Şimdi Ara

Birisi baksın bana ya yardım edin ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bayanlar öncelikle ben 1 sene önce asosyal evde sürekli lol oynayan bir tiptim fakat bir süre sonra dısarı atıldım arkadaslarımın yanına felan falan fiso derken kızlarla felan konusmaya basladım bu gayet güzel birşey benim için.Fakat oyunlara olan ilgim nerdeyse hiç kalmadı gibi lol videosu görünce geçiyorum sayfaları vs herşeyini sildim attım online oyunları felan bu bazılarınıza güzel gelebilir ama evdeyken sürekli whatsappta mesajlasmakta istemiyorum artık bilgisayara olan eski hevesim nasıl gelir yasım 16 acık acık

• Saçmalama millet o lol gibi online oyunlardan kurtulmak için can atıyor sen kurtulmuşsun belanı mı arıyorsun?lol vs oynayacağına dersini çalış adam gibi üniversite kazan,ne kadar iyi bölüme gidersen etrafındaki kız sayısı da o kadar artar,bi hobi edin gitar çal,tiyatroya sinemaya git,kitap oku,ingilizce öğren kendini geliştir,üniversite de 10 numara eğlenirsin zaten ve boş vakit de bulursun ama online oyun oynayıp kendine yazık etme,pc başında hayat geçmez bunu unutma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    doğruda konustunuz aslında bişey diyemiyorum ama bir hevesimde yok öyle tiyatroya spor dallarına felan değişik biriyim ya çözemedim kendimi bana göre dünyanın en değişik insanı benim yada psikolojim iyi değil
  • Git online olmayan oyunlari oyna. O zaman sadece zevk ve eglence icin olur.
    Mesela yillardir vazgecemedigim. Nfs2
    Oyun eglenmwk icindir ara sira bos zamanlarinda yapilmasi gerekir o kadar nokta
    Tomb rider da olabilir zamaninda az kafa patlatmadik ingilizce yok diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.