Şimdi Ara

bit pazarindan geldim double durum yiorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alcak fazla bisi yoktu pc kasasi aldim sade 200tl ye icinde dfi lanparty p45 anakart vardi adam geri kalani sokebilse sade anakarti alcaktim yine 200 vercektik kalan parcalar çöp sade islemci sansa quad core cikarsa oda biraz para eder bit pazarindan geldim double durum yiorum 

• Afiyet olsun hocam. Anakart gayet iyi durumda gibi görünüyor.

DDR3 sistem galiba bu. Gigabyte mı anakart?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 29 Kasım 2024; 2:1:39 >
  • Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

dfi hocam bi ara asustan bile iyidii overclock bölümünde bu anakartı olanlara büyük bi saygı duyulurdu :)

çok fazla overclock ayarı var anakartta bit pazarindan geldim double durum yiorum 

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Kapasitörlerden zaten belli oluyor. Anakartın tasarımı ben de olan xeonlu sistemde ki GA-Z68X-UD7-B3'e benziyor.

İnşallah çalışıyordur. Böyle nadide parçaları bulmak çok zor.

1500 e mi satsam aceba ilk anda aklıma 1000tl ye satılır gibi geldide piyasada bulmak çok zor artık

Ben elimde olan anakartı 1000 TL'ye ölü fiyata almıştım. Antika niyetine sistem haline getirilirse belki biraz daha fazla getiri getirebilir hazır sistem olarak.

Bunun CPU support listine bir bakayım neler destekliyor.

Oha x3320 ve E3110 xeon destekliyor. bit pazarindan geldim double durum yiorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 29 Kasım 2024; 2:11:56 >
  • oha adam p35 dfi anakart yanında rame 2500tl çekmiş bendeki p45 ama max 2000 e satılır sade anakart oda artık antika oldugundan

https://www.letgo.com/item/dfi-lan-party-p35-anakart-corsair-xms2-4gb-ram-kit-iid-1694596231

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Kasım 2024; 2:11:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bit pazarindan geliyorum
    3 hafta önce açıldı
    5.ye aldigim dersten yine kaldim
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

775 soket olduğu için biraz eski ama iş yapar hala bence amazondan veya aliexpressten xeon cpu getirtilirse.

Gerçeği artık yurt dışından artık bir şey alamayacağız resmen kargo dahil 30 euro üzerine çıkamıyorsun. O değilde iyi ki xeonu ben iyi ki amazondan zamanında almışım. Trumpın başa geleceğini bildiğim için acele edip aldım.

Anakart umarım çalışıyordur overclock dayayıp kapasitörleri veya smdleri kızartmadılarsa güzel olur yoksa tamir işi var.

hocam bu anakartı alıp duvara tablo diye ascak tipler var yani durumunu bilmiom desem bile 1000 e hemen gider bence

ha ram takıp denesem çalışsa 2000 e kadar yolu var ama beklemek gerekir 2000 e gitmesi için

q9550 falan destekliosa xenona gerekte olmaz gibi destekledigi xenonlarda 6mb l2 var q9550 de 12mb

sırf zevk için retro sistem kurulabilir 512mb x1950xtx takıp tagan güç kaynagı takıp :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Kasım 2024; 2:20:40 >

Şu an ekran kartına, ups'e, laptopa falan borcum olmasa ben alırdım senden onu yatırıma da nakit lazımbit pazarindan geldim double durum yiorum 

Anakartın özel olduğu çok belli tasarımından. Koleksiyon niyetine tutardım.

Bence çalışıp çalışmadığına bir bak elinde yağsız kontak devre spreyi varsa veya balata spreyi bir temizle ilk 30-40 dakika kurusun bir yerde sonrasında dene.

O makine %60 ihtimalle çalışıyordur. Güç kaynağı düşük wattlıysa OC basmamışlardır.

1000 TL biraz ölü fiyat gibi geliyor bana. 1500 Bence min olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 29 Kasım 2024; 2:23:6 >
  • satıp satmamakta kararsızım 2.sistem yaparım belki

tabi bu kasa ile degil full tower güzel bir kasa alıp

Amazonda ucuza xeon buldum 532 TL.

Likit soğutmayla xeon sistem yapılabilir. Sistemin kullanabileceği en güçlü işlemci.

bit pazarindan geldim double durum yiorumamazon
    Intel Xeon X3320 2.5 GHz Used Quad-Core CPU Processor 6M 95W LGA 775
    https://www.amazon.com.tr/Intel-Xeon-X3320-Quad-Core-Processor/dp/B0BXGG9VBN

Satacaksan sen bilirsin. Fakat satmayacaksan böyle bir şey yapabilirsin. Güzel bir psu ile gayet iyi iş çıkarabilir.

Anakartın tam revizyonunu bilmiyorum ama xeon destekleyen revizyon ise değerlendirebilirsin bence. Aliexpresste daha ucuz gibi görünüyor fakat vergilerle biraz daha pahalıya gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 29 Kasım 2024; 2:40:14 >
    O işlemci de iş görür ama xeon alıp OC basmak bence daha mantıklı. Xeonlarda ısınma derdi pek olmuyor eski serilerde

L1 cache ve biraz frekanstan kayıp var ama çokta fazla fark yok. OC ile çok daha üste çıkabilir ama sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 29 Kasım 2024; 9:43:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.