Şimdi Ara

Bisiklet malzemeleri nereden alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neil deGrasse Tyson kullanıcısına yanıt
    Evet 51 mi alsam 54 mü yoksa çok acele etmesem mi bilemedim. World Card'ım da var 75 TL puan veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Evet 51 mi alsam 54 mü yoksa çok acele etmesem mi bilemedim. World Card'ım da var 75 TL puan veriyor.

şuan ki fiyattan daha ucuzunu bulabileceğinizi pek sanmıyorum hocam,sezon sonu şuan eldekileri bitirmek için indirim yapıyorlar.Ama yinede siz bilirsiniz
    Bugün 54 kadroyu denemeye gideceğim, büyük gelirse 51'i alacağım netten. Peki nelere dikkat etmeliyim kadroyu seçerken ?
  • quote:

Bugün 54 kadroyu denemeye gideceğim, büyük gelirse 51'i alacağım netten. Peki nelere dikkat etmeliyim kadroyu seçerken ?

hocam şimdi fotoğraf ile açıklayayım(bu tarzda poz veren daha normal fotoğraf bulamadım )
    öncelikle anlatımda kullandığım tabirler için şimdiden kusura bakmayın daha düzgün nasıl anlatılır bilmiyorum şimdi bisiklet bacaklarımızın arasında iken fotoğraftaki gibi durduğunuzda kadro üst borusu ile alet-edevatların() arasında 3 parmak kalınlığı boşuk kalmalı.Fotoğraftaki kadına göre o kadro fazla büyük çünkü bahsettiğim boşluk neredeyse kalmamış.
    Onun haricinde seleye oturup sürüş yaptığınız sırada gidona rahatça,zorlanmadan,vücudu esnetmeden tutunmanız lazım.Bunun dışında belki başka ayrıntılar da olabilir ama aklıma gelenler bunlar

Bisiklet malzemeleri nereden alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 10 Şubat 2017; 17:38:52 >

• quote:

Hocam selamlar. Öncelikle çok güzel bir karar almışsın bu işe koyulmakla. Ne tesadüftür ki 2 gün önce Çankırı yapraklıda öğretmelik yapan arkadaşım (tek yaşıyor) vaktini doldurmak ve spor yapmak için böyle bir fikir attı ortaya benimde aklıma yattı. Malum ılgazların arkası baya gezilecek yer vardır oralarda. Bende onun bu fikrini baya beğendim Ankara'da oturuyorum. Hafta sonları beraber gezeriz diye bu işe kafa yormaya başladım. Daha sonra Youtube de serdar kılıç diye doğayla bütünleşik bir doğa severin videolarının birinde dağ bisikletiyle olan videosunu gördüm baya etkilendim. Sonrasında kendimi burada buldum :) Yaza doğru bende 1500- 2000 bandı arasında bir bütçeyle ekipmanlar dahil bisiklet almayı düşünüyorum. Senden ricam aldığın, yaptığın, edindiğin bilgileri bu başlıkta paylaşman olacak.

Bu arada benim boyum da 1.80. Netten edindiğim bilgilere göre dağ bisikletlerinde erkekler için kadro boyu 180-185 cm boylarında iseniz 51-54 cm ideal olur diyorlar. Birde bacak boyunuz normalin altında ise tavsiyem deneyip almanız.

@Neil deGrasse Tyson

Tavsiyeler için teşekkürler hocam iş çıkışı gidemedim yarın gideceğim, 52-54 arası olur dediler arkadaşlarım. 51 alma diyorlar. Yarın gidip bir oturayım şuna bakalım kasıklarla mesafe ne olacak

@ynscfc;

Ben şehirde sürüp, Anadolu yakasında sahilde pedallayacağım hocam. Ben de yalnız yaşıyorum ve uğraş lazım. İş oldukça stresli ve kafa dağıtacak emek verecek hobi arıyorum kendime. Hem spor, hem etkinlik hem de uğraş. Kesinlikle çok özgürce birşey bisiklet. Alacağım bisiklet tam olarak bu, rengi vs aynı.

Bisiklet malzemeleri nereden alınır?

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Alacağınız bisiklet çok güzel gözüküyor. Şimdiden hayırlı olsun. İlerde bağımlılık yapacak şimdiden söyleyeyim :)
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'daki indirim kaçtı alamadım hocam malesef pusudayım indirim bekliyorum
  • aldınız mı hocam ne yaptınız durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.