Şimdi Ara

Birkaç saat içinde sipariş vereceğim ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Kurmak istediğim bir sistem var. Avr olarak denon avrx3500h düşünüyorum ve avr'yi amazon.de üzerinden bugün içinde almayı planlıyorum. Ancak kafamda bir soru var; Avr ile kullanmayı düşündüğüm birden fazla hop. setleri var. Henüz hangisini kullanacağıma karar vermedim. Ancak kafamdaki soru şu; Bu düşündüğüm hoplardan hangisini seçersem seçeyim seçmiş olduğum avr ile uyumu ne olur? Performansını etkiler mi? Avr yeterli gelir mi? gibi bir sorun olur mu? Düşündüğüm hoplar aşağıya bırakıyorum. Bana biraz acil şekilde yardımcı olur musunuz.

Bose acoustimass 10 series v
    Bower&Wilkins MT 50
    focal sib 5.1&cube 3/aria
    Polk audio tl1600
    Polk audio t series(2*t50+2*t151*t301*psw110)
    Polk audio signutre series(s50+s15+)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsine takla attırır!

www.sahibinden.com
    Komple Setler Fiyatları İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-7.1-dev-jbl-kolon-takimi-637570208/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilersen 5.1 veya 5. 0 olarak da verebilirim.

• Denon 3500 AVR seçimi güzel olmuş
    Ancak yazdığınız hoparlörler ne avr ayarında ne de sizi sinemada tatmin edip doyuracak seviyede olmadığını düşünüyorum.
    Eğer ikinci el alabiliri diyorsanız ve mekanınız yerleşiminiz müsaitse teknika nın hoparlörleri düşünebilirsiniz. (Gerçi teknika nın hoparlöler neredeyse hiç kullanmadığı için ikinci el sayılır mı bilemedim ama )
    Neyse yine de kutusu açılmamış sıfır ürün hevesiniz var ise extreme audio da şu an ellerinde ne kaldı bilmiyorum ama Definitive BP 9020/9040/9060 modelleri f/p ürünü olarak sizi fazlasıyla memnun eder.

• Merhaba, benim kullanacağım oda boyutu bu söylemiğiniz sistemler için biraz küçük.

Kurmak istediğim odanın boyutu 12m2. O nedenle pek öyle büyük hoplar düşünmüyorum.

@aticus3 hocam söylediğin modellerin fiyatı beni aşıyor. Bose konusunda neden olumsuzsun?
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt
    müzik işin içine girmeyecekse polk al geç hocam o metrekarede o amfiye gerek yok onkyo 686 al devam et 686 yı bile açman imkansız o odada gerçi 686 ve polk daha hesaplı gelir
  • odesy kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam müzik için içine fazlasıyla giriyor. Ben kurmak istediğim sistemi tv, ps4, laptop, ve pikapta kullanmak istiyorum. Bu doğrultuda Denon 3500h seçmemin nedeni kısa vadeli değil uzun vadeli düşündüğümden. Ben alacağım ürünleri uzun süreli kullanmak istiyorum ve tercihlerimi de biraz o yönde yapmak istiyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse Bose aklıma yatmıştı. Ancak bir türlü onun için demo/test imkanı bulabileceğim yer bulamadım. Bose Türkiye distribütörü ile de görüştüm.Ancak kendilerininde böyle bir imkanı olmadığını söylediler. Şu an da ne yapacağımı bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14 gün içinde iade ve değişim?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erayerinc E kullanıcısına yanıt
    müzik işin içine girecekse o iş denon 3500 lerle 4400 lerle olmaz onkyo 656 aldım 1 yıl kullandım benim odanın boyutuda sizin oda kadar filmde çok fazlasıyla tatmin etsede müzik kısmında hiç memnun kalmamıştım film tarafında çok iyi olmasına ragmen onkyo 656 yı satıp technics SA-DA10 aldım şimdi gerçek müzik neymiş anladım artık da10 gibi cihazda yapmıyorlar malesef bilmiyorum da10nun stereosunu verebilecek avr varmıdır varsada kaça alınır orası muamma ama sana birseyin garantisini verebilirim onkyo 686 kısa değil uzun vadede işini fazlasıyla görecek sinemada sesinden çok memnun kalacaksın kullanımı o kadar basitki gözün kapalı kullanırsın satmasaydım bende gelip dinleyebilirdin onkyo 656 ile bir yılda onlarca atmos dts x film izledim hiç düşünme bile o odaya fazla bile gelecek 686 iyiki almışım diyeceksin amazonda fiyatıda uygun 686 ile müzikte dinlersin idare eder alacağınız amfi ister denon ister onkyo olsun müzik işinde biraz olsun zevk alayım derseniz polk tl 1600 gibi setlerle müzik işi olmaz o odaya heco 302 yada 502 iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: erayerinc

Merhaba hocam müzik için içine fazlasıyla giriyor. Ben kurmak istediğim sistemi tv, ps4, laptop, ve pikapta kullanmak istiyorum. Bu doğrultuda Denon 3500h seçmemin nedeni kısa vadeli değil uzun vadeli düşündüğümden. Ben alacağım ürünleri uzun süreli kullanmak istiyorum ve tercihlerimi de biraz o yönde yapmak istiyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse Bose aklıma yatmıştı. Ancak bir türlü onun için demo/test imkanı bulabileceğim yer bulamadım. Bose Türkiye distribütörü ile de görüştüm.Ancak kendilerininde böyle bir imkanı olmadığını söylediler. Şu an da ne yapacağımı bilmiyorum.
    Müziği 5.1 avrli sistemden dinlemekle, 2 hop ile stereo dinlemek arasında çok fark oluyor...

hele bir de pikap bağlayacağım diyorsunuz... belki siz memnun kalırsınız, ona birşey diyemem.

• Merhaba, denon 3500 kullanıcısı olarak düşündüğünüz amfi kesinlikle yeterli. Ben de focal sib ler ile kullanıyorum 30 m2 salonda ve sonuç gayet iyi. Sizin seçeneklerden tavsiye edebileceğim focal sib ve Polk signature olur, her seçenekte de mutlaka güzel bir sub alın sinema da sonuç son derece tatmin edici olacaktır. Eğer daha sonra işin müzik tarafına da eğilecekseniz bir stereo amfi de ekleyip 2 kanal müzikte kaliteyi arttırabilirsiniz. Tabi bu durumda frontların kule tipi olması çok avantajlı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.