quote:Orjinalden alıntı: Num@n İletiyorum Teşekkürler durum düzelmiştir. @piyezotransduser: sana pm atmıyordum ama pm bekliyorsun heralde, göndereyim bi tanecik o zaman
quote:Orjinalden alıntı: T cetveli quote:Orjinalden alıntı: Num@n İletiyorum Teşekkürler durum düzelmiştir. @piyezotransduser: sana pm atmıyordum ama pm bekliyorsun heralde, göndereyim bi tanecik o zaman böle yazmanı umardım "@piyezotransduser: sana pm atmıyordum ama pm bekliyorsun heralde, göndereyim bi tanecik o zaman"
quote:Orjinalden alıntı: piyezotransduser quote:Orjinalden alıntı: T cetveli quote:Orjinalden alıntı: Num@n İletiyorum Teşekkürler durum düzelmiştir. @piyezotransduser: sana pm atmıyordum ama pm bekliyorsun heralde, göndereyim bi tanecik o zaman böle yazmanı umardım "@piyezotransduser: sana pm atmıyordum ama pm bekliyorsun heralde, göndereyim bi tanecik o zaman" o kadar uzun bi niki doğru yazdığıma dua et
quote:Orjinalden alıntı: akaras Eğer tekerleğe basıp başka sekmede açmasını istersen öyle yapar. Direkt butona basıp dene. direk butona basarak denemiştim ancak olmamıştı, şu anda ise sorun yok. sağol akaras
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Birine neden PM atamıyorum? İkisine atmayı dene. Belki tek sayılarla problemi vardır. sordum; ikisi yokmuş
quote:Orjinalden alıntı: T cetveli quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Birine neden PM atamıyorum? İkisine atmayı dene. Belki tek sayılarla problemi vardır. sordum; ikisi yokmuş İkizi yoksa kardeşi de mi yokmuş?
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: T cetveli quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Birine neden PM atamıyorum? İkisine atmayı dene. Belki tek sayılarla problemi vardır. sordum; ikisi yokmuş İkizi yoksa kardeşi de mi yokmuş? kardeşi varmış ta kar deşemiyomuş
quote:Orjinalden alıntı: T cetveli kardeşi varmış ta kar deşemiyomuş Kabul ediyor ve pes ediyorum.En iğrenci buydu.