Şimdi Ara

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
15
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Ben bunların hepsini bir araştırayım bakayım, kaça temin ederiz kaça satarız vs. Ona göre bir program yaparız.

Bu arada kuru üzüm, kırmızı pul biber, Antep salçası gibi ürünlerde aklımda var ama , ne kadar gider işte onu kestiremiyorum.

hocam sorması ayıptır, antep fıstığından kaç kg gitti??

Kaç kg gittiğini söylemem uygun olmaz. Ama 1 haftada satılır dediğim ürün 2 günde bitti.

Kaç kg satıldığını öğrenmek istiyorsanız Gıda Ambarında bir kampanya yapın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaLoS

3 kilo sipariş verdim, kargo dışında herhangi bir sorun olmadı. Fıstıklar orta boy ama taze ve çok lezzetli.
    Mümkünse farklı ürünlerde de kampanya bekliyoruz. Teşekkürler.

Afiyet olsun.

Farklı ürün derken, önerebileceğiniz ürünler varmı ? Değerlendirelim.

Fındık, badem, ceviz ve kaju olabilir.
    Bunlar bir de 1'er kiloluk vakumlu paketlerde sunulursa en az 3'er 5'er kilo alınıp stok yapılabilir.

• Kuruyemişe dayanamam,hatta şuanda da pc nin yanında 1 tabak antep fıstığı var Eğer antep fıstığında kampanyayı tekrarlarsanız bende 2kg kadar almak isterim.
  • quote:

14-15-16 Eylül tarihlerinde Carrefourda Antep fıstığı 15 TL

Benden 15 TL ye fıstık alan arkadaşlar, carrefourdan da 100 gr alıp karşılaştıra bilirmi :)

Sizin kampanyaya yetişemedim ama bugün Carrefour'daki fıstığın tadına baktım. Daha doğrusu bakmaya çalıştım.

Çinliler antep fıstığının şeklini aynen yapmışlar galiba.
  • kampanyayı bekliyoruz,

geçen gün, tansaştan almış bizimkiler yarım kilo, 100 fıstığın 70inin içi boş. küfür yiyeceklerini bile bile satıyorlar böyle şeyleri ya helal olsun,
    kipa'nın sattığı 400 gr'lık fıstıklar var onlardan alıyorum, kampanya gelene kadar tavsiye ederim arkadaşlara.
  • antep fıstığı iri olmaz, orta boy denebilir. iri olan siirt ya da iran fıstığı derler bizim burda. iri olanların yağı az olur saman gibi tadı olur.

1. sınıf tuzlu antep fıstığını mayıs-haziran ayında 19tl ye toptancıdan 4-5 kilo alıyorduk. antepte gatem denen toptancılar sitesinde hem toptan hem de esnafa perakende de satıyorlar. ,

bu kampanyadan fıstık almadım. ama arkadaşın zararına satıyorum demesi haklı. gerçekten 1. sınıfsa tabi

1. sınıf diye aldığımız fıstığı tarif edeyim,

* hemen hemen hepsi aynı büyüklükte
    * içi boş olan fıstık kesinlikle çıkmıyor. 1 tane bile çıkmaz mı? çıkmıyor işte :)
    * fıstıkların hepsi çıtlak ve sanki fıstık kabuğuna sığmıyor, taşıyor gibi, dolgun.
    * tuz oranı düşük
    * kendine has bir tadı var yedikçe yiyesin geliyor. hiç bozuk tatlı çıkmıyor. eski mahsullerde kurtlu bile çıkabilir.
    * yağlı bir fıstık. hissediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

antep fıstığı iri olmaz, orta boy denebilir. iri olan siirt ya da iran fıstığı derler bizim burda. iri olanların yağı az olur saman gibi tadı olur.

1. sınıf tuzlu antep fıstığını mayıs-haziran ayında 19tl ye toptancıdan 4-5 kilo alıyorduk. antepte gatem denen toptancılar sitesinde hem toptan hem de esnafa perakende de satıyorlar. ,

bu kampanyadan fıstık almadım. ama arkadaşın zararına satıyorum demesi haklı. gerçekten 1. sınıfsa tabi

1. sınıf diye aldığımız fıstığı tarif edeyim,

* hemen hemen hepsi aynı büyüklükte
    * içi boş olan fıstık kesinlikle çıkmıyor. 1 tane bile çıkmaz mı? çıkmıyor işte :)
    * fıstıkların hepsi çıtlak ve sanki fıstık kabuğuna sığmıyor, taşıyor gibi, dolgun.
    * tuz oranı düşük
    * kendine has bir tadı var yedikçe yiyesin geliyor. hiç bozuk tatlı çıkmıyor. eski mahsullerde kurtlu bile çıkabilir.
    * yağlı bir fıstık. hissediyorsunuz.

Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.

Sattığımız fıstık gerçekten 1. Sınıf fıstıktı. Yukarıda tarif ettiğiniz özelliklerin hepsi mevcut Bu arada ilk mesajdaki resim fıstığın kendi resmidir.

• quote:

Bekliyoruz....

liste yapmaya başlayın artık, ben 2 kg istiyorum, fazlası olur eksiği olmaz.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Bekliyoruz....

liste yapmaya başlayın artık, ben 2 kg istiyorum, fazlası olur eksiği olmaz.....

Aynen.
  • yeni bir kampanya yapsanız tatilde olduğumdan alamadım perşembe günü istanbulda olacağım 3 kilo civarı alabilirim aynı fiyata veremezmisiniz.
  • bende bu fıstıktan almak istiyorum 3 kğ
  • kampanyayı bekliyoruz
  • Antep fıstığı isterikkk
  • evett haydi gelsin kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acele etmeyin arkadaşlar. Yapıcaz birşeyler Ama öyle hadi yapalım demeyle olmuyor işte. uygun fiyata stok ayarlamak gerekiyor. Fıstığın numunesine bakmak gerekiyor. vs vs. yani öyle 1-2 günde olmuyor. O yüzden biraz sabır lütfen

• Hadi yapalım
  • Ben de tekrar kampanya bekliyorum. 7 kg. antep fıstığı aldım ama eş dost istedi, kendimize kalmadı.
  • İnşallah.

• Tekrar istiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası 3 tane yer var bildiğim. üçü de ekimde gelecek dedi.

burada nasıl satıldı 1 ay önce ilginç...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.