Şimdi Ara

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
15
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşa 2 kg olarak siparişimi vermiştim , aynı gün kargo ile gönderdi. Mesajlarıma hemen cevap verdi, çok ilgili ve dürüst satıcı olduğuna inanıyorum. siparişim şu an yolda, geldiğinde fıstıklar hakkındada yorumlarımı yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALGOS

Arkadaşa 2 kg olarak siparişimi vermiştim , aynı gün kargo ile gönderdi. Mesajlarıma hemen cevap verdi, çok ilgili ve dürüst satıcı olduğuna inanıyorum. siparişim şu an yolda, geldiğinde fıstıklar hakkındada yorumlarımı yazarım.

Teşekkür ederim. Afiyet olsun. Fıstıkların tadına bakıncada yorumunuzu bekliyorum :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

quote:

Orijinalden alıntı: Schauder

Valla biz pek ilgi alaka göremiyoruz satıcı arkadaştan...
    Cuma günü , o gün 16:00 dan evvel verilen tüm siparişlerin gönderildiğini söyledi.
    Öyle olsaydı eğer benim siparişimin ulaşması gerekiyordu.
    Ne başlığa yazdığımıza ne de attığımız pm e cevap vermiyor.
    Bİr yerde bir yanlışlık var ama bakalım nasıl bitecek hikayenin sonu...

Kargonuz cuma günü gönderildi. Pm ile açıklama yaptım.

Dün akşam sorunu size bildirdim. Bana " Yarın hatırlatırsanız kargo linkini gönderirim." diye cevap yazdınız.
    Tebrik ederim bu konuda gerçekten sözünüzün eriymişsiniz.
    Foruma girip mesaj yazıyorsunuz ama ben hatırlatmadıkça kargo bilgisi vermiyorsunuz.
    Fıstıklar ulaşsa da ulaşmasa da , iyi de kötü de çıksa pişman oldum şimdiden.
    Tabii verilecek bir kargo linki var mı, ondan da şüphe etmeye başladım ama çıkar yakında ortaya...
    Devlet sırrı değilse eğer, Kargo takip linkini alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schauder -- 11 Eylül 2012; 11:01:20 >

• quote:

quote:

quote:

Valla biz pek ilgi alaka göremiyoruz satıcı arkadaştan...
    Cuma günü , o gün 16:00 dan evvel verilen tüm siparişlerin gönderildiğini söyledi.
    Öyle olsaydı eğer benim siparişimin ulaşması gerekiyordu.
    Ne başlığa yazdığımıza ne de attığımız pm e cevap vermiyor.
    Bİr yerde bir yanlışlık var ama bakalım nasıl bitecek hikayenin sonu...

Kargonuz cuma günü gönderildi. Pm ile açıklama yaptım.

Dün akşam sorunu size bildirdim. Bana " Yarın hatırlatırsanız kargo linkini gönderirim." diye cevap yazdınız.
    Foruma girip mesaj yazıyorsunuz ama ben hatırlatmadıkça kargo bilgisi vermiyorsunuz.
    Tabii verilecek bir kargo linki var mı, ondan da şüphe etmeye başladım ama çıkar yakında ortaya...

Buyur hocam.

Sürat KArgo takip kodu : f1ac67261a07

Defalarca PM atmada sorun var. Forum kitleniyor dememe rağmen bu şekilde yorum yapıyorsunuz. PM atamıyorum. Buyrun burada herkesin içerisinde yazıyorum takip kodunuzu.

Gördüğünüz gibi sisteme giriş saati 07.09.2012 18:58:11 Ben ayın 7 sinde kargoya teslim ettim. Kargodaki geçikme benim kabahatim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 11 Eylül 2012; 11:54:07 >

• hocam banada gönderirmisin.eğer şubeye geldiyse gidip alayım çünkü dışarı çıkabilirim boşa gelip gitmeslner
  • quote:

quote:

Buyur hocam.

