Şimdi Ara

Jeefo virüsü, Sistemi geri yükledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mala bağlamıştı. Dosyalar yönetici olarak çalıştır demeden açılmıyodu, google toolbar filan yokolmuştu explorerda. Anvirüs yoktu bilgisayarımda. İndirdim antivirüs baktım jeefo diye bi virüs tüm exe dosyalarına bulaşmış. Temizlerken bilgisayarda exe dosyası kalmadı resmen... Oyunlar programlar filan gitmiş tüm exeler. Ben de sistemi geri yükledim. Dosyalar geri geldi allaha şükür. Acaba virüs duruyo mudur yoksa o da gitmiş midir emin değilim. Tekrar antivirüs yükleyip temizlemem gerekir mi bi tavsiye alabilir miyim bu virüsü tanıyan birisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yordis -- 13 Nisan 2010; 17:57:33 >

• Kesinlikle iyi bir antivirüs yazılımı yükleyin ve sisteminizi tamamen taratın. Çok illet bir virüstür, en ufağı bütün bilgisayarınıza, bütün arkadaşlarınıza, bütün mahalleye ve oradan bütün şehire bulaşabilir. :))

Bilgisayarınıza asla ve asla usb bellek takmayın, taktıklarınız virüs taratma sırasında yine takılı olsun, temizlensinler. Antivirüs olarak G-DATA TotalCare öneririm. Tarama konusunda üstüne yoktur. Olmadı Avira Antivir Premium, o da olmazsa Kaspersky yükleyin. Ama ilk tercihiniz G-Data 'dan yana olsun. Sistem geri yüklemenin virüsü sileceğini pek zannetmiyorum, çünkü virüs siz dosya indirmeden önce varmış, anladığım kadarıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.