Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
178.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama bana kalırsa yine de arkana baya iyi rüzgar almışsın yoksa 60 ancak racinglerle olur düz yolda. Benim bacaklar çok güçlü değil ben daha çok hareket yapmayı ordan burdan atlamayı seviyorum, ama ancak 40-45 oluyor düzde. 60'ı ben yokuş aşağı yapıyorum ancak, ama sana diyeyim göstergeye de çok güvenme, arada bir sapıtıyor bende 60-65'le yokuş aşağı giderken 105 yazmıştı bi anlığına

Bu arada benim bisiklet de orta amortisörlü, Bianchi Diamond 20kg maşallah Senin bisiklet ne onu söyle de bakayım nasıl birşeymiş merak ettim.. Lastikler harbiden çok önemli, ağırlık falan değil ama lastik insanı tüketiyor dişli olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 14 Ağustos 2007; 17:52:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Ama bana kalırsa yine de arkana baya iyi rüzgar almışsın yoksa 60 ancak racinglerle olur düz yolda. Benim bacaklar çok güçlü değil ben daha çok hareket yapmayı ordan burdan atlamayı seviyorum, ama ancak 40-45 oluyor düzde. 60'ı ben yokuş aşağı yapıyorum ancak, ama sana diyeyim göstergeye de çok güvenme, arada bir sapıtıyor bende 60-65'le yokuş aşağı giderken 105 yazmıştı bi anlığına

Bu arada benim bisiklet de orta amortisörlü, Bianchi Diamond 20kg maşallah Senin bisiklet ne onu söyle de bakayım nasıl birşeymiş merak ettim.. Lastikler harbiden çok önemli, ağırlık falan değil ama lastik insanı tüketiyor dişli olunca.

şu an resim yok elimde yarın buraya koyarım kardeş.
    bu arada bisikletim bianchi aspid ama full modifiyeli.sadece kadrosu orjinal diğer parçaları toplama.sadece bir aynakola 100 ytl verdim.

• Orta amortisör olmayışını, lastiklerin dişli olmadığını(en azından diş profili hıza müsaittir), arkadan rüzgar aldığını ve senin bacaklarının hayvan gibi güçlü olduğunu düşünürsem 60km/h mümkün Ama görüldüğü gibi bir sürü şartın bir araya gelmesi lazım.

Benim bi tek sele, elcikler ve lastikler modifiye. Seninkini de merak ettim bi resim koy da bakalım neler yapmışsın alete
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Orta amortisör olmayışını, lastiklerin dişli olmadığını(en azından diş profili hıza müsaittir), arkadan rüzgar aldığını ve senin bacaklarının hayvan gibi güçlü olduğunu düşünürsem 60km/h mümkün Ama görüldüğü gibi bir sürü şartın bir araya gelmesi lazım.

Benim bi tek sele, elcikler ve lastikler modifiye. Seninkini de merak ettim bi resim koy da bakalım neler yapmışsın alete
    lastiklerin disli olup olmamasi onemli tabi ama bisiklet mtb oldugu icin dis olmak zorunda...ama iste lastik yumusak ve hafif oldugu zaman hiza direk etkisi oluyor.dostum birde ovunmek gibi olmasin ama bundan onceki bisikletimin carklarini kac kere degistirmek zorunda kaldim disler donus yonune dogru egildigi icin.ve birkac kerede rublenin icindeki tirnaklari kirdim...

