Şimdi Ara

Birisi Beni Aydınlatabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lise 1 öğrencisiyim Endistrü Meslek Lisesine Gidiyorum Ama Ben Radyo Tv Programcılıgı Okuyacagım Bir Liseye Gitmek İstiyorum En Büyük Hayalim Radyocu Olmak Radyo Açmak O Bölümde sanırım Aydın Doğanda Var Benimde Derslerim Cok Kotu Sayısala Kafam Hiç Basmaz Ne Yapmam Lazım O Okula Girebilirmiyim Ben ?

• Kimse Bilmiyomu
  • kardeş valla hiç bilmiyom ya ben okuyom sadece
  • aydın doğan lisesi, anadolu meslek lisesi olduğu için, ancak sbs puanı ile girilebilir. o yüzden burayı unutmalısın. kendini myo veya üniversiteye hazırlamalısın, ama derslerin kötüyse şansın çok düşük olur. o yüzden önce derslerini ve notlar4ını düzeltmelisin. elektrik elektronik teknolojisi altında, haberleşme sistemleriyle görüntü ve ses sistemleri dalları var. ama sayısalın kötüyse, buraları hiç düşünmemelisin.
  • Ne Yapcam Ben Pekı ?
  • önünde 2 seçenek var, ya 3 sene boyunca ben ne yapacağım diye dövüneceksin yada bu süreyi iyi kullanıp, derslerini düzelteceksin. üniversitede, radyo tv programcılığı bölümü var. planlı bir çalışma ile orayı kazanabilirsin. özel kurslarla beraber, seçeneklerin çok fazla, ama önce altyapını düzeltmelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.