arkadaşlar ben turkcell hat kullanıyorum bugün müşteri hizmetlerini arayıp haftalık BIS aboneligimi baslattım.telefonunu bataryasını falan çıkartıp taktım bbme facebooka falan rahatça girebiliyorum ancak tarayıcıdan bi siteye girdigimde çıkınca liram gidiyor.tarayıcı ayarlarını nasıl yapmam lazımki BIS üzerinden internette gezineyim.yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. Not:telefonumun modeli curve 8520
sizinki turkcell 2gb lık bis mi?? çünkü 4gb larda bütün apnler içinde olduğu için ektra para yazmaz.. Yada interneti kullanıyorsunuz ama bis üzerinden değil.. Yani ayarlar tam yapılmamış olabilir.. Ben bis kullanamadığım için ayarları nasıl yapılıyor bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım malesef..
haftalık 11.25 olanından 4gb sanırım ve dediginiz gibi evet interneti bis üzerinden kullanamıyorum ayarları nasıl yapmam gerekiyo başka bilen varmıdır acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Citna
haftalık 11.25 olanından 4gb sanırım ve dediginiz gibi evet interneti bis üzerinden kullanamıyorum ayarları nasıl yapmam gerekiyo başka bilen varmıdır acaba
evet 4gb lık sizinki ozmn.. bi bilen yardım ederse ayarları yapmanıza sorun kalmaz.. sanırım tcp ip ayarından apn:......... bişey yazmanız gerekecek.. o kısımda ne yazıyor sizin bi bakarmısınız
şimdi baktım turkcellin sitesine ve şu yazıyor:
Hazırkart abonelerimiz için Mega Paket kısmında belirtilen fiyatlar sadece BlackBerry apn üzerinden yapılan işlemleri kapsar. Wap ve internet apnleri kendi tarifeleri üzerinden ayrıca ücretlendirilir.
Faturalı hatta sahip abonelerimiz için Mega tarife ve kontratlı BlackBerry teklifleri için ücretlendirme kısmında belirtilen fiyatlar, cihaz üzerinden yurtiçinde gerçekleştirilen ve tüm apnleri kapsayan GPRS kullanımları için geçerlidir. (wap ve internet apnleri Mega pakete dahildir).
Yani hazır kartlarda wap ve internet apnleri ücret yazıyor.. Faturasızda olmuyor bu durum.. Çok saçma sapan bi olaymış.. Biton para veriyosun ama herşey dahil değil içine ve bu faturasızlar için böle.. garip gerçekten.. Sizin haftadan haftaya ise ödeme bence ikinci hafta iptal edin.. hattınızı faturalıda yapabilirsiniz isterseniz hem böylece 12 ay taahüt verip aylık 30tl ödersiniz.. ekstra parada yazmaz... Yada bbm vs. kullanmıyorsanız internet paketi işinizi görür, hiç bis fazladan para vermeye değmez.. ben bis ile internet paketi farkını gösteren bi konu açmıştım ordan bakın bi: http://forum.donanimhaber.com/m_47686412/tm.htm
Varsayılan tarayıcı seçeneğini "Internete Browser" olarak seçin. Sizde muhtemelen "Internet Browser" yerine Turkcell Internet veya Turkcell Wap gibi bir ayar seçilidir.