Şimdi Ara

Bisiklete Motor Takmak İçin >> (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
12
Favori
146.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet karışık değil ama . O kabloyu niye çıkırttım ben ya offf.Nereye takıcam onu??
  • Bodruma iniyorum şimdi.Bu sefer gözlükle iniyorum. Hay allahım ya nazar değdirecem galiba
  • sendeki bütün malzemelerin resmini bir koysana
  • Tamam yarın onu da koyarım hatta kasnakları alınca koyarım tam belli olur. Bu arada hala bulamadım kabloyu nereye takacağımı . Çok berbat bi duygu. Bir yer buldum ama emin değilim.Buraya mı takacağım ucunu ?
     Bisiklete Motor Takmak İçin >>
  • abi kablonun çıktığı yeri ve motoru çekersen yardımcı olabilirm
  • İşte kablo nerden çıktı onu bilmiyorum. Motorun resimleri zaten var önceki sayfalarda kalmış olabilir
  • abi sen koy motorla kabloyu yan yana koy resmini çek sonrasına karışma
  • Oğuz, o kablo böyle bir tel gibi bişeyin içinden geçecek. Sert ve geniş bir tel var ona takacaksınç eminimki görürsün.

Bu arada gazı en son koyduğun resimdeki tetikten ayarlıyorsun. Çektiğinde geri giden şey gaz

Düzeltme; Oğuz.

O turuncu kapağı sök göreceksin. Onu sökmeden takamazsın. Yanında aldığın alyanla o 2 vidayı sök. Ve resimdeki gibi yere tak.
     Bisiklete Motor Takmak İçin >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 15 Haziran 2011; 21:38:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof
    Oğuz, o kablo böyle bir tel gibi bişeyin içinden geçecek. Sert ve geniş bir tel var ona takacaksınç eminimki görürsün.

Bu arada gazı en son koyduğun resimdeki tetikten ayarlıyorsun. Çektiğinde geri giden şey gaz

Sabahatan beri nerdeydin hocam.Adam 2 saattir kabloyu nereye sokacağını arıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

quote:

Oğuz, o kablo böyle bir tel gibi bişeyin içinden geçecek. Sert ve geniş bir tel var ona takacaksınç eminimki görürsün.

7/24 online olmamı beklemiyorsunuz heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

7/24 değilde 7/4 onlinesın :)

• Hemen iniyorum bodruma . Abi var ya burda olsan kesin sana da tur attırırdım . Bu arada kolinin içinde alyan gönderdiğini bilmiyodum teşekkür ederim.Ben iniyom gelişmeleri yazarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

7/24 değilde 7/4 onlinesın :)

Doğrudur

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

Hemen iniyorum bodruma . Abi var ya burda olsan kesin sana da tur attırırdım . Bu arada kolinin içinde alyan gönderdiğini bilmiyodum teşekkür ederim.Ben iniyom gelişmeleri yazarım

Yav çabuk hallet şu sorunu bana dert olmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 15 Haziran 2011; 22:06:43 >

• Abi bu projeden alnımın akıyla çıkayım şahitsiniz bisiklete uniprof sağolsun yazdırcam
  • quote:

Abi bu projeden alnımın akıyla çıkayım şahitsiniz bisiklete uniprof sağolsun yazdırcam

• Alın bir tane yapılmış motorlu bisiklet

http://video.mynet.com/albeymeta/Turk-Isi-Motor-Bisiklet/475818/
  • quote:

quote:

Abi bu projeden alnımın akıyla çıkayım şahitsiniz bisiklete uniprof sağolsun yazdırcam

bendemi bişey göndersem benim ismimide yazsa :D
  • Hallettim arkadaşlar. İş o turuncu kapağı sökmekte bitiyomuş ah be uniprof niye daha önce söylemezsin ki
  • quote:

Hallettim arkadaşlar. İş o turuncu kapağı sökmekte bitiyomuş ah be uniprof niye daha önce söylemezsin ki

Dışardaydım dedim kesin bi arıza çıktı telaşlanmıştır bu diye aynende öyle oldu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.