Şimdi Ara

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.423
Cevap
15
Favori
89.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NG650 29jant modeli için 191 boya hangi kadro boyunu önerirsiniz?
  • 19 veya 20'lik kadro iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

19 veya 20'lik kadro iyidir.

sizin ng650 nin kadro boyu kaçtı acaba?
  • 29er jant 21"kadro boyu.
  • hocam birde size son bir sorum olacak. uzun araştırmalar sonucu seçenekleri ikiye düşürdüm. salcano ng650 600 lira, btwin rockrider 340 680 lira şu an ikisi arasında tıkılıp kaldım yorumunuzu bekliyorum
  • Salcano al. Çünkü 340'ın vites kolları Microshift. Salcano'nun ise Shimano.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizanoi

Salcano al. Çünkü 340'ın vites kolları Microshift. Salcano'nun ise Shimano.
    Max 400 tlye asfaltta en iyi bisklet hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-597F70DC5

Max 400 tlye asfaltta en iyi bisklet hangisi?

Alıntıları Göster
    hocam bugün yarın bi bisiklet alıcam ancak kararsız kaldım.

salcano astro 29 hd ya da salcana ng350 29 hd düşünüyorum. ya da 1100 lira civarı 29hd model bir mtb önerebilir misiniz
    Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS

• ChadSmith kullanıcısına yanıt
    İki bisiklet arasında öyle çok büyük bir fark yok ama vites kolları ve ön arttırıcısı ile NG350 bir tık önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

İki bisiklet arasında öyle çok büyük bir fark yok ama vites kolları ve ön arttırıcısı ile NG350 bir tık önde.

teşekkür ederim ancak bütçeyi 1400 e kadar yükselttim. salcano insomnia 29hd düşünüyorum. bi fiyatlarda başka bir marka/model önerilerinizi bekliyorum hocam.

Bisiklet Hakkında Sohbet - Soru/Cevap - Salcano XRS 030 - NG650 - İnceleme - SS

• ChadSmith kullanıcısına yanıt
    Salcano diğer markalara göre ucuz bisiklet satar. Bu ayar bisikletler diğer firmalarda dolar kurundan satışı olduğu için en az 200-300 lira daha pahalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizanoi

Salcano diğer markalara göre ucuz bisiklet satar. Bu ayar bisikletler diğer firmalarda dolar kurundan satışı olduğu için en az 200-300 lira daha pahalıdır.
    çok teşekkür ederim.
  • Merhaba bn umit cruiser adim yarin gelecek su disk frenleri biri bana anlatsin bunun parcasi nerfe satilir ne kadar. Diskin uzerine su gelse ne olur lutfen anlatin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChadSmith

çok teşekkür ederim.
    http://www.hepsiburada.com/claud-butler-black-hawk-26-shimano-21-vites-aluminyum-dag-bisikleti-p-SPORSALCBRB26?productId=sporsalcbrb26&categoryId=27058700

Bu nasıl sizce ? tek amortisör bir bisiklet arıyorum uzun yol düşüncem yok şimdilik. hepsi birbirine benziyor kafam karışıyor bazen. Nelere dikkat etmem gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi_mühendis -- 15 Haziran 2015; 0:37:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acemi_mühendis

http://www.hepsiburada.com/claud-butler-black-hawk-26-shimano-21-vites-aluminyum-dag-bisikleti-p-SPORSALCBRB26?productId=sporsalcbrb26&categoryId=27058700

Bu nasıl sizce ? tek amortisör bir bisiklet arıyorum uzun yol düşüncem yok şimdilik. hepsi birbirine benziyor kafam karışıyor bazen. Nelere dikkat etmem gerekiyor ?

Alıntıları Göster
    geçen sene ilk defa bisiklet alacağım zaman (çocukluktakiler hariç) 300-400TL nın hesabını yapa yapa aylarca bisiklet araştırmıştım. sonunda 2100-2300TL ya alabiceğim focus-scott gibi markaların kısmen özdeşi olan salcano bisikleti 1500TL ya aldım diye sevinmiştim. 500TL kar ettim diye

ama bisikleti aldıktan sonra yaptığım masrafların haddi hesabı yok. o zamanlar boşuna 300-500'ün hesabını yapmışım. sadece son 3 haftada 1200TL masraf yaptım. neredeyse bisikletin fiyatı kadar. xt spd clips, shimano shmt44 spd ayakkabı, ritchey wcs sele borusu, ritchey comp sele, maxxis detonator lastikler, deore zincir. bunlara daha önce yaptığım masrafları saymıyorum bile. toplamda harcadığım paraya kıyasla, bisikletin kendisine ödediğim para hiçbir şey.

kısacası, bu bisiklet olayına dalınca para su gibi gidiyo. ondan dolayı bisiklet alırken çok pimpirik davranmam bi daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Haziran 2015; 12:04:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

geçen sene ilk defa bisiklet alacağım zaman (çocukluktakiler hariç) 300-400TL nın hesabını yapa yapa aylarca bisiklet araştırmıştım. sonunda 2100-2300TL ya alabiceğim focus-scott gibi markaların kısmen özdeşi olan salcano bisikleti 1500TL ya aldım diye sevinmiştim. 500TL kar ettim diye

ama bisikleti aldıktan sonra yaptığım masrafların haddi hesabı yok. o zamanlar boşuna 300-500'ün hesabını yapmışım. sadece son 3 haftada 1200TL masraf yaptım. neredeyse bisikletin fiyatı kadar. xt spd clips, shimano shmt44 spd ayakkabı, ritchey wcs sele borusu, ritchey comp sele, maxxis detonator lastikler, deore zincir. bunlara daha önce yaptığım masrafları saymıyorum bile. toplamda harcadığım paraya kıyasla, bisikletin kendisine ödediğim para hiçbir şey.

kısacası, bu bisiklet olayına dalınca para su gibi gidiyo. ondan dolayı bisiklet alırken çok pimpirik davranmam bi daha

Alıntıları Göster
    benim ng650 geldi. şu an kutusunda. sormak istediğim soru şu montajı serviste mi yapmam gerekiyor? çünkü en yakın servis bana 40km uzakta. gidersem; kutuyla gitmem gerekecek ve dönüşü de onla yapacağım mecburen. bilgisi olan vardır sanırım.

• İçinden kurulum fişi çıktı mı ?
  • işteyim hocam. ancak perşembe günü bakabileceğim. geç geldi bugün, kutuyu dahi açamadan çıktım evden.
  • Eğer içinde kurulum fişi varsa garantinin başlaması için yetkili bayiinin kurması gerekiyor. Sonraki her 6 aylık dönemlerde de garanti belgesine kaşe vurduracaksın. Yoksa garanti iptal olur.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu modeli dusunuyorum, bazi sorularim var size

1) amacım uzun yol yapmak; cok tecrubeli kisilerden aldigim tavsiyeyle Yaris bisikleti alacagim. Sizce dogru karar mi? Siz ne amacla kullaniyorsunuz

2) 030-040 gibi modelleri var, bunlar arasindaki fark nedir? Hangisi tercih edilmeli?

3) tavsiye edebileceginiz 1500lira modeller var mî?

4) bisikleti aldim diyelim. Hemen tura cikacagim. Bisiklete ekleyecegim seyler var mı? Degistirilmesi gereken parcalar vs vs

5) boyum 1.80 kilo 66, kadro boyutu kac olmali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 19 Haziran 2015; 23:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.