BİRLEŞİK DEVLETLER VİZE RANDEVUSU
-
-
Elçilik "DS-160 form kodunuzu doğru yazdığınıza emin iseniz ve hala aynı hatayı alıyorsanız, yeniden form doldurunuz" dedi.
Ben de öyle yaptım ama 8 ayda siteye güncelleme mi geldi anlamadım, sadece turistik amaçlı vize başvuru seçeneği yoktu. Tüm seçenekleri denedim ve bana en uygun "Bussiness/Personal (B1/B2)" DS-160 formunu yeniden doldurup çıktısını aldım.
Ama "Bussiness" olduğu için Ziyaret edeceğim Amerikalı şirket adresi sorunca "Apple Store NYC 5. Cadde" olarak salladım....
-
Sisteme yüklediğim ilk DS-160 formunun nedense onay sayfasının çıktısını veya kaydını almadığımı farkettim.
Ben de elçiliğin verdiği cevap doğrultusunda yeniden DS-160 formu doldurdum (Fotoğraf yükleme tam bir karın ağrısı) ve yeniden elçilik randevu hesabıma yeni DS-160 seri numarasını 3 gün önce yükledim.
Ancak bugün yeniden durum sorgulama yaptığımda yine "Your search did not return any data" mesajını verdi.
Artık daha fazla uğraşmayacağım. Nasılsa bu defa DS-160 Onay sayfasının çıktısını alabildim ve randevuya bu sayfa ile gitmem isteniyordu...
-
Tarayıcınız da sorun olabilir, uyumsuz olabilir. Bu tip durumlarda farklı tarayıcı ile denemekte fayda var. Bana da böyle bir şey olduğunu hatırlıyorum. Google Crome ile sorunsuz yapabilmiştim galiba. Cok emin değilim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X