beyler ben bırakıorum oyunu ve karar verdim itemlerimi satıp birsürü gem alıcam
item dediysek +7Woe ile ep war.. satıcam kac para eder birde hangi gemleri almalıyım fiyatlarıyla beraber yazarmısınız
Server söyle
la dün 35 lvl charının fotosunu koymuyomuydun sen siteye woe 7 ne ara geldi :D
Logos server ya tüh yazmıstım sonra sildim
UPP!!
UP UP UP
al
quote:
Orjinalden alıntı: osman_ugur
al
kardesim ne diosun post kasıyorsun ...
hangi gemleri alayım fiyatları nedir onları soruyorum!!!!!!
Ben oyunu bırakırken 3 tane +8 e ii denedim +7 den geçmedi geçse +9 a deniyecektim zaten:S
kalan 10 gb ile de gem aldım en iyi çıkan item buss tu satıcıya satınca para veriyordu en azından
LoL gecse +9a denicektin oda gecse +10a denicektin hadi oda oldu,bidha basıp yakcaktın heralde kesin kararlıymısın oyunu bırakmaya
bak şimcik sen satarsan onları bayaa paran olur en iyi ver en pahalı gem silver gemdir en düşük gem ise black gem diyosan ben kısa ve öz bitircem silver al büssürü diyosan ben heyecan severim büssürü alcam black al büssürü diyosan karışık yap usta blue,green,yellow,red al fiyatları konusunda bişe diyemicem
kardes ep yi 200m civarı woe yide 350m 400m civarı satıyorum heycan sewmiyorum ben oyunu bırakıcam iyi bisiyler cıkarsa bırakmıycam
quote:
Orjinalden alıntı: ULTraN00bz
kardes ep yi 200m civarı woe yide 350m 400m civarı satıyorum heycan sewmiyorum ben oyunu bırakıcam iyi bisiyler cıkarsa bırakmıycam
iyi bişe istiosan silver al ama sayısı az olur
quote:
Orjinalden alıntı: TerorGuardian
quote:
iyi bişe istiosan silver al ama sayısı az olur
hiç belli oLmuo,ben qecen hafta oyunu bırakırken 15 qbLık qem aLdım hepsinden 10 ar tane falan 5 tane silver aldım 1 inden shell 2 sinden buss 1 inden toto 1 tanesinden raptor cıktı qreen qemden cold hearted daqqer cıktı bence kardes karısık al bellı olmaz cunku k0 bu
max 20mlik gem alıcam
sat onları gb yap gbleri sat bence bo$una harcama hiç değilse bi katkısı olsun illede kırdırcaksan silver gem al alabildiğin kadar kırdır hepsini
silverdan önce en iyi gem hangisi?
bak bence sat itemleri bitane eziq sevindir çok güzel oluyo bi ara eziğin birine 100m vermiştim adam sana baba diyebilirmiyim dedi
quote:
silverdan önce en iyi gem hangisi?
Silver > Red & Yellow > Blue > Green > Black
tabiki birazda şansa bağlı silverden çıkmayıp blackden uniq bile düşebilir
4 5 tane silver gerisini blue yellow fln al ilk blue ve yellow kırdır sora silverlardan bisi cıkar herhalde cıkmassada bırakırsın oyunu