Merhabalar arkadaşlar aion vs gibi herhangi bir oyunu beraber oynayabilecegim arkadaş arıyorum yeni bir oyunda olabilir iletişime geçerseniz sevinirim
Bordo38B
kullanıcısına yanıt
Selam, Aion elyos'ta yardim istersen bana ulasabilirsin. Aion cok sosyal bir oyundur her lejyonun kendi aile ortami vardir. Hep beraber oynanir bu oyun herhangi bir legion'a kolayca katilabilirsin. Oyunu bayadir oynamiyordum dort gundur oynuyorum hemen 53LvL oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
güncel arkadaşlar
Merhaba dostum Rappelz adında mmorpg bir oyun var aion tera gibi ama grafikleri o kadar iyi değil oyunda sağlam bi pet ve ticaret sistemi var para (rupi) yapmak oyunu çözdüğünde kolay olucaktır çıftlık sistemi var eğer petinden yuksek levelsen onu çıftlığe koyup 5 10 gun sevıye atlatabılıyorsun 3 ırka ayrılmıs durumda oyun gaıa deva asura
herk ırkda bufferlar tanklar attackler petçıler mevcut petçı denılen olay oyunda petlerı evcıllestırebılıyorsun ve petçılerın fazladan evc şansı var ayrıca cağırdıkları petler daha uzun sure ve ek özellıklere sahıp oluyorlar
her 10 sevıyede bır hedıye gelır bunları ılerkı seviyelerde kullanırsın
oyunda klanlar arası sorun buyuk :) gun ıcerısınde zından baskınları olur her buyuk klanın kendıne aıt bır yerı var orda toplanırlar ve oyundakı tum buff karakterlerınden buff alıp kasılırlar yada pk açarlar
50 olunca ışıne yarıcak görevler başlar 50 de gelen görev kırmızı çıftlık görevleri 70 de gelen görev 90 yapar senı cadı görevlerı
120de gelen fakat 126 da yapılması tercıh edılen görevler 120 görevlerı
130 olduğunda başlıcak ada görevleri 138 yapar senı
138 de karadelık görevleri 148 yapar 148 de ustalık alanı görevlerine girersin ve 151 e atar daha çok şey var anlatılcak her itemın farklı efsunu farklı taslar her petın farklı skılı ve toplayıcılar var toplayıcılar yerden dusurduğun eşyaları bellı bı mesafe ıçınde alır ayrıca bazı toplayıcılar envanter kapasıtesını arttırır
oyun diğer serverlerde birleşti nasıl dıceksın ıtemlerın ısmı ıngılızce ama kolaylık açısından ıçerık turkce bınek sıstemı var oyunda wcoın (gerçek para fazla ıhtıyacın yok gerçek paraya)yada verılen kodlar yada npclerden bınek alabılırsın kodlar:her ay 1 kod verılır sıteden gırer yazarsın bazı aylar ss:enerjı tasarrufcusu kasılırken gelen exs artar kostumler:dıs görunste ıse yarar çok azda olsa etkısı var yulaf :pete gelen xp artar su yanı god father:ölduğun zaman gıden bufflarla bırlıkte yenıden doğmanı sağlar oyunda polanyalılar ve 2 tane daha ulke var aslında bu ülkelerle bırleşmek ıyı oldu oyundakı pk ıyıce arttı buda pıyasayı hızlandırdı daha çok şey var istersen pm at karışık yazdım bıraz
Aion oynuyordum ama cabal geldikten sonra cabal oynamaya başladım ve daha çok hoşuma gitti.Zaten Aion 2 gibi olmuş.Akk yı aşınca tera indirecem.Yeni karakter gelecekmiş daha eu ya gelmesine çok var ama o gelene kadar oyunu kavrar onunla oynarım.Buda videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=3ixEniV8K38