Şimdi Ara

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
15
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VEBAL

Ürünü bugün teslim aldım, tadı gerçekten süper... Satıcıya teşekkürler ama kargo şirketini kınıyorum.

Afiyet olsun. Kargodan dolayı tekrar özür diliyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Ayın 10 unda teslim edilen kargomu ayın 11 inde işleme almışlar. Bugun ayın 13 ü hala kargo yoldaymış, yarın gelcekmiş. Amerikadan geliyor sanki. Böyle rezil bir kargo görmedim.

Satıcı arkadaşa ilgisi için çok teşekkür ederim.

Kargodan dolayı özür diliyorum.

Ben teşekkür ederim. İnşallah yarın elinize geçer afiyetle tadına bakarsınız.

• 14-15-16 Eylül tarihlerinde Carrefourda Antep fıstığı 15 TL

Benden 15 TL ye fıstık alan arkadaşlar, carrefourdan da 100 gr alıp karşılaştıra bilirmi :)

• Kampanya bekliyoruz.. Yazın beni 1kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

14-15-16 Eylül tarihlerinde Carrefourda Antep fıstığı 15 TL

Benden 15 TL ye fıstık alan arkadaşlar, carrefourdan da 100 gr alıp karşılaştıra bilirmi :)

Carrefour'u severim ama antep fıstığı çöptür. Bedava verseler sağlığım için yine almam. Nerenin fıstığını satıyorlar bilmiyorum ama gercekten çok kötü fıstıkları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kilo sipariş verdim, kargo dışında herhangi bir sorun olmadı. Fıstıklar orta boy ama taze ve çok lezzetli.
    Mümkünse farklı ürünlerde de kampanya bekliyoruz. Teşekkürler.
  • Fıstıklar çok güzel. Taze, tuz oranı ideal ve içleri dolu. 2 kg siparişin neredeyse yarısını tükettik. Uygun fiyat ve kalite için teşekkürler. Yeni kampanya bekliyoruz.
  • Güzel kampanya yapmışsınız, kaçırdık ama yenilerini bekliyoruz.
    Antep fıstığı dışında kaliteli ve iyi kurutulmuş fındık/kaju fıstığı/ceviz/badem gibi yağlı yemişlerde de kampanya yaparsanız iyi olur. Örneği şu an marketlerde iyi muhafaza edilmiş, iyi kaynaktan gelen kaju fıstığı ateş pahası yada iyi antep fıstığı 30 tl civarı, iyi badem 25 tl civarı.

bu market fiyatlarının altına toplu satış yaparsanız donanımhaber sizi gelecek yıllar boyunca ihya eder merak etmeyin.

yeterki toptancı olarak kaynaktan iyi mal toplayın, bize ucuza sunun; şahsen ben kuruyemişte güvenilir ve ucuz toptancı bulsam tüketim için hayat boyu alışveriş yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLoS

3 kilo sipariş verdim, kargo dışında herhangi bir sorun olmadı. Fıstıklar orta boy ama taze ve çok lezzetli.

Afiyet olsun.

Farklı ürün derken, önerebileceğiniz ürünler varmı ? Değerlendirelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Fıstıklar çok güzel. Taze, tuz oranı ideal ve içleri dolu. 2 kg siparişin neredeyse yarısını tükettik. Uygun fiyat ve kalite için teşekkürler. Yeni kampanya bekliyoruz.

Afiyet olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaLoS

3 kilo sipariş verdim, kargo dışında herhangi bir sorun olmadı. Fıstıklar orta boy ama taze ve çok lezzetli.

Afiyet olsun.

Farklı ürün derken, önerebileceğiniz ürünler varmı ? Değerlendirelim.

quote:

Orjinalinden alıntı: nicknick
    Antep fıstığı dışında kaliteli ve iyi kurutulmuş fındık/kaju fıstığı/ceviz/badem gibi yağlı yemişlerde de kampanya yaparsanız iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Güzel kampanya yapmışsınız, kaçırdık ama yenilerini bekliyoruz.
    Antep fıstığı dışında kaliteli ve iyi kurutulmuş fındık/kaju fıstığı/ceviz/badem gibi yağlı yemişlerde de kampanya yaparsanız iyi olur. Örneği şu an marketlerde iyi muhafaza edilmiş, iyi kaynaktan gelen kaju fıstığı ateş pahası yada iyi antep fıstığı 30 tl civarı, iyi badem 25 tl civarı.

bu market fiyatlarının altına toplu satış yaparsanız donanımhaber sizi gelecek yıllar boyunca ihya eder merak etmeyin.

yeterki toptancı olarak kaynaktan iyi mal toplayın, bize ucuza sunun; şahsen ben kuruyemişte güvenilir ve ucuz toptancı bulsam tüketim için hayat boyu alışveriş yapabilirim.

Bu önerilerinizi değerlendireceğim.

Badem ve kajuyu düşünmüştük ama, antep fıstığı kadar talep olurmu açıkcası çok emin değildik. O yüzden vazgeçmiştik.

Çünkü mal gelirken 3-5 kilo gelmiyor. Toptan geliyor. Satamazsak elimizde kalmasın diye antep fıstığını tercih etmiştik. Ama talebe göre düşüne biliriz.

• quote:

quote:

Badem ve kajuyu düşünmüştük ama, antep fıstığı kadar talep olurmu açıkcası çok emin değildik. O yüzden vazgeçmiştik.

Çünkü mal gelirken 3-5 kilo gelmiyor. Toptan geliyor. Satamazsak elimizde kalmasın diye antep fıstığını tercih etmiştik. Ama talebe göre düşüne biliriz.

Hocam o kalitede ürünleri uygun fiyata verdiğiniz sürece elinizde kalma ihtimali var mı ?

Antepfıstığı ve kaju için yeni kampanya bekliyorum...

• antep ve kaju benim de en favorilerim..satar kanımca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesadüfen gördüm konuyu. Yeniden satışa başlarsınız beni de "ön sipariş" listesine yazabilirsiniz

Ben fıstığı laf olsun diye tüketenlerden değilim. Kaju ve bademin yanına eklediğim kişisel " Altın Karma" çerezimin vazgeçilmezidir.
    %100 malt içecekle tabii
  • Her türlü ceviz iyi gider...
  • Ben bunların hepsini bir araştırayım bakayım, kaça temin ederiz kaça satarız vs. Ona göre bir program yaparız.

Bu arada kuru üzüm, kırmızı pul biber, Antep salçası gibi ürünlerde aklımda var ama , ne kadar gider işte onu kestiremiyorum.

• quote:

quote:

Iyi badem ve kaju olursa 5 er kg alirim. Bekliyorum yeni kampanyanizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 3 gün önce karışık kuruyemiş(antep, badem, fındaık, leblebi, yer fırstığı var) aldım.. antebi çok kötü.. içini açıyorsun, kurumuş kalmış fırstık çıkıyor.. içinin de anca yarısını kaplıyor..

siz kampanya yaparsanız bende almayı düşünebilirim..
  • quote:

Ben bunların hepsini bir araştırayım bakayım, kaça temin ederiz kaça satarız vs. Ona göre bir program yaparız.

Bu arada kuru üzüm, kırmızı pul biber, Antep salçası gibi ürünlerde aklımda var ama , ne kadar gider işte onu kestiremiyorum.

hocam sorması ayıptır, antep fıstığından kaç kg gitti??
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.