Bildirim
Birisi cevap yazsın .Meraktan ölücem burda ya
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kesin diye bişey yok hocam ben %70 falan diyorum gelmese sasirma ama -
Biri %95 diyo biri 70 biri 90 ... iyice allak bulak oldu kafam..rahat bekleyemiyorum sonuçları. strese girdim acayip .Şu İzmir Üniversite Hukuk Fakültesini Kazandınız yazısını görmeden rahat edemicem .. Kontejada bu sene 60 kişiden 100 kişiye arttı... offf.. -
quote:
Orijinalden alıntı: masumiyetkarinesi
Biri %95 diyo biri 70 biri 90 ... iyice allak bulak oldu kafam..rahat bekleyemiyorum sonuçları. strese girdim acayip .Şu İzmir Üniversite Hukuk Fakültesini Kazandınız yazısını görmeden rahat edemicem .. Kontejada bu sene 60 kişiden 100 kişiye arttı... offf..
belki tahmin oldugu icin yuzdeler degisiyor haamesela sana sorayim siralamam 8300 .. 8650 siralama olan yere girebilir miyim ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: karakan4777
quote:
Biri %95 diyo biri 70 biri 90 ... iyice allak bulak oldu kafam..rahat bekleyemiyorum sonuçları. strese girdim acayip .Şu İzmir Üniversite Hukuk Fakültesini Kazandınız yazısını görmeden rahat edemicem .. Kontejada bu sene 60 kişiden 100 kişiye arttı... offf..
belki tahmin oldugu icin yuzdeler degisiyor haamesela sana sorayim siralamam 8300 .. 8650 siralama olan yere girebilir miyim ?
bölümüne,kontejanına, puan türüne bir sürü kritere göre değişir...
-
quote:
quote:
quote:
hukuk kon. 400
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Girersin -
quote:
Orijinalden alıntı: AykuTMira
Girersin
moral vermek için söylemiyosun demi dostum -
quote:
quote:
quote:
quote:
hukuk kon. 400
Deü hukuktan bahsediyosun büyük ihtimal .. Kesin girersin
-
konuyu açan arkadaş azıcık sakin ol .Bekle 3-4 gün sonra açıklanır kimse bilemez çünkü bahsettiğin 80binler orda büyük kaymalar olabilir onun için rahat ol kapat bilgisayarı 2 gün bekle -
quote:
Orijinalden alıntı: c_green_1907
konuyu açan arkadaş azıcık sakin ol .Bekle 3-4 gün sonra açıklanır kimse bilemez çünkü bahsettiğin 80binler orda büyük kaymalar olabilir onun için rahat ol kapat bilgisayarı 2 gün bekle
2 gün diyosun da ne zaman açıklancağı da belli değil :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: c_green_1907
konuyu açan arkadaş azıcık sakin ol .Bekle 3-4 gün sonra açıklanır kimse bilemez çünkü bahsettiğin 80binler orda büyük kaymalar olabilir onun için rahat ol kapat bilgisayarı 2 gün bekle
2 gün diyosun da ne zaman açıklancağı da belli değil :)
cuma açıklanır olmadı pazartesi boşver sonuç açıklanana kadar 25gün stresten geberdim zaten bide bunun stresini çekemem bence sende çekme hayırlısı neyse o olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X