Şimdi Ara

Birlesmeliyiz !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir suredir Lineage oynuyorum,bircok serverda bu oyunu oynadım ama gordugum bır tek sey varkı bu oyunu bızler cok dagınık oynuyoruz. Yabancılar cok kordınelı bir sekilde bu oyunu oynuyorken bız kendı ıcımızde bırbırimıze rakıp cıkmaktan,cok basıt seylerın pesınde kosmaktan ve en onemlisi hıcbır zaman anlam bıle veremedıgım kufurlesmekten baska seyler yapmamız gerektıgı ınancındayım .Millet olarak gucu cok sevmemize ragmen anlasılamayan bırsey varkı oda gucun tek basına hıcbırseye yaramadıgıdır.Bır oyunda bana kalırsa kım lider olmus olmamıs hıc onemlı degıl ve yıne bana kalırsa onemlı olan bırlıgın ve beraberlıgın kurulabılmesıdır. Serverlarda cok ıyı lvl lerde cok ıyı seyler basaran bırcok arkadasımız var ama bu sekılde olup ta yabancı clanlarda olan bırcok kısıyı tanıyorum. Sozu daha fazla uzatıp polimik yasanmasına sebep olmak ıstemıyorum ama bırtek ıstegım varkı artık beraberce bırseyler yapmaya baslasak dıyorum serverların ıcerısınde bırbırımızden bır haber sekıl takılarak yada herkesın ben Lıder olacam en ıyı benım clanım olacak gayelerınden vazgecıp neden bırkere de toplanmayı denemıyoruz_? Liderin kım oldugu onemlı degıl bence cunku guc hepımızın gucu . Hangı server da olmak yada ıllakı su servera gelın dıe bırsey olmasına bıle gerek duymadan kım hangı server da oynuyorsa herkez bulundugu server dakı kısılerle bırlesebılır dıye dusunuyorum. yanı bunu bıle guzel bır sekılde yapabılseydık suan cogu server da cok buyuk hakımıyet ıcerısınde olacagımız bır gercektı.
    Bu bir tartısma platformu degıl sadece artık yakınacak dereceye geldıgım bır konuda dostlarıma arkadaslarıma sundugum bır yazıdır. Ben extremede oynuyorum ve staris serverındakı en buyuk turk clanında bulunmaktayım. bu servera gelmek ısteyen yada oynayan arkadasları herzaman beklerım www.lineage2tr.com dan ulasabılırsınız.
    Dıger serverlarda oynayan arkadaslar da bırlesıp beraberce bırseyler yaparlarsa cok ıyı noktalarda olacagımızı umuyorum.

• ben de staris deydim ama bu ara cok lag vardı. hala varmı? yoksa bende gelebilirim? 45x mıydı orası. alırsanız clana bende gelırım oturur kasarım 3x bıle olsa butun gun oynuyorum. ama turklerle olmak basla clana s.a dmek bıle yeter... bana bilgi verirsen gelirim hemen.
  • birde ben suan 10x lı pandora dayım. lvl 17 fılanım haber ver hemen geleyım. burda mılletı tanımadan kasmaktansa. orda mılletı tanıyarak kasarım. pandora galıba portugay serverı ama kesın bılmıyorum. ama su var orasıda baya takılıyor. benım kastıende 3 gunde lvl 62 yaptıgım bır gladiator var. burdada bır spellhowler acarım. tabı sız gel okey dersenız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunatic0001

ben de staris deydim ama bu ara cok lag vardı. hala varmı? yoksa bende gelebilirim? 45x mıydı orası. alırsanız clana bende gelırım oturur kasarım 3x bıle olsa butun gun oynuyorum. ama turklerle olmak basla clana s.a dmek bıle yeter... bana bilgi verirsen gelirim hemen.
    Her server da oldugu gibi stariste tede lag olusuyor ama fazla oldugunu soyleyemem. bize yukarıda verdıgım adresteki forumdan ulasabilirsin ama suan bi guncelleme yapiyoruz bu yuzden birkac saatligine site acılmayabilir. Birde msn adresimi Pm attim sana buradan da ulasabilirsin gorusmek dilegiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaly10cu

Her server da oldugu gibi stariste tede lag olusuyor ama fazla oldugunu soyleyemem. bize yukarıda verdıgım adresteki forumdan ulasabilirsin ama suan bi guncelleme yapiyoruz bu yuzden birkac saatligine site acılmayabilir. Birde msn adresimi Pm attim sana buradan da ulasabilirsin gorusmek dilegiyle

Alıntıları Göster
    arkadaşım dediklerin okadar güzelki biz birleşsek extreme çökertecek kadar güc toplarız ancak bizler yıllardan beridir millet olarakta böyleyiz.... şimdiye kadar türklerden yediğim kazıkları anlatsam buraya sığdıramam ölünce kaldırmayanınımı toplayıp kaçanımı silahı alıp tüyeninimi soyup soğana çevirip tanımayanınımı ararsın hepsi var bizde arkadaşım.... bir clan var titanda RED adında ama oda evoların yanında diye duydum üzüldüm açıkçası....

