Bildirim
Bisiklet bakım ve onarım yer tavsiye
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncell...
yarın tek boş günüm ve mümkünse yarın bisikleti yaptırmak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. -
İstanbul'daki bisikletcilere bir türlü ısınamadım.
Büyük bir kısmı işini geçiştirmelik yapıyor, bir kısmı çok ukala, iletişim kurmak zor. Bir kısmı çok fahiş ücretler istiyor. Mümkünse her bisiklet kullanıcısı küçük tamirleri kendisi yapabilmeli bence.
Anadolu yakasında genellikle geniş bilgisi ve yardımseverligi nedeniyle Gürsel Akay'ı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam, bende bugün kolları sıvadım zincir temizliği vs yaptım malum siteden video izleyip kendim bişeyler yapıcam takıldığım yerde tavsiyenizi değerlendircem tekrar teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: srdrgkdmr
Teşekkürler hocam, bende bugün kolları sıvadım zincir temizliği vs yaptım malum siteden video izleyip kendim bişeyler yapıcam takıldığım yerde tavsiyenizi değerlendircem tekrar teşekkür ederim
Tabi ki hocam. Elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
İnternette bisiklet bakım ve tamirle ilgili birçok video var zaten.
Zincir temizliğini, vites ve fren ayarlarını yaptım :) akort ve lastik değişimi de gerekli, dış lastik alsam onuda değiştiririmde akort kalıyor geriye artık bakalım bisikletçilere, dış lastik nerden bulabilirim bir tavsiyeniz varmı 26*1,95 uygun fiyatlı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X