Şimdi Ara

BİSİKLET ALIYORUM BÜTÇEYE UYGUN TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum alacağım markalar kesinleşti gibi Umit Cruiser(480tl idi 430 a indirdim ), Umit Ride-On(300tl),Umit Fusion(400tl), Umit Reflex(350tl),Umit Trooper(400tl) hepsi 26 jant boyum 1.78 övünmüş gibi olmayayım Benim gözüme giren Umit Cruiser şu linktehttp://www.umitbisiklet.com.tr/urun-detaylar.asp?id=9 shimano seti var amortisorlu sizce uygun mudur ben amörtisorlu istiyorum ama bunlar var sağlam olarak bide şu gözüme çarptı cruiser modelin tıpa tıp aynısı beldeyama etiketli bir bisiklet gördüm gene aynısı hemde 330 tl diyor anlamadım Beldeyama Tsunami :http://www.bebefix.com/BELDEYAMA-Beldeyama-Tsunami-Dag-Bisikleti_18930.html#0 bu nedir 100 tl boşuna yemiyelim ? birde max.:450 tl başka marka bisiklet tavsiyeleriniz var mıdır söylerseniz memnun olurum ..

edit:Bianchi Scorpion alıyorum Düşünceleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akindir -- 11 Haziran 2013; 19:23:24 >

• Trooper alma. Alacaksan 100 liraya birakiyim 4 yillik emektari. Balkonda kaldigi icin biraz paslidir, haberin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok oralarda değilim ben sadece olabilecek çeşitleri söyleyeyim dediğim gibi benim aklımda cruiser eğer başka tavsiye olacak ise onlara yöneleceğim elindeki trooper varmış nerde oturuyorsun eğer kullanılabilir durumda ise alabilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: akindir

Yok oralarda değilim ben sadece olabilecek çeşitleri söyleyeyim dediğim gibi benim aklımda cruiser eğer başka tavsiye olacak ise onlara yöneleceğim elindeki trooper varmış nerde oturuyorsun eğer kullanılabilir durumda ise alabilirim .

Istanbul Avcilar'da oturuyorum. Kullanilabilir durumda. Sadece biraz bakima ihtiyaci var. Gecen haftaya kadar aktif olarak kullandim. Yeni bisiklet aldigim icin ihtiyacim kalmadi.

• çift amorsitör alma
  • Salcano aldım.440 falandı.1 sene oldu.Çok memnunum
  • tembelizm kullanıcısına yanıt
    çok uzaksın mersin silifkedeyim ben mersin de olsaydın görüşebilirdik neyse .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam olarak modelini yazar mısın salcano nun hangi modeli bir bakayım memnun isen düşünebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

çift amorsitör alma

yav alma diyorsunuzda bir sağlam marka model yöneltin ona bakayım çünkü 500 tlye yakın para vereceğim çöpe gitmesin para.
  • Salcano mostar. Şehiriçi kullanım için mükemmel. Çok seri. Çift amortisör mü kaldı. Sanki dh yapacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Salcano mostar. Şehiriçi kullanım için mükemmel. Çok seri. Çift amortisör mü kaldı. Sanki dh yapacaksınız.

Baktımda bayan lara yönelik bişey gibi geldi bana ön amortisörü yok ayrıca en azından ön amortisörü olsaydı düşünebilirdim
  • Sitede gezdim biraz baktım salcano ng650 nin adı geçmiş biraz alsam sorun çıkarır mı? Ne diyorsunuz?
  • quote:

http://www.bisikletreyonu.com/?urun-85-Carraro-Prizma-Man-904.html mesela

hocam o biraz pahalı gelir benim aslında max 350 idi fakat dün babamla görüştüm oda hak verdi sağlam alalım dedi 450 liraya felan bulunacak bir şeyler olabilir mi?Yada temiz 2.eli bulunur mu bunlardan .?
  • quote:

quote:

hocam o biraz pahalı gelir benim aslında max 350 idi fakat dün babamla görüştüm oda hak verdi sağlam alalım dedi 450 liraya felan bulunacak bir şeyler olabilir mi?Yada temiz 2.eli bulunur mu bunlardan .?

En ucuz aküminyumu al kardeş daha da düşemem

• quote:

quote:

quote:

En ucuz aküminyumu al kardeş daha da düşemem

tamam sağolasın mobilden yormayayım seni salcano ng650 düşünüyorum aliminyum fiyat uygun düşerse tabii

• Salcano ng 650 fiyatının karşılığını veren bir bisiklet. N11 kampanyalarında uygun denk gelebiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Salcano ng 650 fiyatının karşılığını veren bir bisiklet. N11 kampanyalarında uygun denk gelebiliyor.

Bende o bisikleti düşünüyorum zaten acelem yok eskisi şuanlık idare ediyor ama alınması lazım aile ümit cruiser 2618 26jant" en güzeli diyor ama laf geçiremedim bi türlü şunlara anlamıyorlar ki 3gün araştırsalar anlayacaklar salcano ng650 nin farkını
  • O bisiklet ng 650 ile karşılaştirınca çok zayıf kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akindir kullanıcısına yanıt
    Bugün bisikletçi MOSSO WİLDFİRE V modelini önerdi sizce nasıl ? 7011 tam aleminyum ortagöbek rulman en çok bunları övdü. .KADRO: MOSSO M7011

AMORTİSÖR: ZOOM 386
    GİDON: ALUMİNYUM SİYAH GİDON
    GİDON BOĞAZI: MD-030 AHEAD
    SELE BORUSU: 27,2 ALÜMİNYUM
    SELE: VELO VL-1205
    MAŞA YATAĞI: AHEAD VP-A68
    AYNAKOL TAKIMI: SHIMANO FC-M131
    FREN: ÖN ARKA DİSC FREN
    PEDAL: PLASTİK ÇELİK FP-906
    ARKA VİTES DEĞİŞTİRİCİ: SHIMANO TX-55
    ÖN VİTES DEĞİŞTİRİCİ: SHIMANO FD-TX50
    VİTES KOLU: SHIMANO ST-EF51
    ARKA DİŞLİ: SHIMANO TZ-21
    GÖBEK SETİ: SF-A225 DİSC HAZNE
    JANT: MOSSO DOUBLE SİYAH
    LASTİK: EXCEL 26X2,00
    KADRO ÖLÇÜSÜ: 16”, 18”, 20”
    RENK SEÇENEKLERİ: SİYAH KIRMIZI, SİYAH MAVİ, BEYAZ GOLD,
    SİYAH YEŞİL, KIRMIZI SİYAH
    AĞIRLIK: 13,6 Kg. (Pedal Hariç)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.