Demek istediğim dil dökmek artık işlemiyor 15, 16 yaşında 12 yaşında oyuncular babaları değiliz ya ne diyebilirim başka....

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCreeD

arkadaşım dediklerin okadar güzelki biz birleşsek extreme çökertecek kadar güc toplarız ancak bizler yıllardan beridir millet olarakta böyleyiz.... şimdiye kadar türklerden yediğim kazıkları anlatsam buraya sığdıramam ölünce kaldırmayanınımı toplayıp kaçanımı silahı alıp tüyeninimi soyup soğana çevirip tanımayanınımı ararsın hepsi var bizde arkadaşım.... bir clan var titanda RED adında ama oda evoların yanında diye duydum üzüldüm açıkçası....

Demek istediğim dil dökmek artık işlemiyor 15, 16 yaşında 12 yaşında oyuncular babaları değiliz ya ne diyebilirim başka....

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tereci -- 9 Şubat 2006 17:03:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCreeD

Alıntıları Göster
    1 haftadır süren lagın sebebi server değil TTNET bunu belirteyim.bu sabah yaptığım görüşmede yurt dışı çıkışlarındaki sorunla ilgili hiç bir ilerleme kayıt etmediklerini öğrendim.neşeme neşe kattılar sağolsunlar

creed sana katılmamak elde değil bende uzun zamandır bu alemdeyim tanıdıklarımın toplasan %20 sine adam sıfatını layıık görürüm onlarda şu adna yanımda olanlar zaten.ayrıca senin bahsettiğin tipler bu ally de pek uzun süre barınamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat Plani Ciziyoruz
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tereci

1 haftadır süren lagın sebebi server değil TTNET bunu belirteyim.bu sabah yaptığım görüşmede yurt dışı çıkışlarındaki sorunla ilgili hiç bir ilerleme kayıt etmediklerini öğrendim.neşeme neşe kattılar sağolsunlar

creed sana katılmamak elde değil bende uzun zamandır bu alemdeyim tanıdıklarımın toplasan %20 sine adam sıfatını layıık görürüm onlarda şu adna yanımda olanlar zaten.ayrıca senin bahsettiğin tipler bu ally de pek uzun süre barınamaz

Alıntıları Göster
    evet staris in son donem deki kasintisi tt avrupa cikislari bunu duydum bide bi soylenti geziniyor son gunlerde extremenin server status une bakanlar bilir server daki oyuncu sayisi 1500 olmasi gerekirken 4000 lere cikiyor login e saldiri yapildihi falan soyleniyordu .... full olmasinin sebeplerinden biri bu diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: codur

evet staris in son donem deki kasintisi tt avrupa cikislari bunu duydum bide bi soylenti geziniyor son gunlerde extremenin server status une bakanlar bilir server daki oyuncu sayisi 1500 olmasi gerekirken 4000 lere cikiyor login e saldiri yapildihi falan soyleniyordu .... full olmasinin sebeplerinden biri bu diyorlar

Alıntıları Göster
    buarada kaly10cu arkadasimizin soyledihi serverdayim bende ama free takiliyorum bahsettikleri klanlarinida biliyorum bir cok arkadasim var klanda gercekten sahlam tipler artniyetlilere de kapılari kapali sahlam biyer ariyorsaniz mutlaka deneyin derim

hergun daha da gucleniyorlar

• EVO dedik die amma büüttün olayı ya sn iste antiEVO olak yada başka bişey başlatak ama 4 klan birleşmiş bnde, hepside ii klanlar şu anda tek türk ally bizim ally galba titanda. bana daha çok we güvenilir klan lazım böle tek allyle olmuo dedigin şey bn allydekilere clan lvl 5 yaptırırım isterseniz ama o dier allylere katılcak olan ii bi turk klanı söyleyin titanda. Bu arada oyunda nikim xxsephirotxx istien pm atsın, elimizden geldigi kadar yardım ederiz. bu aralar o telekomun b.ktan kabloları yüzünden pek oynıamıom ama yakında düzelir inş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julov

