güzel bi oyuna benziyor videoları zartı zurtu her şeyi güzelde bu oyun nasıl kurulacak nasıl oynanacak bi yardım edin forumu biraz karıştırdım ancak anlatım dili oyunu hiç bilmeyenler için gerçekten zor
şimdi sorularımı sıralıyayim belki daha kolay yardım edebilirsiniz
anladığım kadarıyla bu oyun aslında paralı ancak bazı paych ler ile bu oyunu ücretsiz server lardan oynamak mümkün (yanlış anlamışta olabilirim bunu zatan yanlış sa düzeltin diye yazıyorum )
c1 c2 ve c3 dediğinizde chronicle1 veya 2 3 olduğunu tahmin ediyorum
eğer bu dediklerimde bi yanlış varsa burada bi düzeltme istiyorum nereyi yanlış anlamışım ve ne olmalı yardımınızı bekliyorum
eğer doğru ise şimdi bende c3 var (tabii c3 olayını doğru anladıysam ) şimdi ben bun u ücretsiz oynamak istiyorsam buna nedreden bi patch bulacam bulacağım patch hangi serverdan alacak (yani hangi server daha iyi ve TÜRK dolu ) daha sonra bu dosyayı nereye kuracam hangi dosyayı silecem ve nasıl kuracam en son olarak sadece bu oyuun sitesinden yani lineage2.com adresinden aldığım üyelik oyuna girmek için yeterlimi yoksa bir başka yerden daha üyelik almak zorundamıyım
bide forumda karşılaştığım bazı şeyler vardı bu server lar bazen reset leniyormuş galiba bu olayıda biraz daha açabilecek misiniz yani benim char gidecek mi lwl mi gidecek yoksa oyunun bi sonu var oraya gelince zaten her şey baştan mı başlıyor
belki sorularım aptalca görünebilir ama unutmayın ben yeniyim ( kimi kandırıyorum aptalca işte )
neyse eğer bana yardımcı olabilirseniz oyuna yeni bir yüz yeni bir renk gelecek
yardımların için şimdiden saolun
evet doğru anlamışsın oyun paralı ama parasız oynayabileceğin serverlar var nasıl bi serverda oynayabileceğine sen karar vereceksin. kolay lvl atlanıp , çabucak diğer oyuncularla savaşmak mı istiyorsun.yoksa yavaş yavaş aylarca kasıp. ama oyunun zevkini ala ala mı oynamak istiyorsun.(bu arada ortalama serverlar da mevcut. ne çok zor ne çok kolay) hangi dosyayı sili kurman gireceğin servera bağlı lineage2.com dan alcağın üyelik paralı serverlar için olması lazım bedava serverların kendi siteleri var. o sitelerden alıyorsun üyeliği resetlanmak- bildiğimiz makinanın resetlenmezsi oluyor, çok yavaşlamaya başlarsa restart atıyorlar servera 2-3 günde bir.resetlenmede hiçbirşeyin gitmez. oyunun bir sonu yok, hep daha iyi itemler alıp daha güçlü yaratıklar, daha güçlü rakipler öldürmeye çalışıyorsun. bu sırada da lvl atlıyorsun.
soruların hiç te aptalca değil birkere düzgün bir şekilde sormuşsun sormadan önce biraz araştırmışsın gir bi knight bölümüne, konuşmalar- sorular, cevaplar nasıl bende ilk knight online oynardım, ama oyunun yarısından fazlası böyle tipler olduğu için bıraktım
ANLATILMAZ YASANIR
quote:
Orjinalden alıntı: exnadia
ANLATILMAZ YASANIR
çok yardımcı olmuşsun arkadaşa
c1 c2 c3 te versiyon gibi bişi diim sana en iisi c4 ama cok kisi yok oynayan
quote:
Orjinalden alıntı: Daywalke®
quote:
Orjinalden alıntı: exnadia
ANLATILMAZ YASANIR
çok yardımcı olmuşsun arkadaşa
Sen anlatmissin iste.Nie kizion ki ?
ilk önce yardımda bulunan herkese teşekkür edelim exnadia sen de dahil ( en azından zahmet edip okumuşsun) ufak bi iki sorum daha var birincisi server seçerken neye dikkat edeyim ikincisdi bu server iyi buraya gel burada kolay kolay bi sorun olmaz diyebileceğiniz bir server var mı tabii bu arada server tavsiye ederken patch ini nereden indireceğimi ve hangi dosyayı silmem gerektiğini anlatırsanız sevinirim
server seçerken lvl atlama hızına göre karar vericeksin ona göre bişrey söylersin benim bildiğim bir serverı öneririm söylemiştim aslında
quote:
nasıl bi serverda oynayabileceğine sen karar vereceksin. kolay lvl atlanıp , çabucak diğer oyuncularla savaşmak mı istiyorsun.yoksa yavaş yavaş aylarca kasıp. ama oyunun zevkini ala ala mı oynamak istiyorsun.(bu arada ortalama serverlar da mevcut. ne çok zor ne çok kolay) hangi dosyayı sili kurman gireceğin servera bağlı