Şimdi Ara

Bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bisiklet almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 600 TL, okula gitmek içinde kullanmayı düşünüyorum arada sırada kondisyonum artsın diye (okul 30 km). Her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Benim aklımdaki bisiklet şuan Salcano NG750. Kullanan arkadaşlarda varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim :)

• Arkadaşlar NG750den vazgeçtim dağ bisikletinin asfaltta performans kaybına yol açtığını öğrenince, bende Bianchi Touring 413 ile Salcano City Fun 60 arasında kaldım yardım eder misiniz ?
  • Aralarında pek bir fark yok şekil olarak beyendiğini al. Yanlız bianchi üzerinde bulunan michelin lastiklerin çifti 130 tl bunu gözardı etme derim.
  • Okul 30 km mesafede ise işin biraz zor bence. Baktığın fiyat aralığından anladığım kadarıyla şu anda aktif olarak bisiklet kullanmıyorsun. 30 km senin için en az 2 saat demek bunun dönüşünüde hesaplarsan 4 saat bisiklet üzerinde kalacaksın demek. Bisikleti alır almaz bu yola girişme bence perişan olursun. Gittiğin mesafeyi zamanla arttır daha önceden kondisyonlu olmanı sağlayan sporlar yapmış olsan bile bisiklet bambaşka bir spordur.10 km ile başlayıp her binişinde mesafeyi arttırmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyungevis

Okul 30 km mesafede ise işin biraz zor bence. Baktığın fiyat aralığından anladığım kadarıyla şu anda aktif olarak bisiklet kullanmıyorsun. 30 km senin için en az 2 saat demek bunun dönüşünüde hesaplarsan 4 saat bisiklet üzerinde kalacaksın demek. Bisikleti alır almaz bu yola girişme bence perişan olursun. Gittiğin mesafeyi zamanla arttır daha önceden kondisyonlu olmanı sağlayan sporlar yapmış olsan bile bisiklet bambaşka bir spordur.10 km ile başlayıp her binişinde mesafeyi arttırmanı tavsiye ederim.

İlgin için teşekkür ederim. Önceden bianchi shark sahibiydim fakat çalındı o gün bugündür resmen bisiklete küstüm. Biran önce alıp kondisyonumu geliştirmeyi düşünüyorum. Bianchiyi 680 TL ye buldum bisikletciden.com dan onu almayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1k1s0kam0 -- 27 Kasım 2015; 21:11:34 >

• Çalınma mevzusu çok can sıkıcı geçmiş olsun, Ben hep evin içinde tutuyorum bisikletlerimi dışarıda bir yere gidincede gözümün önünden ayırmıyorum. İnşallah bir daha yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.