Bildirim
Bisikletim Ağır Gidiyor Sanki
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
sizin ve o bisikletin arka rublesi kaçlı? Kilo farkı ne kadar , tekerler rahat dönüyor mu veya jant ayarı yapılmış mı? -
Göbeklerden kaynaklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ruble kaçlı bilmiyorum malesef, tekerlekler rahat dönüyor jant ayarı yapıldımı bilmiyorum ama 3-4 ay önce lastik patlamıştı bisikletçiye yaptırmıştım. -
Hocam göbeğin ne sıkıntısı olabilir kaliteli göbek fiyatı nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: StoryBro
Hocam göbeğin ne sıkıntısı olabilir kaliteli göbek fiyatı nedir ?
Sizin göbeklerin ve aynakokun marka modeli nedir ? Sıkıntıdan değil modele göre performans değişiyor. Orta göbek hollowtech teker göbekleri rulmanlı model olursa performans iyi olur
Fiyatlar hakkında çok bilgim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 5 Şubat 2016; 16:42:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marka Model hakkında bilgim yok fakat Bisikleti 2008 2009 arası yıllarda almıştık. İyi bir göbek alırsam sürme performansı değişirmi hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: StoryBro
Marka Model hakkında bilgim yok fakat Bisikleti 2008 2009 arası yıllarda almıştık. İyi bir göbek alırsam sürme performansı değişirmi hocam
Aldığınızdan beri göbeklere bakım yapılmadıysa bakım yaptırın performans artar. Aynakolu hollowtech ve göbekleri rulmanlı bi modelle değiştirirseniz daha da artar, özellikle aynakolda pedala dokunur dokunmaz hafifliği hissedersiniz
Tabi bunları bisikletin marka modelini bilmeden yazıyorum, iyi bir bisiklet değilse bu masrafları yapmaya değmeyebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 5 Şubat 2016; 18:03:47 > -
Benim arka gobekte tekeri engelleyen birşeyler var gibi bisikletçiye götürdüm o da göbeği hiç açmayalım düzeni kaçmasın dedi zamanla açılacağını söyledi acaba icinde pislik vs mi var diye düşünmüyor değilim, bisikleti ikinci el aldım ama sorunu yeni farkettim. Sizce ne yapmam gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X