Şimdi Ara

BİSİKLET TAŞIYICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salcano NG650 MD bisikletim var ve sedan opel astra yada volkswagen jetta için bisiklet taşıyıcı almak istiyorum. Araç üstü değil de araç arkası taşıyıcı almak istiyorum. Bu tarz bisiklet taşıyıcısı kullanan arkadaşlar siz hangi marka taşıyıcıları kullanıyorsunuz ve yorumlarınız neler, özellikle araba boyasına zarar vermemesi ve görüntü kirliliği açısından?

• ben araç arkası modellerden pek hoşlanmam. arkada çirkin görünürler. bi kere taktın mı bagajı açamazsın. böyle eksi yönleri var. ama öyle boyayı falan kaldırmaz. zaten temas yerlerinde koruyucular olur. hem sedan hem de hatch arabalar için aynı model taşıyıcı kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLq3

ben araç arkası modellerden pek hoşlanmam. arkada çirkin görünürler. bi kere taktın mı bagajı açamazsın. böyle eksi yönleri var. ama öyle boyayı falan kaldırmaz. zaten temas yerlerinde koruyucular olur. hem sedan hem de hatch arabalar için aynı model taşıyıcı kullanılabilir.

Tek bisikletlik bişey arıyorum ben de
  • Fiat Doblo Premio aracıma thule proride 591 araç üstü taşıyıcı aldım. Doblo'nun bagaj kapağı düz olduğu için arka tarafa takılan taşıyıcılardan tam emin olamadım dün montajını yaptım bence çok iyi oldu sağlam duruyor henüz yolda denemedim ama yakında deneyeceğim inşallah resimleri ekledim bu konuda ben de çok araştırdım merak eden arkadaşlara umarım bir faydası olur..
     BİSİKLET TAŞIYICI BİSİKLET TAŞIYICI BİSİKLET TAŞIYICI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.