• Eheh güzelmiş, ben 6 yıl kullandım Bianchi Grizzly hiç öyle birşey olmadı Benim kondisyonum baya iyidir, hareket de yaparım hoplar zıplarım ama bacaklarım pek güçlü değil, ama yetiyor mu yetiyor çünkü 62kg'ım
  • bilenler bilir izmirde bornova merkezden manavkuyuya hafif yokuş vardır yol boyunca. o yolda yanımda giden arabalarla aynı hızda gittiğimi ve 1-2 tane otobüs solladığımı biliyorum. hız için de şimdi ne söylesem yalan olur ama çok hızlıydım :)
  • sahinoz31 , sen düz yolda 40-45 yapıyorum demişsin , senin bisiklette anladığım kadarıyla ortadan amortisörlü ve çok ağır , sony_55 in bisikleti bilmiyorum ama hafif bir bisikletse ve bacak kasları güçlüyse yapabilir 60km/h bence... Bende ancak 44 km yapabildim benim eşşek ölüsü bisikletle. Arkadaşın hafif bisikletine bindiğim anda 50 km falan yaptım. sony_55 in dediği kadarıyla ayna kol falan çok kaliteli ve diğer modifiyelerininde hıza etkisi varsa yapabilir.
  • kondüsyon bisikletinin km sini söküp normal bisikletime takmıştım onunla yokuş aşağı 45 yaptığımı hatırlıom bitek, o km ye göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 19 Ağustos 2007; 18:48:17 >
  • vites=21
    hız=20-25 arası bşi olması lazım
  • 50 kilometrenin üstüne çıkmışımdır. ince tekerlekli yarış bisikletleri olur ya onla
  • Yarış bisikletiyle çıkarsın. Dişli tekerlekle düz yolda çıkman çok zor 50 nin üstüne.
  • Benim atala marka bi bisikletim var DI.(bir hafta kadar önce kullanılamaz hale geldi)İnce tekerli bir italyandı ama yarış bisikleti değildi gerçekten hızlıydı ama benim amörtisörlü bisikletlere kanım ısınamadı abi o bisikletlerle yarış yapmaya geliyolar bende yeniyom 30-35 yaptığımdan eminim ama köy şartlarında düz yol bulduğumda çok sevinirdim.Şimdi yeni bir bisiklet arıyorum.
  • bu şeylerin o kadar hız yaptığına inanmıyorum arabayla yan yana gidiyordum babam yavaşladı biraz 50 ile gidiyorsa gidiyordu. , bisikletin tekerlekleri normal boydu ve tekerlekler jilet gibi kayıcak şekilde yapılmıştı , zemin dümdüzdü taş maş yoktu acayip hızlı gidiyordum ve gözüm yaşardı , genelde gözümün yaşarması motorla 70-80 ile giderken oluyor fakat bu bisiklet olduğundan göz yaşarması normal, bisiklet ile firene bi davrandım bisiklet 360 yaptı neredeyse uçuruma gidicektim ..Sonra bisikleti bagaja koyup gittim..Bisikletiniz eğer amasörlü ise yavaş gidebilirsiniz o gücü bir düz bisiklete verdiğinizde uygun viteste daha hızlı gidecektir..
    düz yolda benim bisikletle 45 i geçemedim..Bisiklet altımdan çıkacak gibi titriyordu..
  • Benim emektar mountain cat-te ile 60 yaptım Kardeşimde motorla yanımda gidiyordu.Böyle ölçtük ama daha yüksek süratlerede çıkmışımdır kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

Benim emektar mountain cat-te ile 60 yaptım Kardeşimde motorla yanımda gidiyordu.Böyle ölçtük ama daha yüksek süratlerede çıkmışımdır kesin

Civcivler aç kalcak , 60 ne demek ben motorla 60 a gelinceye kadar .. 18 vites bisiklet var veriyorum gücü pedallar boşta dönüyor , ama 45-50 .. 60 ı bırakta motorlar yapsın
  • ben yillar once bilenler varsa eskisehir bozuyuk arsi poyra rampasinda 72 km/h i gormustum peugeot vardi ozaman
    birde arkadasim vrdi antremenda dagdan donuste 70 kusurlerde sarompole ucmustu km ye bakmak icin gozunu kaydirmis bir an vrajda hooooppp
    sonra bir kol bir bacak kirik
  • 18 yaşımda ilk bisikletimi alıp İstanbul' u turladığımda Bağdat Caddesi' nde arabalarla yarışırdım.
    Ama en nihayet hep ben onları geçerdim.
  • Düz yolda az yapılır ama yokuş aşağının sınırı yok, ben 65 yaptım ama daha dik olsa ne kadar giderse o kadar yapar eğime ve rüzgara bağlı, bi de lasiklere..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

18 yaşımda ilk bisikletimi alıp İstanbul' u turladığımda Bağdat Caddesi' nde arabalarla yarışırdım.
    Ama en nihayet hep ben onları geçerdim.

duran arabaları bende geçiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: polotje

ben yillar once bilenler varsa eskisehir bozuyuk arsi poyra rampasinda 72 km/h i gormustum peugeot vardi ozaman
    birde arkadasim vrdi antremenda dagdan donuste 70 kusurlerde sarompole ucmustu km ye bakmak icin gozunu kaydirmis bir an vrajda hooooppp
    sonra bir kol bir bacak kirik

Nasılda leb demeden lebleyi anlıyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.