Şimdi Ara

Birinci Kişi Görüşlü (FPS tipi) MMORPG Oyun Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene Knight Online oynamıştım. Onda birinci kişi bakış açısından oynanılıyordu. Oyunu K2 Network'ün başarısızlıkları, hileci ve küfürcü el kadar bebeler vs. yüzünden bırakmıştım.
    Şu aralar vakit geçirmek ve eğlenmek için, internet üzerinden çoğu kişinin aynı anda oynayabildiği (MMORPG) birinci bakış açılı (FPS gibi) fantastik bir oyun arıyorum (yani, Call of Duty, Warrock, Counter gibi FPS oyunları değil. Zaten bu oyunları Türk Telekom'un dinazor misali ADSL hizmeti ile oynamak imkansız gibi).
    Fakat, denediklerim arasında Last Chaos, Hero Online ve Eudemons Online üçüncü kişi bakış açılıydı ve birinci bakış açılı yapamadım (bu arada Last Chaos işlemciyi kastırıyor ve Hero Online gibi tam ekran olmuyor).
    Üçüncü kişi bakış açılı tercih edilmesini biraz araştırdım ve anladığım kadarıyla birinci bakış açılı yapmak çeşitli sorunlara neden olabiliyormuş. Örneğin gecikme (lag) gibi.

Sizden ricam, ücretsiz oynanabilen FPS tipi MMORPG oyunu tavsiye etmenizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 26 Temmuz 2007; 18:15:54 >

• aynı sorun bnede de var
  • Knightta ki kamera açıularındaki o seçenek pek kullanılan bi seçenek değildi. Mmorpg oyunları genelde 3. kişiden olur.
  • Bayağı bir araştırdım. Bulduklarım da ya paralı ya da iyi bir donanım istiyor (ki onlar da beta sürümleri ve ayrıyaten GB boyutlarındalar).
    İdareten Savage Online oynuyorum.
  • Space Cowvoy Olabilri 1.1GB ama Camera Degisiyoda nasıl oldugunu bilmiyom ben deistirdim düzeltemedim oyundan çıkana kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.