Sürat KArgo takip kodu : ............

Defalarca PM atmada sorun var. Forum kitleniyor dememe rağmen bu şekilde yorum yapıyorsunuz. PM atamıyorum. Buyrun burada herkesin içerisinde yazıyorum takip kodunuzu.

Gördüğünüz gibi sisteme giriş saati 07.09.2012 18:58:11 Ben ayın 7 sinde kargoya teslim ettim. Kargodaki geçikme benim kabahatim değil.

Diğer müşterilerinle nasıl ilgilendiğinle değil, benim siparişimle ne kadar ilgilendiğinle ilgileniyorum doğal olarak. Sorunsuz siparişlerle ilgilenmesen bile ne farkeder ki? Sorunlu siparişlerle ilgilenmen gerekmez mi öncelikle?
    Sorun senden kaynaklanmıyor olabilir ama satış sonrası destek konusu baştan sona sorun.
    Ayrıca kargo takip linkini vermeden sorunun kimden kaynaklandığını nasıl bilebilirim?
    Ayrıca takip linkini "ben hatırlatıp mesaj yazdıktan sonra" 3 defa pm ile yollamışsınız istenince olabiliyor demekki. Ayrıca email adresim var profilimde email de atabilirdiniz isteseydiniz.
    Pm atmada ben sorun yaşamıyorum. Siz böyle bir sorun yaşıyorsunuz diye ses çıkarmayıp ne zaman gelir acaba diye rüyaya mı yatayım yani?

Bir de takip linkini başlığa yazıp "Ben üzerime düşeni fazlasıyla yapıyorum ama bu Schauder denen adam anlayışsız" modunda yukarıdaki postu atmışsınız. Evet siz sonsuz hassasiyetle yaklaştınız ama ben linki almama rağmen huysuzluk ediyorum. Satana kadar ilgilen sonra sorun çıktığında zoraki, ite kaka bilgi ver. Daha sizinlele işim olmaz. Selametle...

• quote:

quote:

quote:

Buyur hocam.

Sürat KArgo takip kodu : ............

Diğer müşterilerinle nasıl ilgilendiğinle değil, benim siparişimle ne kadar ilgilendiğinle ilgileniyorum doğal olarak. Sorunsuz siparişlerle ilgilenmesen bile ne farkeder ki? Sorunlu siparişlerle ilgilenmen gerekmez mi öncelikle?
    Sorun senden kaynaklanmıyor olabilir ama satış sonrası destek konusu baştan sona sorun.
    Ayrıca kargo takip linkini vermeden sorunun kimden kaynaklandığını nasıl bilebilirim?
    Ayrıca takip linkini "ben hatırlatıp mesaj yazdıktan sonra" 3 defa pm ile yollamışsınız istenince olabiliyor demekki. Ayrıca email adresim var profilimde email de atabilirdiniz isteseydiniz.
    Pm atmada ben sorun yaşamıyorum. Siz böyle bir sorun yaşıyorsunuz diye ses çıkarmayıp ne zaman gelir acaba diye rüyaya mı yatayım yani?

Bir de takip linkini başlığa yazıp "Ben üzerime düşeni fazlasıyla yapıyorum ama bu Schauder denen adam anlayışsız" modunda yukarıdaki postu atmışsınız. Evet siz sonsuz hassasiyetle yaklaştınız ama ben linki almama rağmen huysuzluk ediyorum. Satana kadar ilgilen sonra sorun çıktığında zoraki, ite kaka bilgi ver. Daha sizinlele işim olmaz. Selametle...

Sabahtan beridir kargo ile herhalde 10 defa telefonla görüştüm. İlgilenmediğimi nereden çıkardınız ?

