Şimdi Ara

bisiklete şarj motoru (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
23.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: maosxs

eskişehir'denim ben

başlığı açtığım zamanlar çok uğraşıyodum aslında, artık pek yapamıyorum.
    ama ilgim var hala. şimdi 2 bisikletim var, birisi sportif amaçlı ve mümkün olduğunca sade ve hafif. diğeri de ağır; farlar, korna, sinyal falan var.

blog hoş olabilir aslında

Bende eskişehirdeyim. blog olursa ortak bişeyler yapabiliriz. Ayrıca mekanik konularda yardım edebilirim.
  • bu işlerin sonu yok abicim bizim komşunun oğlu vardı modlama hastasıydı pc kasası felan derken hastalık oldu herşeyi modlamaya bşladı en sonunda annesini babasını ve 2 kardeşini modlayıp en son kendisini modlayıp intihar etti

bırakın bu işleri o bisiklete 40 bin wattlık müzik seti taksan ne olur sonuçda bisiklet bazı eletrikli bisiklet ve motorları görüyorum ledlerle ışıklandırmışlar

birinin arkasında şu yazıyordu

"Kerhaneci"

aklını başına devşirmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornadoksk2

bu işlerin sonu yok abicim bizim komşunun oğlu vardı modlama hastasıydı pc kasası felan derken hastalık oldu herşeyi modlamaya bşladı en sonunda annesini babasını ve 2 kardeşini modlayıp en son kendisini modlayıp intihar etti

bırakın bu işleri o bisiklete 40 bin wattlık müzik seti taksan ne olur sonuçda bisiklet bazı eletrikli bisiklet ve motorları görüyorum ledlerle ışıklandırmışlar

birinin arkasında şu yazıyordu

"Kerhaneci"

aklını başına devşirmek lazım

6 yıllık konuya cevap yazdığının farkındamısın?

• konu tazeliği yitirmeesin diye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.