Şimdi Ara

Bisiklet Jant Genişliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisikletimin jantları etrto 559x19 din 26 inch 25 mm genişliğinde lastikleri ise schwalbe black jack 2.10 ve beni çok yoruyorlar bu yüzden lastiklerimi değiştirmek istiyorum mesela 1.50 lastik takabilir miyim
     Bisiklet Jant Genişliği

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 janta hangi lastiği takarsan tak fazla bişey farketmicek.
    ve seni çok yorduğuna göre az hava basıyorsun galiba.
  • Yok iyi hava basarım ama dişliler çok arkadasdada aynıbisiklet var ama lastikleri slick lastik takıyor onun bisikletini sürdüğümde rahat oluyor.

• continental raceking alırsan ahatlarsın ozaman. 65 psi kadar hava alabiliyor. ben 60 basıyorum. yolda çok rahat gidiyorum.

bide sen. iyi hava basarım derken kendin pompa ile basıyorsan olmaz o iş. benzincide basman lazım. ve lastiğin kenarında basman gereken hava basınca yazar.
  • Teşekkürler

• 1.50 takılır tabiki. Yalnız kış geldi, slick lastikler yağmurlu havada kayar. Su tahliye kanalı olan şehir lastikleri alırsan daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİSİKLET LASTİK BASINCI
    12 yıl önce açıldı
    Megane 3 lastik ebatı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vittoria Randenour

Decathlon'da satılan bu lastiği alıp 70 PSI hava vurursan eğer çok daha az yorulur çok daha akıcı gidersin. Üstelik kevlar olduğu için patlama riskin de aza iner. Bu lastikten kullanıyorum yaklaşık 4 bin km oldu. İlk 3 bin km hiç patlamadı. Bisiklet ile Trakya ve Balkan turu yaptım tek turda 700-800 km gittiğim oldu hiçbir şekilde yarıyolda bırakmadı. Toprak zeminde de gittim çakıllı yolda da gittim asfaltta da gittim. Bence gayet ucuz ve yeterli bir ürün. Adeti 44,90 TL.
  • Cevabınız için teşekkür ederim inceledim hoşuma gitti fakat satıcıya olan guvenimden bu ürününüde düşünmeye başladım sizce nasıldır?http://m.gittigidiyor.com/urun/129818839 @noktape

• whistlebikecı W kullanıcısına yanıt
    CST ürünlerini pek sevmem. Genel olarak alt seviye ürün üretiyor. Lastikleri pek uzun ömürlü olmuyor kauçuku çabuk sertleşiyor ve yol tutuşu azalıyor. Ama bu attığın linkteki ürünü 2006-2009 arası kullanmıştım. Genel olarak hoşuma gitmişti. Kuru zeminde gayet iyi fakat ıslak zeminde yol tutuşu çok zayıf.
  • Çok teşekkür ederim

• Çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.