Şimdi Ara

Hayat Plani Ciziyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam, bi arkadasim 3.senesinde ozel uni de %50 pdr kazandi fakat kucuklukten beri hayali hukuk okumakti ve ailesi de hukuk okumasini cok istiyordu. Bu sene pdr 1.sinifta denedi fakat kirik obpden dolayi hukugun barajina giremedi. Simdi 2 secenegi var:

1. pdr den devam edip okuyup bitirip isini eline alip sonra tekrar yks hazirlanip hukuk okumak(aciktan)

2.pdr yi komple salip bu sene tekrardan yks hazirlanip hukuga gitmeye calismak

siz olsaniz hangisini yapardiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripmysterio -- 14 Ağustos 2024; 19:6:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1 biraz fazla mesaketli gibi yav

• pdr dwm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sir Miles Bilkentrod kullanıcısına yanıt
    bu sene yks mi hazirlansin hocam snce

• ripmysterio kullanıcısına yanıt

normal sıralaması kaçtı ? bu sene hukuklar baya düştü 65k ile kapattı yanılmıyorsam. eğer bu sene 65kya yakın yaptıysa çok istiyorsa girsin sınava bence.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    100k filandi kanka ama ozel gelse de gider ucretli de olsa

• iki secenekte de hukuk okuyacak okulu bitirmek icin yıllarını bosa harcamanın anlamı yok yapacaksa simdi yapmasi daha mantkli bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatin Amaci ve Ölüm
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

okul okusa tekrar hazırlansa 4 sene olacak hukuka girmesi. hukuk sıralamaları bu kadar düşmüşken hazırlansın en mantıklısı bu.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    hukukta issiz de cok pdr gene uninin anlastigi okullar dersnaneler vs oldugundan is bulma konusunda daha iyi gibi de bilemedim

Belki tanıdığı fln vardir hocam illa kendi hukuk okumak istiyosa seneye girsin bence

• Sir Miles Bilkentrod kullanıcısına yanıt
    kanka ben de eem ve ie salip deu hukuk girdim bu sene ama bi yandan memurluk yapiyorum ilerde unvan degitirme sinaviyla kurum avukati olmak icin vs ama ozel sektorde hukukcular yok paraya calisiyor o uzucu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.