Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Birkaç Tavsiye Alabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben dota 2 yi yeni indirdim burdan 1 kaç konu okudum ama sormak istediğim 1 kaç ekstra soru var
    şimdi hero classsları kaç tane ve işlevleri ( 1 yıldır lol oynuyorm moba ya yabancı değilim ) yani loldeki gibi mesala suan loldeki meta ap carry mid lane ad carry ve support bot bruiser veya tank top jungle içinde genelde tanky herolar seçiliyor ( bu çok farklıda olabilir ama genel olarak) Dotada nasıldır meta ??
    Oyun için çok zor diyorlar aslında beni cezbeden noktalardan biri Lolde en salak insan bile her heroyu 2 kere oynayarak öğrenebilir mesala ilk başladığımda Leblanc zor demişlerdı lole aldığımda gerçekten basit olduğunu gördüm 2 maç ta çok rahat çözdüm ve çok yüksek kda lar elde ettim
    Birde dotada dereceli tarzı bir arena varmı ( kusura bakmayın aslında araştırsam bulurdum ama konu açmışken araya sıkıştıralım )
    Ve sizden birkaç hero tavsiyesi istiyorum kriter olarak Mobil olan şampiyonlar daha hoşuma gidiyor
    Şimdiden herkese çok teşekkürler

• strateji kişiden kişiye takımdan takıma değişebilir. genel olarak
    easylane carry
    easylane support
    mid
    hardlane offlane
    son hero takıma göre trilane , jungle ve ya offlane gidebilir

rol karşılıkları

adc- carry-1
    apc-mid-2
    offlane-hardlane 3
    4
    5 support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 12 Şubat 2014; 16:23:41 >
  • Lol oynayan abiler gibi 2 kisiyi kovaliyim, nasil olsa olursem bile gold gitmez dusuncesiyle oynama, elin yatkinsa yavas yavas cozersin.
    Herolara bak, sana uygun gorduklerinin videolarini izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riki slark uygun. Bir de adam kovalama Tower deny unutma. Ranked sistemi var evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil hero istiyorsan puck'ı öneririm ama yeni başlayan biri için oynaması biraz zor bir herodur . Onun dışında storm spirit te iyidir o konuda .
  • League of Legends mantığından çok uzak bir oyun Dota, map mantığı hariç. Lol'de hatırladığım kadarıyla solo top, mid, sup, bot ve jungle oynanıyor genelde. Karşıda nasıl bir takım olursa olsun bu hep böyleydi galiba. Ayrıca Dota'nın deny ve öldüğün takdirde gold gidiyor olmasıda ek bir ayrıntı. Takım stratejisi karşı takıma göre değişir yada sürekli aynı takım olarak kalıba oturmuş bir takım stratejisi vardır. Ranked sistem var ve bu tüm oyunculara derin bir nefes aldırdı resmen, artık kimse saçma sapan oyuncular ile uğraşmıyor. Önerim olarak ise Deny ve harras ağırlıklı oynaman için Sniper, Drow Ranger, Axe yada mobil istiyorsan daha çok Strom veya puck olabilir. Puck oynamak biraz tecrübe ister ancak orası ayrı. Purge'nin item build ve videolarından faydalanabilirsin yararlı olacaktır senin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye bekliyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.