Şimdi Ara

Bisikletten dustum iphone6 Curved iphone oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen hafta bisikletten dustum. İphone6 cebimdeydi. Ekran egildi distan kirik yok ama icten kirik gibi, ekranin sol tarafina goruntu gelmiyor. Kasa mahvoldu. Sim karti okumuyor ama kartta birsey yok makine calisiyor wireless calisiyor dokunmatik eskisi gibi olmasa da gorev yapiyor. Premium reseller lydia ya gittim 2.000 civari cikar dedi. Sizce ne yapmaliyim.
     Bisikletten dustum iphone6 Curved iphone oldu Bisikletten dustum iphone6 Curved iphone oldu Bisikletten dustum iphone6 Curved iphone oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malemsteen -- 12 Nisan 2016; 19:06:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti yok sanırım
    2000 çok fazla
    Ya satmaya bak,ya da işini yapan bir servise tamir ettir,o şekilde kullan gitsin
    Geçmiş olsun bu arada.

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    1 yil oldu alali garanti var turkcellden aldim. Lydia garanti disi dedi direk

• 1200 liraya yenisi veriliyor diye biliyorum ayrica lydia nedir ? Genpa mempa birseyler yokmu etrafinda istanbuldaysan direk iphone servise git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malemsteen M kullanıcısına yanıt
    Apple store'a gidip 1100 ₺ karşılığında yenisini alabilirsiniz.

• Bu degisim olayini ilk kez duyuyorum. 5s almayi planliyordum. 1100 verip 6 alabileceksem alirim. Apple'in sitesinde sinirli garantiniz devam ediyor yaziyor. Nasil devam etmem gerekir acaba?
    @Rachel Corrie , @Adorer

Garantisi varmış,
    Siz randevu alıp Apple'a götürün.
    Belli bir ücretle sıfırını veriolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Galaxy S8 sorunum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1100 tlye yenisiyle değişin apple storeda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstabul da Değilim kargo yapılır mı çok iyi oldu bunu öğrendiğim herkese teşekkürler

Apple'ı arayıp bulunduğunuz şehirde ki Apple yetkili servisini öğrenip oradan da aynı işlemi yapabilirsiniz.

Size de bir şey olabilirdi anladığım kadarıyla iyisiniz geçmiş olsun, imkanınız varsa bence Apple'ın resmi kanalları vasıtasıyla (apple store,troy,pupa ..) sıfırıyla değiştirmeniz, bu şekilde kullanmanız, anakart sorunları,kısa devre vs. gibi arızalardan dolayı cihazı kullanmak ve şarj etmek güvenli olmayabilir, sonuçta cihazın içinden akım geçiyor, tekrar geçmiş olsun, iyi forumlar...

• Apple Store ile daha uyguna Halledebilirsin sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sigorta yaptıracaktın
  • apple'ı aradım. 1.099 TL'e kendileri değişim yapabiliyorlarmış. Ama yetkili servisler üzerinden de değişim yapılabiliyormuş. Fiyatlar değişiklik gösterebilir aramanız uygun olur dedi. Ayrıca değişim yapılıp yapılmayacağı yetkili servisin insiyatifindeymiş eğer değişim yapılması uygun değildir denilirse yapmayabilirler dedi. Bir iki firmayı aradım 1.160 TL en uygun fiyatı verdiler. Cihazı kontrol etmeleri gerekiyormuş. Ama önce aleti sıfırlayın yedeğinizi alın öyle getirin dediler. Bugün evde yedek alıp, icloud'ı kapatıp yarın götürecem. Bakalım ne yapabileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Apple store'a gidip 1100 ₺ karşılığında yenisini alabilirsiniz.

Aynen öyle hocam gidiyorsun 1.100 tl verip 0 alıyorsun

• Son Durum :

Yetkili servise gittim. 1.160 TL değişim ücreti olarak yapıyorlarmış. Ancak benim telefonu görünce yapmadı. Ağır hasarlı bu dedi. Apple'a gönderip duruma bakalım, değişim kabul edilmeyebilir bilginiz olsun dedi. Beni gönderdi. Şimdi heyecanla haber bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malemsteen -- 14 Nisan 2016; 13:09:13 >
    nerde oturuyorsunuz hocam ?
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Ankaradayım.
    Fazla uzak değil aslında randevu alip atlayip gitseydiniz daha iyi olurdu hocam
    Cihaz ikiye ayrılmadığı sürece değişimi yapıyor Apple Store, olumsuz yanıt alırsanız bir şekilde İstanbul'a getirin herhangi bir randevu almadan sabah saat 10:00'da orada olun ve işleminizi yaptırın.

Not : Bu arada cihaz değişimi 1099 TL, 60 TL kargo ya da komisyon ücreti mi alıyor Genpa sizden ?

Fiyat Listesi :https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 14 Nisan 2016; 17:00:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.