Şimdi Ara

Bisiklet taşıyan İett hatları ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisiklet taşıyan iett otobüs hatlarının tam listesi var mıdır?

kullananlar var mıdır? (yani otobüs geliyor mu en basiti yoksa kırk yılda bir mi geçiyor)

• Bu konu hakkında aşağıdaki gibi bir tablo var ama, genel anlamda aparatlı İETT otobüslerinin durumu tamamen Allahlık.
    Ne hat bilgilerinde belirtilen saatte aparatlı araç gelir ne hangi hatta otobüs olduğu bellidir... "Siz istediniz, biz yaptık. Halkımıza hizmette sınır yok" durumu var ama bu hizmetin uygulanışı, sürekliliğinin takibi kısmında hiçbir icraat yok.

Bisiklet taşıyan İett hatları ne durumda?

Edit: Mytho, şu meşhur 40B macerası hakkındaki yorumlarını alalım senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senry -- 23 Şubat 2014; 21:07:49 >

• sefer süreleri ve km bakınca emeklesem daha hızlı giderim o yolları eyvallah hocam

ben beylikdüzü-marmaray-üsküdar- vb. hatlar var mı diye merak ettim yokmuş pehh.
  • 40B macerasıyla ilgili tek cümle yazabilirim.

Karadenizli Ve Öfkeli
  • Ben bir kere denk geldim şoför bisikleti koymaya çalıştı ama koyamadı, ne eğitim verilmiş ne bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Ben bir kere denk geldim şoför bisikleti koymaya çalıştı ama koyamadı, ne eğitim verilmiş ne bir şey

benım kide koyamadı sadece aparatı indirdi, zaten dalacaktım nerdeyse şöföre. ben aparatı kullanmayı öğrendim zaten bir dahakine indirmicem bile. yukarıdaki siyah mandalı sola çevirip aparatı aşağı indiriyoruz o kadar adamlar bunu bile bilmiyor
  • Up

• İstanbul hu konuda bisiklet lere daha anlayışlı: İstanbul dan Kocaeli ne bisiklet getirdim zorla rica minnet kabul ettiler. 200 no.lu hat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.