Şimdi Ara

Birisi mail adresimle Face Hesabı açmış (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen sene büyüğünde Kullanır diye kızıma bir mail (hotmailden) adresi aldım.
    bundan bir ay önce ise şu seni eklemek istiyor şunun doğumu var gibi facebook mesajları almaya başladım.
    başta spam yada fake mail diye düşündüm.
    isimler değişiyor ve maillerin arkası kesilmiyor. bende merak ettim ve
    facebook gittim ve mail adresime girererk şifremi unnutum dedim.
    oda ortada gerçekten bir facebook hesabı var.???!!!!!!!!!!!!
    buna istinaden dedim yanlışlık vardır diye şifre istedim kızıma açtığım mail adresine mail sıfırlama geldi.
    bende gidip şifreyi değiştirdim.
    ama ama facebook süpheli kullanım gibi gözüküyor diyerek kişi doğum tarihini sordu.
    ama ben kişi tanımıyorum ki doğum tarihini nerden bileyim.
    dolaysıyla girip hesabı kapatamadım.
    anlamadığım bu kişi bu facebook hesabını benim mail adresime giremeden nasıl yapmış çünkü şifreleri düzenli olarak
    değiştiriyorum. Ki facebook hesabı da yeni değil bayadır kullanıyor gözüküyor.
    daha büyü sorun ise bunu facebook da şikayet edebileceğim bir merci bulamadım. bu konu hiç bir yerde geçmiyor. hesabım hacklendi arkadaşımın hesabı hacklendi kısmı var.
    yeni hesab oluşturmak istedim bu sayede belki olur diye. gelen yardım ekranından mail adresim kullanımda diye facebook yazı yolladım.
    3 haftadır oradan da cevap yok.
    ne yapacağımı bilemedim. kiş ile yada facebook hesabı ile ilgilenmiyorum. tek istediğim mail adresinin kaldırılması.

http://tr-tr.facebook.com/people/%C3%9Froken-Kayalar/1094433612
    oluşturulan facebook hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozi -- 22 Şubat 2014; 10:44:47 >

• Bu konuda yazabileceğim şikayet edebileceğim bir merci yok mu?
    bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozi

Kolay gelsin arkdaşlar;
    Geçen sene büyüğünde Kullanır diye kızıma bir mail (hotmailden) adresi aldım.
    bundan bir ay önce ise şu seni eklemek istiyor şunun doğumu var gibi facebook mesajları almaya başladım.
    başta spam yada fake mail diye düşündüm.
    isimler değişiyor ve maillerin arkası kesilmiyor. bende merak ettim ve
    facebook gittim ve mail adresime girererk şifremi unnutum dedim.
    oda ortada gerçekten bir facebook hesabı var.???!!!!!!!!!!!!
    buna istinaden dedim yanlışlık vardır diye şifre istedim kızıma açtığım mail adresine mail sıfırlama geldi.
    bende gidip şifreyi değiştirdim.
    ama ama facebook süpheli kullanım gibi gözüküyor diyerek kişi doğum tarihini sordu.
    ama ben kişi tanımıyorum ki doğum tarihini nerden bileyim.
    dolaysıyla girip hesabı kapatamadım.
    anlamadığım bu kişi bu facebook hesabını benim mail adresime giremeden nasıl yapmış çünkü şifreleri düzenli olarak
    değiştiriyorum. Ki facebook hesabı da yeni değil bayadır kullanıyor gözüküyor.
    daha büyü sorun ise bunu facebook da şikayet edebileceğim bir merci bulamadım. bu konu hiç bir yerde geçmiyor. hesabım hacklendi arkadaşımın hesabı hacklendi kısmı var.
    yeni hesab oluşturmak istedim bu sayede belki olur diye. gelen yardım ekranından mail adresim kullanımda diye facebook yazı yolladım.
    3 haftadır oradan da cevap yok.
    ne yapacağımı bilemedim. kiş ile yada facebook hesabı ile ilgilenmiyorum. tek istediğim mail adresinin kaldırılması.

http://tr-tr.facebook.com/people/%C3%9Froken-Kayalar/1094433612
    oluşturulan facebook hesabı

Facebook ticket sistemine açıklamalı olarak bir mesaj atarsan yardımcı olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: punchc3

Facebook ticket sistemine açıklamalı olarak bir mesaj atarsan yardımcı olabilirler.

Buraya yazmadan önce ticketlere baktım konuyu içeren bir ticket bulamadım.
    Sadece yeni hesap açmak istediğimde bu mail kullanıyor ticketi uygun gözüktü oraya yazdım ama üzerinden nerdeyse 1 ay geçti cevap yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Sancılar

http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/

Sayın ihbarcı/ şikayetçi ;

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapmış olduğunuz ihbar ve şikayetler ile ilgili olarak göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.

Müdürlüğümüz birimlerine yapmış olduğunuz 04.08.2012 tarihli e-mail ihbarı ile ilgili olarak; en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına konuyu anlatır bir şikayet dilekçesi ile birlikte başvurmanız gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur.

İstanbul Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü
    şeklinde bir mail aldım.
    bu işi bu kadar uzatmadan çözmenin bir yolu olsa keşke :(

• Sorunum hala Çözülmedi
    bir aydır hergün mail adresi kullanımda ticket kısmına mail atıyorum.
    sadece biz sizi döneceğiz maili dışında mail alamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözdüm;
    Böyle olsun istemezdim ama böyle çözmek zorunda kaldım.
    (Mail adresi ve hesap benim elimdeydi Ama dediğim gibi facebok hesabı kilitli idi).
    Kişiden ve arkadaşlarından rica ettim ama tepki veren olmadı.
    Kişinin Doğum tarihini soruyordu. hesabı kilidi kaldırmak için.
    Benim şansıma Kişinin Doğum tarihi arkadaşlarına ve onların arkadaşlarına çıktı. (Normalde değiştirmezsen Ayar böyle kalıyor.)
    Açtığım ikinci mail ve facebook adresinden bir kaç arkadaşına arkadaşlık teklifi gönderdim.
    Kalbul ettiler kişinin facede kayıtlı doğum tarihi gördüm bu sayede sonrada önce facebook hesabını aktif ettim sonrada tamamen sildim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.