Şimdi Ara

Bisan - ENZYME modeli sizce alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kullandığım çift amortisörlü market bisikletini bırakıp, beni yormayacak hafif ve seri kullanabileceğim bisiklet istiyorum. , bugün Bisan ENZYME modelini deneme fırsatım oldu, hafifliği(Alüminyum kadro) ve görüntüsü beni cezbetti, fiyat olarak da bütçeme uygun (499TL).

http://www.bisan.com.tr/images/urunler/20121245768ef61-be48-4eb5-9482-b383318f1234.jpg

http://www.hepsiburada.com/liste/bisan-enzyme-26-erkek-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporbisenzyme26&categoryId=27058700

Özellikleri :

KADRO FRAME : BUTTED ALLOY
    ÖN MAŞA FRONT FORK : ÇELİK
    JANT RIM : 6061 ALLOY
    LASTİK TIRE : 26x1.25
    VİTES SHIFTER :
    21 VİTES SHİMANO RS 36
    (ÖN AKTARICI : TX 51 – ARKA AKTARICI : TX 55)
    GİDON : ALLOY
    HAZNE : ALLOY
    SELE BORUSU : ALLOY
    ZİNCİR CHAIN : KMC
    FREN BRAKE : CALIPER BRAKE
    KARANSET : ALLOY
    Ağırlığı belirtilmemiş ama tahminimce 12kg civarında.

Sizce bu bisiklet alınabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata404 -- 27 Nisan 2014; 1:08:29 >

• goruntusu guzel. donanımları yetersiz gibi geldi. ben olsam almazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

goruntusu guzel. donanımları yetersiz gibi geldi. ben olsam almazdım.

Bilmiyorum bu fiyata bu donanım vasat mıdır, yoksa bu fiyata bu donanım yerinde midir. Eğer yerindeyse kazıklanmıyorsam benim için sorun yok ,yani çok mükemmel bir bisiklet aramıyorum beni yormasın biraz daha seri olsun istediğim bunlar. Dandik market bisikletimden sonra beni bir adım ileriye taşısın istiyorum.
    Teşekkürler
  • Selamlar,

Ben de bu modeli inceliyorum. F/P konusunda, Shimano RS36 haricinde sorun çıkaracak bir parça göremiyorum. Bu viteş değiştiricilerin fazla sorun çıkardığıyla ilgili genel bir izlenim var.

Bisikleti aldıysanız öncelikli olarak RS36 ile ilgili yorumlarınız ve sonrasında genel olarak Enzyme'le ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız?

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.