Şimdi Ara

''Bit Crypt'' Virüsü Yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''Bit Crypt'' Arkasında Böyle Bir Etiket Bırakan ve Word,Exel,PDF,JPG,GIF vb. Dosyalara bitcrypt2 Uzantısını Ekleyen Ve Cok Hızlı Bir Sekilde Sabit Diskin Tüm Bölümlerine Bulasabilen,Bilgisayarı Kapatsan Dahi Acıldıgında Tekrar Cogalmaya Baslıyan Bir Virüs,RSA 1024 Bitlik Sifreleme Yöntemi Ile Dosyaları Sifrelemekte Tahminen ..

Bu Virüs Hakkında Bildiklerinizi Paylasırsanız Sevinirim,Yardımcı Olabilecek Arkadaslara Simdiden Tesekkür Ediyorum ..

• Bahsettiğin virüsün adı CryptoLocker , yakalandıktan sonra geri dönüşü yok parayı ödemediğiniz sürece, virüsü kaldırabilirsiniz fakat dosyalarınıza erişemezsiniz, nedeni ise ödeme yaptığınız anda virüsün bağlı olduğu master server bir key oluşturuyor ve o key ile çözebiliyorsunuz, bu da ödeme yapmadığınız sürece maalesef imkansız
  • 'Alkolog' Arkadas Ben Tüm Metin Belgelerini Silmistim Fidye Odeme Gibi Bir Secenegimde Yok Artık,72 Saatim Dolmak Üzere Bu Yapay Zekayı Durdurmanın Baska Bir Yolu Yokmudur ??
  • ViRaN93 V kullanıcısına yanıt
    zemana fatmal decrypter'ı dene. şifreyi çözüyor diyorlar. işe yararmı bilmem.

http://blog.zemana.com/2014/03/FatmalDecrypter.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViRaN93

'Alkolog' Arkadas Ben Tüm Metin Belgelerini Silmistim Fidye Odeme Gibi Bir Secenegimde Yok Artık,72 Saatim Dolmak Üzere Bu Yapay Zekayı Durdurmanın Baska Bir Yolu Yokmudur ??

durdurmanın bir yolu yok, neden dersen virüs sana bulaştığı anda internete bağlanmaya çalışıyor, kendi server listesi var bunlardan birine bağlandığı anda senin bilgisayarının belirli donanımlarının seri numaralarını kendi yöntemiyle bir serial key haline getirip ana servera iletiyor, o serverlarda 1 şifre var, o şifre ile senin bilgisayarının serial numarası 1024-2048 bit olarak tekrar şifreleniyor, yani daha önce ödeme yapıp dosyalarını kurtaran birinden key alsan bile dosyalarını kurtarman imkansız çünkü sana gönderilen key bilgisayarına özel olarak üretiliyor

• Bir arkadaşımın başında bu bela var şimdi, dünden beri araştırıyorum ama somut bir çözüm bulamadım henüz.

Kötü bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymnzey

Bir arkadaşımın başında bu bela var şimdi, dünden beri araştırıyorum ama somut bir çözüm bulamadım henüz.

Kötü bir durum...

Ustteki mesajda celibar in yolladigi linkteki programi denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu arkadaş Kreş öğretmeni. Sabahtan beri ulaşmaya çalışıyorum. Telefonunu açar açmaz yardımcı olacağım inşallah.

Teşekkürler her şey için.
  • slymnzey kullanıcısına yanıt
    eğer program işe yaramazsa zemana firmasıyla iletişime geç. yardımıcı oluyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.