Şimdi Ara

Bisiklet alacağım, tavsiyelerinizle yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Oğlum 9 yaşında ama 12-13 yaş gibi gösteriyor. İkimizin de kullanabileceği tek bir bisiklet almak istiyorum.

Şehir içi kullanım olur ama arada toprak yollar da vardır.

Almışken ömürlük olsun istiyorum ama bütçem pek yok 2 bin lira civarı.

Kullanışı rahat, vitesi, zinciri sorun vermeyen modelleri önerir misiniz, bu paraya alınabilecek varsa eğer.

Bir de arkadaşım 180 boyunda ve 26 jant öneriyor sanırım 26 bize de uygun olur boyum 168 cm.

Salcano Hector 26 Jant V Bisiklet 

şöyle bir şey buldum nasıldır?

Bir de netten mi almak iyi midir bisiklet alırken?

• Tavsiyesi olan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

Benim tavsiyem şöyle olur. 2bin tl ye olan bisikletlerin hepsi birbirinin aynısı. O nedenle hangi ildesiniz bilmiyorum ama bisiklet satan bir mağazaya çocuğunuzu götürün ve ona seçtirin bisikleti. Renklerine baksın, dokunsun, selesine otursun, gidonu tutsun ve kendi seçsin. Bir ebeveyn olarak bence çocuğa bu şekilde bisiklet almak onun için daha değerli olur.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum.

Haklısınız çocuk görse daha iyi olur ama ben yine de önceden bilgi sahibi olmak istedim, çocuk belki renge, tipe aldanır vitesi, vb özellikleri az da olsa iyi birkaç model olsa diye düşündüm.

• rewkdark R kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi bu fiyatlara hepsi aynı. Bu paraya düzgün donanım koymuyorlar bisiklete. Ama şu yapılabilir. Biraz daha uygun fiyatlı bisiklet alınıp ilerisi için bisiklet üstünde bazı değişiklikler yapılabilir. Örneğin çocuk sürekli lastik patlatıyor ise bisikletin dış lastiği zırhlı lastik ile değiştirebilirsiniz. Bunun gibi şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift amörtisörlü bisikletlerden uzak durmak gerekir. amörtisör olmayan, olacaksa da sadece önde olan hardtail bisikletlere bakılmalı.

• Selamlar;

Decathlon'dan RockRider serilerine bakın. Başlangıç için en uygun bisikletler orada. Sanırım ömür boyu garanti veriyorlardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.