aynısı olacak.Çok değil bir elli yıl sonra insanlar bu hastalığı sadece tarih kitaplarından ve bu dönem yayınlanan videolardan öğrenecek lakin o dönemin insanların yaşam kalitesi şimdiki bizim yaşam kalitemizden çok daha ötede olacak.

Yani bu nedenle böyle küçümseyici tavır takınmak gerçekçi değil.Eskiden insanlar arasında 80-90 yaş'a kadar ulaşan insan sayısı çok azdı lakin bugün Dünyanın genelinde insan ömrü ortalama 80-90 arası kabul ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 21 Mart 2020; 1:19:39 >

• Ölümsüzlüğün çaresi ölümdür ve ölüm bulundu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B

Bakalım bu konuyu imamoğlu'na nasıl bağlayacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ne virüsü tıp daha sinüzite çare bulamadı
    Hocam çaresini bulursanız bana da haber edin lütfen

• bug'a girerler
  • PC Meraklısı Görkem kullanıcısına yanıt
    Aslinda mesajimda senle birlik olup konu sahibiyle ben de dalga gectim. Gelmissin bana mal diyorsun. Oysa seninle ilgili ne beklentilerim ne hayalllerim vardi. İcim buruk, kalbim kirik. Ben gidiyorum aglicam biraz :)

• alvete A kullanıcısına yanıt
    Zır cahilsin fln demişsin ama sonra boş trollük yapmışsın düzgünce söylesene katılıyorm die sonra yapalım trollüğümüzü :) Dalga geçtin sandım blok attıydım bide xD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.