Şimdi Ara

Bisiklete Motor Takmak İçin >> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
12
Favori
146.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masrafları kısmak lazım olabildiğince . İçime bi kuşku düştü sanki motor kaldırmayacak gibi ama hadi hayırlısı
  • Ney çalışıyordu?
    Benim kuşkum motorun çalışıp çalışmaması değil 100 kg lık ağırlığı kaldırabilecek mi bu konuda kuşkum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

Ney çalışıyordu?
    Benim kuşkum motorun çalışıp çalışmaması değil 100 kg lık ağırlığı kaldırabilecek mi bu konuda kuşkum var

Motoru denedin mi ?
  • Hayır denemedim . Ama sen çalışıyo dediysen çalışıyodur abi.
    Fırsat olmadı açıkçası.Bugün deneyebilirim belki.Sadece Benzin almam gerekiyor.
  • quote:

Hayır denemedim . Ama sen çalışıyo dediysen çalışıyodur abi.

Ya bendede bi şişede çok az vardı en azından motor start alacak kadar() Yollamayı düşündümde akar sızar diye yollamadım. Alamazsan artık onuda yollarız

• Acaba lpg mi taktırsam .
    Uniprof sen denemişmiydin böyle bir proje?
    quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

Ya bendede bi şişede çok az vardı en azından motor start alacak kadar() Yollamayı düşündümde akar sızar diye yollamadım. Alamazsan artık onuda yollarız

• quote:

Acaba lpg mi taktırsam .
    quote:

quote:

o motor hava soğutmalı lpg takılmaz ;)

• Sonra ki projemizde o olur be abi .İmkansız değil ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

Acaba lpg mi taktırsam .
    quote:

quote:

o motor hava soğutmalı lpg takılmaz ;)

Elimde bir tanede buzdolabı komprasörü var sorun yok

• Arkaya benzin deposu yapmak isteyen arkadaş için. Fiyatı uygundur umarım ...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-aksesuar-bagaj-lastigi-sadece-1-lira-38078361/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: llmertll

Arkaya benzin deposu yapmak isteyen arkadaş için. Fiyatı uygundur umarım ...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-aksesuar-bagaj-lastigi-sadece-1-lira-38078361/detay/

Daha güvenli bi yere konsa fena olmaz aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

valla koyacak başka yer bulamadım hocam.depoyu koydukları yer çok saçma olmuş.Adam önünde benzin deposu mu taşıyacak

Bir de deponun tamamen doldurulabilmesi için yere paralel olması gerekiyor.

Arka tekerin üstünden daha iyi bir yer yok gibi.

10 liralık falan bir arkalık ona monte etmeyi düşünüyorum.
    Aslında amacım motoru arka tekerin üstüne koymaktı ama bu sefer benzin deposu ön tarafta kalıyor.

Depo olarak ne düşündün?

Skyhavktaki depo için mi konuşuyorsun ?
  • Arkadaşlar proje bugün kesinlikle BİTMEZ . Sürekli bi işim çıkıyo. Ama bugün en korktuğum bölümlerden birini tamamladım.Sandığımdan kolay oldu. Bisiklete sonradan monte edeceğim dişli sistemini bitirdim işte fotoğrafı

Aynı zamanda benzin ve gerekli olan yağı da aldım umarım doğrudur :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F0316EC -- 18 Haziran 2011; 14:21:46 >

• Kaynağı demirciye yaptırdım
    Yağı 9tl ye aldım 1 litre.
    Benzinliğe gittim. Adama gösterdim şişeyi yarım litre almak istiyorum dedim. Plakayı sordu. Plaka yok dedim . Oldu o zaman dedi artislendi . Sinirlendim tabi önce kafa attım adama yere düşüncede çıktım üstüne sen misin bana benzin vermeyen yer misin yemez misin ... .

(Motorlu testere için lazım deyince verdi)

• quote:

Kaynağı demirciye yaptırdım
    Yağı 9tl ye aldım 1 litre.
    Benzinliğe gittim. Adama gösterdim şişeyi yarım litre almak istiyorum dedim. Plakayı sordu. Plaka yok dedim . Oldu o zaman dedi artislendi . Sinirlendim tabi önce kafa attım adama yere düşüncede çıktım üstüne sen misin bana benzin vermeyen yer misin yemez misin ... .

(Motorlu testere için lazım deyince verdi)

Anlamsız bir gülme oldu bende

• İşte buda yarın kurban edeceğim pedal dişli takımı.

Bisikletin orjinal parçasını çıkarıp bu parçayı takacağım. Orjinal parçayı kestirmeye kıyamadım o yüzden bunu kurban edeceğim . Pedal kolunu kestireceğim ki dönerken ayağıma falan takılmasın
  • Bugün ders çalışırken aklıma bi fikir daha geldi (hepte ders çalışırken geliyor ) motoru bisiklete değil bambaşka bir yere monte edicez . bisikletin arkasına bir römork ekleyip onun üstüne motoru benzin şişesini koyma fikri geldi aklıma ve bu bu römorkuda profillerle sağlam bi şeklde hareket etmiyecek şekildede bisiklete takıcaz istediğimiz zaman çıkaca istediğimiz zamanda takılacak
  • ben resimde motorun alrkadaki yani römorktaki tekerleri çevirdiğini anlatmaya çalıştım ama zincirle çarklarada aktarılabilir
  • benzin bitince ne bileyim ya bitmez heralde benzin:D. Bitmez dimi uniprof? :D

Bu arada römork bence gereksiz yere ağırlık artışı olur hem sürtünme de artar ki bunu istemeyiz.
    Neden böyle koymayı düşündün peki avantajları ne olacak?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.