Şimdi Ara

# Bisiklet Satın Alma Rehberi # (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
17
Favori
50.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selamun aleykum arkadaslar dağ bisikleti almayı dusunuyorum boy 1.80 kilo 65 bi kac modele baktım sizce hangısı yardımcı olursanz sevinirim fiyat 900 1000 tl aralığı
    Bianchi SPEED 7027 27,5 Jant
    http://www.hepsiburada.com/bianchi-speed-7027-27-5-dag-bisikleti-p-SPORBNCSPEED702745

Bianchi RCX 427
    www.bisikletcim.com
    Bianchi RCX 427 27.5 Jant Bisiklet | Bisikletcim.com
    http://www.bisikletcim.com/bianchi-rcx-427-27.5-jant-bisiklet

not:hidrolik disk istiyorm. daha once salcanı ng 450 kllandm hiç menmn kalmadım

• şehir içi bireysel, iki kişi veya yük taşımaya uygun bisiklet öneriniz nedir?

çamurluk, arka ve ön sepet önemli.

elektrik destekli ve desteksiz birer model verebilir misiniz fiyat-performans ürünü arıyorum.

teşekkürler.
  • Selamlar arkadaşlar bir kaç haftadır sıcaklardan mıdır nedir bilmem içime bir bisiklet alma sevdası düştü, çok yoğun araştırmalarım sonucunda bir aklimda bir taslak oluşturup bir kaç model arasında kararsiz kaldım. Bu yüzden siz değerli forumdaşlarima danışmak istedim. Bisikletle ilgilenen arkadaşlardan bu konuda yardim istiyorum. :)
    Sorularım şu şekilde: "Sedona 345,340 ve 325 arasindaki farklar nelerdir, 325 daha alt model olduğu halde(resmi wep sitesinin beyanı) 340 dan neden pahalı" Diğer bir sorum "Sedona 345 ile Carraro 227 arasındaki farklar nelerdir, çok bariz bir fiyat farki var çünkü ve nerde bsktiysam da bu iki bisiketi karşılaştırmıslar bu yüzden merak ettim carraro 227 o fiyat farkında rağmen Sedona kadar kaliteli mi yoksa sedona 345 birax şişirilmiş mi. Birde "Merida crossway 40D" çok hoşuma gitti onun hakkında da bilgi verir misiniz"Butcem 1800 lirayı bulabilir eğer alacağım bisiklet ona değerse. Son sorum ise tekrar sedona ile olacak "acaba okadar para vermesem Sedona 300-s benim işimi görür mü veya bu bisikletle seviye ve fiyat olarak farklı markalardan önerebilir misiniz. Bisikleti işe giderken ve sabahları spor amaçlı şehir içinde turlamak için kullanicam. Şimdiden teşekkürler :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Unuttuğum ve atladığım konular olabilir. Öneri ve sorularınıza göre zamanla eklemeler yapacağım inşallah.

hocam selamlar 10 kg altı bisiklet önerebilirmisiniz 2000 tl limitini aşmasın eğer varsa tabi :)

• Merhaba. Bisiklet almaya karar verdim. Suan Btwin RockRider 520 27.5 almayı düşünüyorum sıfırı decathlonda 1050tl birkaç gün kullanılmış yine decathlondan alınmış bir tane buldum 620 lira civarına almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? Yoksa başka alternatiflere mi yönelmeliyim?

• Düşünen Varsa Zalcano var sattıyım Ng650 yükseltilmiş :D

yükseltilmiş ne derseniz çatıda duruyor o yüzden

• Bu Trek şehir bisikletinde indirim varmış.
    Ne dersiniz? Alınır mı

• Merhaba. Acaba neden disk frenleri önermiyorsunuz ?

• bende mtb vardı sehir içinde kullanıyorum sadece hantal kalıyordu akıcı seri bişeyi istiyorum sehir bisikleti almaya karar verdim fakat mtb nin özellikleri yüksekti gidon kilit hd fren deore vites sistemi gibi..cok yüksek özellik aramıyorum şehir bisikletinde HD frene V fren arasındaki farklar ve sabit masa kilit masa arsındaki farklar nelerdir sabit masa sadece agırlıktan tasarruf etmek için midir v fren oldu mu en alt model oluyor donanım düşük olıyor bende arastırma asamasındayım sıfır alıp uzun bir süre masraf etmeden tertemiz kullanmak istiyorum tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum
  • Arkadaslar merhaba,

3-4 kez kullanmis oldugum PS4 1 TB Promu Fifa 19 ile birlikte letgoya koymustum. Bisiklet almayi dusunuyordum bir arkadas Ghost Yz2.0 ile takas teklif etti. Modeli sorguladim sanirim 2006 model bir bisiklet. Takas teklif eden arkadas bisikletciymis yani bakimli duruyor urun ama sizce kafa dengi bir takas mi. Yardimci olursaniz sevinirim

• Konu hortlatmış olacağım ama özür dilerim.
    Mtb den yol-yarış bisikletine geçecek oğlum için kadro boyu tavsiyesi isteyeceğim.
    Teşekkür ederim.
    Boy. = 158cm
    İç bacak boyu=75-77cm
    Kg 48.
    Bir çok site, görsel,tablo inceledim kafam karmakarışık.
    Malum günlerden dolayı çocuğu alıp bisiklet bakmaya denemeye de götüremiyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuthem -- 9 Mayıs 2020; 23:32:9 >
  • Gibi seviyesi olarak salcano şu model var ,
    Ama 17"-19"-21" olark vermiş öçüyü.
    Yol bisikleti cm olası lazım değil mi?
    Oğluma ölçülerine göre hangi boy almalıyım acaba?
    https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/salcano-xrs-077-bisiklet-2019-model_pdp_448053707?ga_prodid=448053707&scxid=14489-145823-2357-0&utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.62.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuthem -- 11 Mayıs 2020; 11:17:51 >

• Merhaba

Hala boy&kilo verip tavsiye isteyenler olduğunu görüyorum ,

http://www.bisikletcim.com/bisiklethak/index.html

yukarıdaki linkte güzel bir tablo buldum . İlgilenenlere öneririm.

• Dağ bisikleti olarak tavsiye eder misiniz fiyat olarak uygun bir fiyatta verirseniz sevinirim

# Bisiklet Satın Alma Rehberi #

• bu katlanan bisikletlerden bakıyorum tipi biraz farklı olanlardan nasıl önerir misiniz kullanımı nasıldır.

• 4000 - 5000 tl arasında alınabilecek en sağlam bisiklet hangisi olabilir ? boy 180 erkek için. ayrıca yurtdışında satılan bisikletleri de önerebilirsiniz. antalya şehrinde kullanacağım. yollar çok da düzenli değil. çukurlar vs bnları da dikkate alarak bir şey önerir misiniz lütfen.

Boy: 185cm

Kilo: 124 kg

Bütçe: 10.000 ile 15.000 TL arası

Düz asfalt yolda, kilo vermek amacıyla bir bisiklet satın almak istiyorum.

Uzun yıllardır bisiklet kullanmadım.

Dikkat etmem gereken mevzular nedir?

Hangi bisikletleri önerirsiniz?

Benim bulduğum bir bisiklet: https://www.salcano.com/detay/gezi-bisikleti-city-wind-city-wind-27s-hd/167

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 26 Nisan 2024; 15:47:8 >
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de sizin gibiyim, bir model bulabildiniz mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, elektrikli bisiklet tavsiyeniz var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.