Ayrıca pm lerin tarih saatine dikkat edin. siz mesaj yazdıktan sonra atılmış pmler değil onlar. Öncesinde atılmış ama gitmemiş pmler. Gitmeyen pm ler bir anda hepsi birden gidiyor. O gördükleriniz size göndermeye çalıpta gtimeyen pm ler. Tarih saatlerine dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 11 Eylül 2012; 13:51:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 12 kişinin takip numarası kurumsal ekranımda görünmüyor.

serkan_57, thekoch, sherlock_holmes_77, yusuf24, merkay7, cagan06, odanedemek, kesaplix, KaLoS, Allied, sarius82, VEBAL

Ama kargolarınız yolda merak etmeyin. Bu kadar kargonun içinde, böyle ufak sorunlar oluyor malesef.
    Ayrıca dün gönderdiğim kargosu yola çıkanların bir çoğunun kargosu bugün teslim edilmiş.

Cuma günü siparişlerinden sadece 1 kişinin kargosu teslim edilmemiş henüz. C.tesi günü siparişlerden sadece 4 kişinin siparişi kalmış. Geri kalanı teslim edilmiş.

Dünkü siparişlerin hemen hemen bir çoğu teslim edilmiş. Geri kalanın büyük kısmı bugün veya yarın teslim edilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı Sabahtan beridir kargo ile herhalde 10 defa telefonla görüştüm. İlgilenmediğimi nereden çıkardınız ?
    Ayrıca pm lerin tarih saatine dikkat edin. siz mesaj yazdıktan sonra atılmış pmler değil onlar. Öncesinde atılmış ama gitmemiş pmler. Gitmeyen pm ler bir anda hepsi birden gidiyor. O gördükleriniz size göndermeye çalıpta gtimeyen pm ler. Tarih saatlerine dikkat edin.

Uzatmak istemiyorum ama yanlış bilgi verip haklı çıkma gayretinizden vazgeçin.
    Benim Gelen Kutuma düşen son üç mesajın saatleri 11:56:02,11:56:05 ve diğeri de 12:01:51.
    Başlığa yazdığım mesajın saati ise, 10:35:55 size yolladığım pm in saati ise 10:25:25

Bir "Kusura bakmayın." demek yerine her seferinde üste çıkmaya çalışıp bir de yanlış bilgi vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schauder -- 11 Eylül 2012; 15:11:30 >

• arkadasim sana inaniyorum ama surat kargoda bi sorun olsa gerek, burdaki subeyide merkezide aradim kargo girisi yapilmamis

• Buradan anlaşılıyor ki; Sürat Kargo, Allah'a emanet çalışıyor.
  • Sürat Kargo Kozyatağı şubesinden gönderildi. Bu gönderiler teslim olduktan sonra süratle çalışmıyorum. Hiç memnun kalmadım.

• Takip numaraları geldi. Numarasını almayan varmı ?

• az önce a101 de baktım Tadım fıstık 200gr 8 küsür lira. başka bir marka aldım 5 liraya. mis gibi kampanyayı kaçırdık

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

az önce a101 de baktım Tadım fıstık 200gr 8 küsür lira. başka bir marka aldım 5 liraya. mis gibi kampanyayı kaçırdık

Kısmet.

Eğer çok talep gelirse Yeniden yaparız.

• Dün kargoya verilmiş bugün öğlen elime ulaştı, tadıda gayet güzel ve dolgun içleri.
    Teşekkür ederim hızlı kargo+fiyat için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Dün kargoya verilmiş bugün öğlen elime ulaştı, tadıda gayet güzel ve dolgun içleri.
    Teşekkür ederim hızlı kargo+fiyat için.

Afiyet olsun

• quote:

pm ile bir soru sormuştum ama dönüş yapmadınız....
  • quote:

quote:

az önce a101 de baktım Tadım fıstık 200gr 8 küsür lira. başka bir marka aldım 5 liraya. mis gibi kampanyayı kaçırdık

Kısmet.

Ben talibim.
  • quote:

quote:

Kısmet.

üzerine bir miktar kar koyarsanız da alırım. Alanlar oldukça memnun görünüyor çünkü

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.