Bildirim
Bisiklet taşıyan İett hatları ne durumda?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
sefer süreleri ve km bakınca emeklesem daha hızlı giderim o yolları eyvallah hocam
ben beylikdüzü-marmaray-üsküdar- vb. hatlar var mı diye merak ettim yokmuş pehh. -
40B macerasıyla ilgili tek cümle yazabilirim.
Karadenizli Ve Öfkeli
-
Ben bir kere denk geldim şoför bisikleti koymaya çalıştı ama koyamadı, ne eğitim verilmiş ne bir şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DT Swiss
Ben bir kere denk geldim şoför bisikleti koymaya çalıştı ama koyamadı, ne eğitim verilmiş ne bir şey
benım kide koyamadı sadece aparatı indirdi, zaten dalacaktım nerdeyse şöföre. ben aparatı kullanmayı öğrendim zaten bir dahakine indirmicem bile. yukarıdaki siyah mandalı sola çevirip aparatı aşağı indiriyoruz o kadar adamlar bunu bile bilmiyor -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul hu konuda bisiklet lere daha anlayışlı: İstanbul dan Kocaeli ne bisiklet getirdim zorla rica minnet kabul ettiler. 200 no.lu hat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X