Şimdi Ara

Birisi cevap yazsın .Meraktan ölücem burda ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TM2 sıralamam 79.900.. İzmir Üni hukuk istiyorum ve ilk tercihim burası.. sıralaması 79.300 .. Kesin girer miyim .? Hiç geçen senelerden tercihlerle ilgili deneyimli biri yok mu bu sitede ya :( meraktan kalp krizi geçircem.. ÇoK Sınırdayımm.. Girme lazım buraya kesin..

• kesin diye bişey yok hocam ben %70 falan diyorum gelmese sasirma ama
  • Biri %95 diyo biri 70 biri 90 ... iyice allak bulak oldu kafam..rahat bekleyemiyorum sonuçları. strese girdim acayip .Şu İzmir Üniversite Hukuk Fakültesini Kazandınız yazısını görmeden rahat edemicem .. Kontejada bu sene 60 kişiden 100 kişiye arttı... offf..
  • quote:

Orijinalden alıntı: masumiyetkarinesi

Biri %95 diyo biri 70 biri 90 ... iyice allak bulak oldu kafam..rahat bekleyemiyorum sonuçları. strese girdim acayip .Şu İzmir Üniversite Hukuk Fakültesini Kazandınız yazısını görmeden rahat edemicem .. Kontejada bu sene 60 kişiden 100 kişiye arttı... offf..

belki tahmin oldugu icin yuzdeler degisiyor haa mesela sana sorayim siralamam 8300 .. 8650 siralama olan yere girebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakan4777

quote:

Biri %95 diyo biri 70 biri 90 ... iyice allak bulak oldu kafam..rahat bekleyemiyorum sonuçları. strese girdim acayip .Şu İzmir Üniversite Hukuk Fakültesini Kazandınız yazısını görmeden rahat edemicem .. Kontejada bu sene 60 kişiden 100 kişiye arttı... offf..

belki tahmin oldugu icin yuzdeler degisiyor haa mesela sana sorayim siralamam 8300 .. 8650 siralama olan yere girebilir miyim ?

bölümüne,kontejanına, puan türüne bir sürü kritere göre değişir...

• quote:

quote:

quote:

hukuk kon. 400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Girersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

Girersin

moral vermek için söylemiyosun demi dostum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hukuk kon. 400

Deü hukuktan bahsediyosun büyük ihtimal .. Kesin girersin

• konuyu açan arkadaş azıcık sakin ol .Bekle 3-4 gün sonra açıklanır kimse bilemez çünkü bahsettiğin 80binler orda büyük kaymalar olabilir onun için rahat ol kapat bilgisayarı 2 gün bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

konuyu açan arkadaş azıcık sakin ol .Bekle 3-4 gün sonra açıklanır kimse bilemez çünkü bahsettiğin 80binler orda büyük kaymalar olabilir onun için rahat ol kapat bilgisayarı 2 gün bekle

2 gün diyosun da ne zaman açıklancağı da belli değil :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

konuyu açan arkadaş azıcık sakin ol .Bekle 3-4 gün sonra açıklanır kimse bilemez çünkü bahsettiğin 80binler orda büyük kaymalar olabilir onun için rahat ol kapat bilgisayarı 2 gün bekle

2 gün diyosun da ne zaman açıklancağı da belli değil :)

cuma açıklanır olmadı pazartesi boşver sonuç açıklanana kadar 25gün stresten geberdim zaten bide bunun stresini çekemem bence sende çekme hayırlısı neyse o olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.