başlığı açtığım zamanlar çok uğraşıyodum aslında, artık pek yapamıyorum. ama ilgim var hala. şimdi 2 bisikletim var, birisi sportif amaçlı ve mümkün olduğunca sade ve hafif. diğeri de ağır; farlar, korna, sinyal falan var.
blog hoş olabilir aslında
Bende eskişehirdeyim. blog olursa ortak bişeyler yapabiliriz. Ayrıca mekanik konularda yardım edebilirim.
bu işlerin sonu yok abicim bizim komşunun oğlu vardı modlama hastasıydı pc kasası felan derken hastalık oldu herşeyi modlamaya bşladı en sonunda annesini babasını ve 2 kardeşini modlayıp en son kendisini modlayıp intihar etti
bırakın bu işleri o bisiklete 40 bin wattlık müzik seti taksan ne olur sonuçda bisiklet bazı eletrikli bisiklet ve motorları görüyorum ledlerle ışıklandırmışlar
birinin arkasında şu yazıyordu
"Kerhaneci"
aklını başına devşirmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: tornadoksk2
bu işlerin sonu yok abicim bizim komşunun oğlu vardı modlama hastasıydı pc kasası felan derken hastalık oldu herşeyi modlamaya bşladı en sonunda annesini babasını ve 2 kardeşini modlayıp en son kendisini modlayıp intihar etti
bırakın bu işleri o bisiklete 40 bin wattlık müzik seti taksan ne olur sonuçda bisiklet bazı eletrikli bisiklet ve motorları görüyorum ledlerle ışıklandırmışlar
birinin arkasında şu yazıyordu
"Kerhaneci"
aklını başına devşirmek lazım
6 yıllık konuya cevap yazdığının farkındamısın?
konu tazeliği yitirmeesin diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme