arkadaşlar elimde ideos x5 var. android 4.0.4 yükledim ve eli yüzü gayet düzgün herhangi bir sorunu yok. ama telefon değişmek istiyorum açıkçası. şimdiye kadar blackberry istedim ama kısmet olmadı. sizce bu telefonu satıp bb almalı mıyım. yoksa model yükselt takasa gir bb yi ne yapacaksın mı diyeceksiniz. özellik bakımından bb 9780 bold baya bi düşük benim telefona göre ve donma falan yapıyor deniliyo kullananlardan duydum. sizce ne yapmalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: serhat190909
arkadaşlar elimde ideos x5 var. android 4.0.4 yükledim ve eli yüzü gayet düzgün herhangi bir sorunu yok. ama telefon değişmek istiyorum açıkçası. şimdiye kadar blackberry istedim ama kısmet olmadı. sizce bu telefonu satıp bb almalı mıyım. yoksa model yükselt takasa gir bb yi ne yapacaksın mı diyeceksiniz. özellik bakımından bb 9780 bold baya bi düşük benim telefona göre ve donma falan yapıyor deniliyo kullananlardan duydum. sizce ne yapmalıyım?
Çok mesajlaşıyorsan bb tercih edilebilir klavyesi için.Ama sırf değişiklik olsun diye degiştireceksen androidten sonra bb seni memnun etmeyebilir.Uygulama,oyun vs. açısından ideos daha iyi.Bence model yükseltmen daha yerinde olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bold 9780 güzeldir lakin şöyle bir şey var
genelde iş için kullanılır bu cihazlar mail sistemi yüzünden.
ayrıyetten internet için bis üyeliği alman lazım yoksa telefonun özelliklerinden yararlanamazsın
ayrıca multi özellikleri fazla değildir ve uygulama bulman kısıtlıdır.
bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim bu cihazların kasalarının rengi hemen soyulmaya başlıyor ve kasalarının fiyatı çok pahalı 150-160 TL oluyor. en kolay bozulan yeride hoperlörüdür :)