< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitcoin 30 bin doların da altına indi, UST stabil para birimi çakıldı (2. sayfa)
-
-
Beterin beteri var…forumda coin uzmanı olduğunu düşünen bir arkadaş, geçen eleştirdim diye demedğini bırakmadı bana…. Şimdi soruyorum bir coin 100 dolardan 23 dolara iniyorsa sen buraya yatırım yapar mısın? Fed olmasa yandı gülüm keten helvam…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
biraz hafife kaçmadı mı?
-
Tanıdığın yeğeni kredi, borç ve eldeki birikimiyle coin almış ve tabi gümlemiş, aile mal satarak borç toplayarak işi çözüyor fakat bizim çocuk yine akıllanmayıp kumar masasındaki gibi bu sefer kazanacağım diyerek yeni borçla coine giriyor ve o da batınca geçenlerde intihar etti. Aile şimdi perişan durumda, evlatlarının ölmesine mi yansınlar, kalan borçlardan dolayı mı ağlasınlar bilemiyorlar...
-
Yatırımın altın kurallarından ikisi: paran yoksa ve para kaybetmekten ölümüne korkuyorsan yatırım yapma
-
20li yaşlardaki gençler bunlar, etrafında insanların 10 lira yatırdım 50 lira kazandım, 3 koydum 5 aldım gibi konuşmalarını duyuyorlar, zaten tüm ülke çalışmadan kolay para kazanma sevdasında oluyorlar ve birkaç kişinin lafıyla giriyorlar bu işlere maalesef.
-
İnsanların normal yoldan para kazanarak bir ev bir araba alma umudum bile kalmadı. O yüzden yüksek riskli kripto borsalarda takılıyorlar. Büyük risk olduğunun herkes farkında ama bir ev bir araba alabilmek için başka seçenek kaldı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 12 Mayıs 2022; 3:57:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
riskli ve uzun vadeli durumlarda kazandırabilecek bir sistem şimdilik.
google'a sorun " bitcoin çöktü" diye 10 yıldır 5-6 haber var böyle çökmedi arkadaşlar söyleyeyim.
bundan 5 yıl sonra da yine aynı şeyleri konuşacağız, "bitcoin çöktü 60 bin dolara düştü vs.. vs :))
buraya yatırılacak para, bir yatırım aracı olarak yatırmak gerekli ve acil olan para olmaz,
borç, kredi olmaz.
hani para artırırızı da köşeye 1 çeyrek altın koyarız ya, taa bilmem ne zaman bozdurmak üzere,
işte o paraları buraya yatırmak gerekli.
-
Gençlerin çok uyanık olması lazım bence. Çok meşhur bir laf var "bedava peynir, fare kapanında olur" diye.
-
10 sene sonra bozacaksan ev ya da arsa al o zaman hocam. Hem hiçbir yere kaybolma riski yok hem de sürekli değeri artıyor artan nüfustan ve ihtiyaçtan dolayı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam aynı düşüncedeyim, 2025 ve 2030 yılı hedefim var. o vakit bakacağım ne kadar para yapıyoru diye.. sepetim şu anda tl olarak fena düştü. ama coin sayılarım aynı :)
-
Hayırlısı olsun hocam. Piyasa, ekonomi belli. Yapacak çok da bir şey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin bu dediğine göre altın almak bile ponzi böyle saçmalık mı olur. Üzerinde üretim yapılmayan katma değer olmayan aldığın her emtia ponzi olur. Çünkü birinin gelip senden daha fazla para verip onu satın almasını beklersin.
-
Kripto işi dolara bağlı olduğu sürece bu iş yaş. Her kriptonun bir mal alım değeri olması gerek herhangi bir ülkenin para biriminden bağımsız o zaman özgün bir değer haline gelir. Tabi o zamanda kumarbazların işine gelmez çünkü manüple ederek para kazanamazlar. Yani ben 20 ETH verip bir araba alabiliyorsam o zaman kendi değerini oluşturur yada arabayı üreten fabrika ben bunu 20 ETH yada 10 BTC karşılığı satacam derse bu kriptolar kendi değerlerini oluşturur.
-
100 dolarken coin al coin 1 dolar olsun zaten coin sayın düşmezki. Bilmeden neden yatırım yapıyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X