Şimdi Ara

Birkaç Günlüğüne Özel Fiyat; En F/P 1TB M.2 SSD: Intel 660P 1TB Sıfır (5 Yıl Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Amazon'dan alınmış üründür. Ürün elimde İstanbul içi elden verebilirim ya da İstanbul dışına havale sonrası kargo yapabilirim (Kargoyu alıcı öder). Fabrika mührü üzerinde duruyor. 1800MB/sn yazım 1500MB/sn yazma hızları vardır. SATA SSD'den ucuza M2 SSD, hem de 1TB. 700TL. 1 TL daha indirim yapamam. Aldığım fiyata veriyorum zaten. Alana hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 13 Temmuz 2019; 15:50:14 >

• Hepsiburada da zaten 799tl hem taksitli hem kargo bedava.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Hocam burası ikinci el ürününü sıfırıyla aynı fiyata satmak isteyenlerin olduğu bir ülke. Buna rağmen %6 daha ucuza veriyorum en ucuz yerden bu sefer de taksit diyorsunuz Sunduğunuz argümanın sonu yok. Taksit kullanmak isteyen insana belki 600 liraya da versem alacak durumu yok. Ciddi alıcıya 20-25 lira indirim yaparım, en ucuz piyasa fiyatından %10 daha ucuza sıfır bir ürün almış olur. Siz 710 liraya mal edilen bir ürün 650 liraya satılsın istiyorsunuz. Bulursanız ben de alayım öyle bir indirimle. 1TL pazarlık yok yazmamın sebebi pazarlık var dersem 500 lira olur mu diye 10 kişinin yazacak olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 9 Temmuz 2019; 17:16:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Hocam burası ikinci el ürününü sıfırıyla aynı fiyata satmak isteyenlerin olduğu bir ülke. Buna rağmen %6 daha ucuza veriyorum en ucuz yerden bu sefer de taksit diyorsunuz Sunduğunuz argümanın sonu yok. Taksit kullanmak isteyen insana belki 600 liraya da versem alacak durumu yok. Ciddi alıcıya 20-25 lira indirim yaparım, en ucuz piyasa fiyatından %10 daha ucuza sıfır bir ürün almış olur. Siz 710 liraya mal edilen bir ürün 650 liraya satılsın istiyorsunuz. Bulursanız ben de alayım öyle bir indirimle. 1TL pazarlık yok yazmamın sebebi pazarlık var dersem 500 lira olur mu diye 10 kişinin yazacak olması.
    Iyi de burası 2.el. ayrıca sizin ürün yurtdışından alınma. Yanı sizin gayeniz nedir anlamıyorum. Ben size Hepsiburada da 799TL ye satılıyor diyorum. Taksitle,Türkiye garantili ve kendi adına faturalı almak varken millet neden 50tl daha ucuz diye gelsin sizden alsın? Biraz empati kurun.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    1-) Türkiye garantili diye bir şey yok. Intel'in uluslararası RMA programı var. Türkiyeden de alsanız, ABD'den de alsanız bu bölgede ürünü garantiye yollamak istiyorsanız Intel'in Londra ofisiyle irtibata geçmeniz gerekli. Orada Türkçe iletişim yürüteceğiniz personel de mevcut.

2-) Taksit argümanınızı hesaba katıyor olsak burada satılan her sıfır ürünün sıfırından %20 falan daha ucuz olması gerekli. Birçok insan önünü görmek adına taksite soğuk yaklaşıyor. Taksit isteyen de zaten 200 lira da daha pahalı olsa gider taksitli alır.

3-) Şayet faturayı işleyebilecek bir şirketi varsa alan kişinin, zaten ikinci el ya da ikinci el forumunda satılan sıfır bir ürün satın almaz. Çünkü vergi avantajları sayesinde zaten çok uyguna geliyor şirketi olan biri için.

4-) Şu anda %6,5 daha ucuz bir %3 de ben inebilirim %10 daha ucuz olur. Siz sıfır bir ürünün fiyatının sırf elden alındığı için başka bir yerdeki fiyatından %10'dan daha fazla ucuz olması gerektiğine inanıyorsanız öyle araştırın, bulun satın alın. Ben kendim alacak olsam taksit peşinde değilsem 720-730 lira arasına kendimden alırdım bu SSD'yi. Satılmazsa da kendim kullanırım sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

1-) Türkiye garantili diye bir şey yok. Intel'in uluslararası RMA programı var. Türkiyeden de alsanız, ABD'den de alsanız bu bölgede ürünü garantiye yollamak istiyorsanız Intel'in Londra ofisiyle irtibata geçmeniz gerekli. Orada Türkçe iletişim yürüteceğiniz personel de mevcut.

2-) Taksit argümanınızı hesaba katıyor olsak burada satılan her sıfır ürünün sıfırından %20 falan daha ucuz olması gerekli. Birçok insan önünü görmek adına taksite soğuk yaklaşıyor. Taksit isteyen de zaten 200 lira da daha pahalı olsa gider taksitli alır.

3-) Şayet faturayı işleyebilecek bir şirketi varsa alan kişinin, zaten ikinci el ya da ikinci el forumunda satılan sıfır bir ürün satın almaz. Çünkü vergi avantajları sayesinde zaten çok uyguna geliyor şirketi olan biri için.

4-) Şu anda %6,5 daha ucuz bir %3 de ben inebilirim %10 daha ucuz olur. Siz sıfır bir ürünün fiyatının sırf elden alındığı için başka bir yerdeki fiyatından %10'dan daha fazla ucuz olması gerektiğine inanıyorsanız öyle araştırın, bulun satın alın. Ben kendim alacak olsam taksit peşinde değilsem 720-730 lira arasına kendimden alırdım bu SSD'yi. Satılmazsa da kendim kullanırım sorun yok.
    Iyi satışlar o zaman.

• takas düşünürmüsün ekran kartı veya ssd ile ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün forum dışına 750 TL'ye satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.