Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
178.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: adigehalil

iyiydim sanırım. mtb'de tr şampiyonluğu dahil birçok derece yapmıştım. yoldakilerde cabası...

E tanıdıksınız o zaman MTB Türkiye şampiyonu en son Muammer Abi'ydi, ama ondan öncekinin ismini hatırlamıyorum Siz ne zaman oldunuz acaba?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

düz yolda 180 le giden bir cihaz hiç mi titremez?

lastikler ne işe yarar...?

Üzerinde gitmeye..
    bisikletle 180 yapmak zor değilmi düz bir yolda?
  • Bianchi tyrex full alımınyum kaplama cook hafıf bısıklettı onda ben bebek yokusunda gencken 65 falan goruodum ama 100 de yapabılırsınız zor degıl
  • Ağır bisiklet titremez sanırım ve daha hızlı gider rüzgara karşı..yavaşlaması kötüdür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERCAN_MTB

quote:

iyiydim sanırım. mtb'de tr şampiyonluğu dahil birçok derece yapmıştım. yoldakilerde cabası...

E tanıdıksınız o zaman MTB Türkiye şampiyonu en son Muammer Abi'ydi, ama ondan öncekinin ismini hatırlamıyorum Siz ne zaman oldunuz acaba?

ben 2006 kemerden beri yarışmıyorum. yarışta köprücük kemiğimi kırmıştım... 2005'te bilal elite, bende u23 birincisiydim..

• Tanıdım şimdi :) Geçmiş olsun, sağlık durumunuz iyidir umarım şuan.
  • dün bisiklet sürmeye çalıştım çeviriyorum pedalları bisiklet gitmiyor geliyordu..
  • yol bisikleti kullanmadıysanız bence çok zor.

quote:

Orjinalden alıntı: modicon

km takmıştık , en fazla 70 e çıkabilmiştim..düz yolda..
  • hiç kac yaptığımı hesaplama gerği duymadım ancak 35-40 falan dır herhalde normal vitessiz bisikletle...
  • vitessizde 35-40 vitessiz?
  • fazla dik olmayan yokuştan aşağı 24. viteste 45 km yaptım
  • 45 km duz yolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 6 Şubat 2008; 23:13:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fener1st

duz yolda en fazla 45 km bu benım rekorum
  • Benim bisiklet ile en fazla ulaşabildiğim hızlar...

Maksimum Hız:67 km/s
    Hız Denemesi:İnişte
    Bisiklet:Bianchi Thomisus, 24 Vites, 26" jant
    Zaman:2004 Yazı
    Yer:Büyükada'nın arkasındaki, yaklaşık 2.5km'lik iniş yolu üzerinde
    Yaklaşık Eğim:%25-30
    Kilometre Sayacı:AS 818, dijital

Maksimum Hız:43 km/h
    Hız Denemesi:Düz yolda
    Bisiklet:Corratec X-Vert Motion, 27 Vites, 26" jant
    Zaman:2007 Kasım
    Yer:Mecidiyeköy'den Gayrettepe'ye doğru
    Kilometre Sayacı:CATEYE, dijital

En son viteste pedallayarak, kask ve bisiklet üzerinde yatay pozisyonda rüzgarın sürtünme hızı minimuma indirerek bu hızlara ulaşabildim. Daha iyisi yapılabilir tabi, mesela:

Dünya'nın En Hızlı Bisikleti:
    http://vepa.bloggum.com/yazi/dunyanin-en-hizli-bisikleti---varna-diablo-ii.html

Guinness'teki bisikletle hız rekoru: 268.831 km/sa. Saniyede 74.4 metre
    http://www.cevapci.com/index.php?islem=haber&id=65

Bisiklet turları da düzenliyorum, beklerim arkadaşlar...

• bununla rüzgarı arkama aldım verdim çoşkuyu baya bi abandım ve iman gücüyle şöyle bi 110 yaptım

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat?
  • Düz yolda 65 Km/h yaptım KM saatimin kablosu kopmadan önce. Düz yolda 24'üncü vitesteydim, pedal hâlâ boşalmamıştı. Yolun devamı aşağı doğru meğilliydi, pedallara asılsaydım 80 Km/h'yi geçerdim sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

bununla rüzgarı arkama aldım verdim çoşkuyu baya bi abandım ve iman gücüyle şöyle bi 110 yaptım

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat?

yahu bu motor şey pardon bu bisiklet bi kere n 120 si 220 görüyo yahu hele birde rampa aşağı iniyosan ver çoşkuyuuu:.

• aslında aerodinamiği olsa bi 200 yapardım ama naked olduğu için direk rüzgarı yiyorum ordan kaybediyorum yani
  • Höh gari bisiklet titriyor , ben hayvan gibi yokuştan tam gaz indim ki gözlerim pek sulanmadı..Motorla 120 yle iniyordum o yokuşu..
    60 la giderkenki kadar rüzgar çarptı..
    quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Düz yolda 65 Km/h yaptım KM saatimin kablosu kopmadan önce. Düz yolda 24'üncü vitesteydim, pedal hâlâ boşalmamıştı. Yolun devamı aşağı doğru meğilliydi, pedallara asılsaydım 80 Km/h'yi geçerdim sanırım.
  • Bisikletimin maş'Allah'ı var, titreme falan olmadı. Gözlük taktığım için de gözlerim sulanmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.