EVO dedik die amma büüttün olayı ya sn iste antiEVO olak yada başka bişey başlatak ama 4 klan birleşmiş bnde, hepside ii klanlar şu anda tek türk ally bizim ally galba titanda. bana daha çok we güvenilir klan lazım böle tek allyle olmuo dedigin şey bn allydekilere clan lvl 5 yaptırırım isterseniz ama o dier allylere katılcak olan ii bi turk klanı söyleyin titanda. Bu arada oyunda nikim xxsephirotxx istien pm atsın, elimizden geldigi kadar yardım ederiz. bu aralar o telekomun b.ktan kabloları yüzünden pek oynıamıom ama yakında düzelir inş..
    biraz konuyla alakasız olacak ama
    TidusTR creativegaming de oynadınmı hiç , nickin tanıdık geldi sephirot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalke® -- 10 Şubat 2006 19:34:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daywalke®

biraz konuyla alakasız olacak ama
    TidusTR creativegaming de oynadınmı hiç , nickin tanıdık geldi sephirot

Alıntıları Göster
    yok sadece titanda oynadım bide bi aralar iso games te oynuodum ama orda nick farklıydı dolu sephirot war final fantasy oynıyanlar bilir.

• quote:

EVO dedik die amma büüttün olayı ya sn iste antiEVO olak yada başka bişey başlatak ama 4 klan birleşmiş bnde, hepside ii klanlar şu anda tek türk ally bizim ally galba titanda. bana daha çok we güvenilir klan lazım böle tek allyle olmuo dedigin şey bn allydekilere clan lvl 5 yaptırırım isterseniz ama o dier allylere katılcak olan ii bi turk klanı söyleyin titanda. Bu arada oyunda nikim xxsephirotxx istien pm atsın, elimizden geldigi kadar yardım ederiz. bu aralar o telekomun b.ktan kabloları yüzünden pek oynıamıom ama yakında düzelir inş..
    quote:

Orjinalden alıntı: TidusTR

Benim bildigim Evo diye birsey kalmadı titanda.Son duyduguma gore.Bırakmislar Titani.Butun kaleleri BunnyTsukin(PRincesse) Yani John arkadasımızın ally si almıs hayırlı ugurlu olsun... Evo kalmadı ki anti evo olucaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: HypNoTiQ

quote:

Orjinalden alıntı: TidusTR

Benim bildigim Evo diye birsey kalmadı titanda.Son duyduguma gore.Bırakmislar Titani.Butun kaleleri BunnyTsukin(PRincesse) Yani John arkadasımızın ally si almıs hayırlı ugurlu olsun... Evo kalmadı ki anti evo olucaksınız.

Alıntıları Göster
    İLLAHA ANTİ EVO YADA EVO OLMAMİZ Mİ LAZİM ARKADAŞLAR BAŞKA BİŞEY YOKMUU TARAFSİZ OLAMİYOZMU

HELE BİR RED ALİANCE GUCLU OLSUNDA KALEYİ ZORLASİN OOOO DAAA %1 ŞANŞŞ

HEUHEUHEU

BATİ YUZUMU KARA ÇİKAR AL SU KALEYİ EHUEHUEH GUCLU OLLL

BAKARSİN ANTİ RED ALİANCE CİKAR EHUEHUEHUEHU

• quote:

Orijinalden alıntı: xNeox

İLLAHA ANTİ EVO YADA EVO OLMAMİZ Mİ LAZİM ARKADAŞLAR BAŞKA BİŞEY YOKMUU TARAFSİZ OLAMİYOZMU

HEUHEUHEU

Alıntıları Göster
    Arkadaslar belki bir seyler ayarlayabilirim fazla kale varsa :D İs nin Lideri arkadasım onlarda pek fazla oynamıyorlar...

• quote:

HEUHEUHEU

Alıntıları Göster
    olm kale dedigin elimin kiri. kale olsada sn o kapıdan giremezsin ztn. şu fiber kabloları alalım ilk baalantılar için yoksa bişi alamayız.kale olsada sn o kapıdan giremezsin ztn GEYİĞİ BOŞWRDE snn gibilerden dolayı olmuo işte böle birleşme fln gelyo bakyo aa ezikmiş dio lider onu bi güzel kesyo soora klandan çıkyo, ana avrat söwyo (sn öle bişi yapmadın bu söz sana deil) bide bakmışın türkler birbirini kesyo. snde bi aralar eziktin olm ordaki ezik dediklerin anadolunun 4 bi yanından oynıyan türkler. çalışanı war ögrencisi war ewlisi war kadını, kızı war. herkes öle bizim gibi girmio hep. o ezik dediklerine laf edenlerede cezasını weryoz yunanlılar bişi dio gidioruz hemen oraya. bizim ally sana göre ezik olabilir ama bişi olnca sn kimi çaırıon BNİ bn kimi topluom ALLYİ.

