Şimdi Ara

bit ve pireyi nasıl öldürebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pekines cinsi köpek besliyorum.ciddi anlamda kaşıntı sorunu var tararken iki tane pire olduğunu zannettiğim kan emmekten davul gibi olmuş böcek yakaladım.aslında bit de olabilir bu bildiğiniz kırmızıydı ve hala kaşınmaya devam ediyor.normalde şampuanı zaten bit ve pire önleyici ama sanırım bir kez yerleşti mi kaçmasını iyi beceriyorlar.ölmedi gitti pislikler.petshoptan bit ve pire dökücü sprey aldım ama markası dandik geldi sanırım hiç bir işe yaramıyor.zaten kürkü tiftik tiftik deriyi bulamıyorsunuz çok güzel saklanıyorlar anlayacağınız.başka önerisi olan var mı acaba.tozlar oluyormuş ama onda da marka önemli dediler.kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. veteriner fakültesinde ikinci sınıfım ama daha oralara gelmedik kendi veteriner hekimine götürdüm geçen sefer bu şampuanı verdi ve dış parazit aşısı yaptı.zaten boyundan damlasını da oluyor düzenli olarak.dirençli çıktı bu parazitler

• Hiç başıma gelmedi. Ama tüylerini kestirin çok fazla olmamal şartıyla sonra bir denize sokun eminim işe yarayacaktır. Ayrıca bitlere sirke çok iyi geliyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Hiç başıma gelmedi. Ama tüylerini kestirin çok fazla olmamal şartıyla sonra bir denize sokun eminim işe yarayacaktır. Ayrıca bitlere sirke çok iyi geliyor diye biliyorum

cevap için teşekkürler.traş ettirdik bugün boyundan damlasını da oldu tekrardan düşeceklerini ümit ediyorum
  • Rahatlamıştır köpekte. Umarım düşer hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.