• quote:

olm kale dedigin elimin kiri. kale olsada sn o kapıdan giremezsin ztn. şu fiber kabloları alalım ilk baalantılar için yoksa bişi alamayız.kale olsada sn o kapıdan giremezsin ztn GEYİĞİ BOŞWRDE snn gibilerden dolayı olmuo işte böle birleşme fln gelyo bakyo aa ezikmiş dio lider onu bi güzel kesyo soora klandan çıkyo, ana avrat söwyo (sn öle bişi yapmadın bu söz sana deil) bide bakmışın türkler birbirini kesyo. snde bi aralar eziktin olm ordaki ezik dediklerin anadolunun 4 bi yanından oynıyan türkler. çalışanı war ögrencisi war ewlisi war kadını, kızı war. herkes öle bizim gibi girmio hep. o ezik dediklerine laf edenlerede cezasını weryoz yunanlılar bişi dio gidioruz hemen oraya. bizim ally sana göre ezik olabilir ama bişi olnca sn kimi çaırıon BNİ bn kimi topluom ALLYİ.

Alıntıları Göster
    BEN NAPCAM BOGLUM KALEYİ KİSİ YOK BURDAAA KİSİ YOKKK TURKK VAR (RED) (TURKİYE VAR) VAR

OLMMMMMMMM BEN TANİYORUM TURKLERDEN BAŞKA CLANLARDA OLANALR ONLARİ ALMAK BAŞARİ DİRRR

55-60 ADAMİ NE YAPİYİM BEN KASSSİN GELSİN

KALEYİ ALL BEN EKSİK OLİYİM YETEERKİİ ALL

ALLAHTAN BANA BİŞEY OLMADİ ZATEN BİR CLAN RED CLANİNDAKİ BİR KİŞİYİ KESSEDE NE YAPABİLCEK ALİANCE ONEMLİ OLAN BUU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xNeox -- 10 Şubat 2006 20:58:01 >

• quote:

BEN NAPCAM BOGLUM KALEYİ KİSİ YOK BURDAAA KİSİ YOKKK TURKK VAR (RED) (TURKİYE VAR) VAR

OLMMMMMMMM BEN TANİYORUM TURKLERDEN BAŞKA CLANLARDA OLANALR ONLARİ ALMAK BAŞARİ DİRRR

ALLAHTAN BANA BİŞEY OLMADİ ZATEN BİR CLAN RED CLANİNDAKİ BİR KİŞİYİ KESSEDE NE YAPABİLCEK ALİANCE ONEMLİ OLAN BUU

Alıntıları Göster
    BZMDE TANIDIK ÇOK. SN KASSIN GELSİN DİOSUN O 55 DEDİGİN ADAM BİSHOP ONUN Bİ DE DİER CHARI WAR ONUN LVL YÜKSEK ONDAN DURYO. ZTN A GRADE 4 KİŞİ WARDIR TOPLASAN GERİSİ HEPSİ S GRADE. EZİKLERE SN WEYA BN YARDIM ETMEZSEM KİM ETCEK. BİZ ANAMIZIN KARNINDA MI ÖGRENDİK OYUNU.

• quote:

Alıntıları Göster
    @TidusTR oke anladım

birleşme konusuna gelince, bu oyunda bir yunanlardan zarar gördüm birde türklerden. adam kendi milletinden olanına sahip çıkacağına düşen itemini alıyor vermiyor, ana avrat küfür ediyor vs. hiç anlamıyorum böyle insanları

• quote:

Orijinalden alıntı: Daywalke®

@TidusTR oke anladım

birleşme konusuna gelince, bu oyunda bir yunanlardan zarar gördüm birde türklerden. adam kendi milletinden olanına sahip çıkacağına düşen itemini alıyor vermiyor, ana avrat küfür ediyor vs. hiç anlamıyorum böyle insanları

Alıntıları Göster
    BNM OKÇUMUN BOWUNU TURK ARKADAŞ ÇALDI GİTTİ GÜZEL QUİCKRECOVERY Lİ BOW. ARADA BÖLE TÜRKLERDE WAR AMA BOŞWR ONLARI. TÜRK DEME DAHA İİ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.